γεννησαμε!!!! και μαλιστα διπλα....
καλησπερα παιδια!!!! μολις μπηκα σπιτι μου και πηγα να ταισω τις κιχλιδες μου ειδα να βγαινουν απο διαφορες τρυπες κατι μικρουλια ολο γλυκα...
καλα τρελαθηκα απο την χαρα μου.... στην αρχη ειδα τα μικρα pseudotropheus και ξαφνικα αρχισα να βλεπω και κατι μικρουλια καφετια... τοτε τρελαθηκα διπλα!!! ηταν τα μικρα iodotropheus... οπως θα δειτε και στις φωτο ειναι γλυκες.... τελικα καταφερα και εκανα δυδυμα!!:smt041:smt041:smt041 κυνδυνευουν λετε να γινουν μεζες τωρα??? μπορω να κανω κατι η να προσεχω κατι...?? καλα πεταω σημερα!!!!:smt041:smt041:smt041 οι φωτο δεν ειναι πολυ καλες αλλα λιγο η χαρα μου λιγο τα μικρα που φοβουνται... :smt041:smt041:smt041 |
μπραβο!!!!!!!!!!!!!να σου ζησουν!!!
|
μπραβο θαναση μου.πολυ ωραια τα μικρα σου.να σου ζησουν.:smt041:smt041:smt041:smt041
|
σας ευχαριστω πολυ!!!!!
ειναι τελεια!!!!! |
Να σου ζησουν φιλε!!!
Αντε με το καλο να τα δεις και γιγαντες!!! Ειναι κουκλια,οπως και οτι αλλο εχεις.(βλ. κοκατηλ,αφρικανες,φυτεμενο κλπ. κλπ.:D) |
Να σου ζησουν
Καλη συνεχεια |
παιδια σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια...
αλλα εχουμε ενα προβλημα.... για δειτε στην φωτο... ενυδρεια εχετε αδεια???:D:D:D καποιος κανει οτι δεν βλεπει το ποστ... καποιος που σκεφτεται για ενυδρειο 1000+ λιτρα... για να εμφανιστει αμεσως....:D:D:D |
μπραβο θαναση αντε με το καλο και τα αλλα παιδακια σου εεεεεεεε ψαρακια ηθελα να πω.ολα καλα να σου πανε.:smt041:smt041:smt041:smt041:p:p:p
|
Μπράβο ρε φίλε !!! Να σου ζήσουν τα μικρά !!! Θέλει προσοχή και να ξερεις οτι αν δεν τα βγαλεις απο το ενυδρειο τα βλεπω για ....μεζε !!!
|
Παράθεση:
ρε φιλε θα προσπαθησω αλλα πως??? εχεις καμια λυση εκτως απο το να διαλυσω το ενυδρειο?? ειναι κρυμενα μεσα και δεν βγαινουν ευκολα... φοβουντε... |
Παράθεση:
Εγω πάντως πιάνω τα μικρά με αναρρόφηση με ένα αλφαδολάστιχο και σε μπλουμ σε ένα καθαρό πλαστικό δοχείο-λεκάνη. |
Παράθεση:
δεν χτυπανε ?? δεν εχεις θανατους?? αυτο ειναι ευκολο, αυριο αν ειναι να δω αν εχει μεινει τιποτα να τα μαζεψω... |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
πρεπει να ειναι 3-4 ... νομιζα οτι τα ειχε καταπιει τα αυγα της και δεν εβλεπα τιποτα... και σημερα... αυριο θα τα μαζεψω.... θα βγουν να φανε και up.... |
Παράθεση:
|
Κοίτα χαρά ο "πατέρας" !!
Πάντα έτσι να σε χαροποιεί το ενυδρείο σου !:smt041:smt041 |
Πολύ χαίρομαι για σένα φίλε thanasis76,:smt041
μετά από αυτό που έπαθες προχθές.:smt051 Να σου ζήσουν, καλή συνέχεια:smt117 |
Καλώς τα δέχτηκες και απο εμένα.
