απεργια πεινας????
ενω η θυληκια μου ηταν πιο αγρια κ πιο ορεξατη απ'οσο θα μπορουσα να φανταστω σημερα ξαφνικα δεν ακουμπησε ουτε ενα μπλαντγουορμ τπτ...θεμροκρασιες κ λοιπα ολα κανονικα..τι γινεται??τι να κανω????????????
------------------------- κανενας?? |
Tι ψαρι?
Πες μας τι ψαρι ειναι .Αν υπαρχει αρσενικος,και εαν τα υπολοιπα ψαρια τρωνε και ειναι ζωηρα.
|
λογικα μονομαχος, αφου ειναι στην κατηγορια bettas...
μετρισεις εχεις? |
το πεχα ηταν 7.2,αμμωνια 0,θερμοκρσια 27...αυτες εκανα γιατι δεν εβρισκα τα υπολοιπα τεστ..ναι ρε παιδια μονομαχος ειναι..μπορειτε να μου πειτε τι να κανω????αγορασα κ απιονισμενο νερο..
------------------------- κ δεν ειναι εγκυος ουτε ζει με αρσενικο |
Άλλες πληροφορίες? Λίτρα? Συγκάτοικοι? Διακόσμηση (με την έννοια, υπάρχουν φυτά, κρυψώνες, κ.τ.λ.)? Είναι δύσκολο γενικά να βγάλει κανείς συμπεράσματα μόνο και μόνο από το σύμπτωμα, χρειάζεται πλήρης περιγραφή των συνθηκών..
|
ζει μονη της σε 15 λιτρα χωρις συγκατοικους,το ενυδρειο μεσα εχει 2 μικρα μοπανι κ ενα πλαστικο φυτο(ειχα κερατοφυλλο αλλα χαλασε)...αναταραχες στην επιφανεια του νερου απο το φιλτρο ελαχιστες κ συγγνωμη που απανταω αργα αλλα ειχα προβλημα με το ιντερνετ
|
θερμοστατη εχει?
|
ναι...
|
Έχεις παρατηρήσει κάτι άλλο στη συμπεριφορά της (πχ δεν κουνιέται συχνά, βρίσκεται συνέχεια στον πάτο) ή απλά δεν τρώει???
|
τωρα ειναι μια χαρα φιλε μου,ευχαριστω για το ενδιαφερον
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:38. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board