Βέβαια, μην νομίζει ότι είναι νεογέννητα. Αν κρίνω απο το μέγεθος τους είναι σίγουρα 7-10 ημερών (αν όχι παραπάνω). Απλώς στην αρχή ήταν χωμένα μέσα και δεν τα έβλεπες. Υπάρχει η πιθανότητα να γίνουν μεζές, αλλά πίστεψε με ξέρουν να προστατεύονται. Φωλιάζουν κάπου που τα μεγάλα ούτε με...γαιοτρύπανο δεν τα βγάζουν. Αν θέλεις να είσαι σίγουρος μπορείς να να αφαιρέσεις με σκούπα βυθού και να τα βάλεις σε άλλο ενυδρείο (καραντίνα,γεννηστρα κλπ) αν έχεις ή εναλλακτικά σε μία γεννήστρα μέσα στο κυρίως ενυδρείο. |
Να σου ζήσουν !! Κουκλια !
|
Παράθεση:
|
Να σου ζησουν φιλε μου και να τα χαιρεσε:smt041:smt041
|
καλησπερα!!! παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους!!!! ευχομαι σε οσους δεν το εχουν ζησει να το ζησουν συντομα!!! ειναι τελειο συναισθημα...
τα μικρα και σημερα ειναι μια χαρα (οσα βλεπω, δεν ξερω ποσα μπορει να ειναι...) το κακο ειναι οτι τα μικρα δεν πιανονται με τιποτα... δοκιμασα το λαστιχο, και αποχη αλλα ειναι πανεξυπνα... μολις δουν αποχη, λαστιχο, η μεγαλη κιχλιδα, δεν τα προλαβαινει το ματι σου... αν κρινω απο το ξεμπουκωμα της μανας ( 28 του μηνα ) τα μικρα ειναι περιπου 10 ημερων... οποτε μαλλον εβαλαν μυαλο... το καλο ειναι οτι εχει τοσο πετρα το ενυδρειο μεσα που πιστευω οτι δεν θα εχουν προβλημα να ζησουν αρκετα... ( δεν ξερω και ποσα ειναι....) οποιος ξερει πως ειναι η τραγανα και η φεγγαροπετρα καταλαβαινει ποσο ευκολο ειναι να κρυφτουν τα μικρα... οποτε η φυση θα κανει το καθηκον της.... μαζι με εμενα που κουβαλουσα και καθαριζα τις πετρες...:D:D:D και παλι σας ευχαριστω πολυ!!!!! ΑΑΑΑ ξεχασα... ενυδρεια αδεια εχετε??? |
παιδια τα μικρα ειναι μια χαρα... καθε μερα αν βλεπω καλα, βλεπω ολο και πιο πολλα...
απο καθε χαραμαδα βγαινουν να φανε... δεν ξερω ποσα ειναι και ποσα θα μεινουν αλλα ειναι αρκετα... ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΨΑΡΙΑ.... ΠΕΡΑΣΤΕ... ΦΡΕΣΚΑ-ΦΡΕΣΚΑ...:smt041:smt041:smt041 |
Θαναση για πες μου λιγο για τα "red zebra" Αν εχεις και φωτο...:D
|
Παράθεση:
φιλε ειναι πολυ ομορφα ψαρια!!! εχουν πορτοκαλι αποχρωση γινονται περιπου 15 εκατ. ειναι αρκετα κυριαρχα ψαρια αν τα βαλεις με αλλα... αλλα οχι οτι δημιουργουν κανενα προβλημα... και ειναι πολυ ενδιαφερον κιχλιδες αν τις παρακολουθησεις... απο φωτο κατι εκανα και δεν μπορω τωρα να ανεβασω... σορρυ... μολις μπορεσω.... αλλιως δες στο γουγλη... |
καλησπερα!! τα μικρα μου ειναι μια χαρα και καθε τοσο βλεπω και πιο πολλα...
η με κοροιδευουν... :smt041 σας βαζω λιγες φωτο ακομα... στην τελευταια φωτο βλεπετε ποσο καλα κανει η φυση τη δουλεια της οταν το ενυδρειο εχει τραγανες... οσο ειναι το iodotropheus ειναι και η τρυπα που κρυβεται...:smt041 ποτε τα μικρα μου θα ειμαι σιγουρος οτι δεν εχουν φοβο να τα κανουν γευμα τα μεγαλα?? |
φτου φτου πολυ ωραια ειναι.μπραβο θαναση μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυ:smt041:smt041:smt041:smt041
|
καλησπερα!!! σε ευχαριστω καλο μουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!
θα δουν και τα μουυυυυ και θα τα ακουσουμε παλι...:D:D παιδια η αλλη μαμα πρεπει αν εχει βγαλει μικρα απο το στομα της... αν βλεπω καλα πρεπει να εχει μεσα 2-3 ακομα... καλα τα βγαζει σιγα σιγα, οχι ολα μαζι??? |
Πανεμορφα Θαναση!!!!:smt041
|
Παράθεση:
γιατι θαναση τι λεμε????????λεμε ενα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ:p:p:p:p:p |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:17. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board