Τρυπα στο φιλτρο....
Γεια σας για αλλη μια φορα , εχω ενα πολυ σοβαρο προβλημα με το φιλτρο μου !! Εχω ενα ενυδρειο rekord 70 και ειχα βαλει στο κουτι του φιλτρου το θερμοστατη στην θεση που εχει για αυτον και καποα μερα οταν ξυπνησα ειδα το κουτι να εχει λιωσει σε ενα σημειο !!το προβλημα ομως ειναι οτι απο εκει χωρανε οι καρδιναλιοι και οι ροδοστομοι ,οποτε ανεβαινουν στο επανω μερος και εγκλοβιζονται !!!αυτο βεβαια ειχε ενα κακο αποτελεσμα γιατι δεν ειχα δει οτι ελειπαν δυο καρδιναλιοι και οταν το καταλαβα ηταν πια αργα:(:( !!! τι πποτεινεται να κανω ??????? εγω το μονο που εχω σκεφτει ειναι να βαλω σε εκεινο το σημειο ενα κομματι σιτα !!!
παρακαλω βοηθειστε γρηγορα......:smt120:smt120 |
Μηπως θα μπορουσες να στουμπωσεις ενα κομματι σφουγγαρι;
|
Σφουγγάρι (το οποίο θα γίνει και μέρος του φίλτρου) ή κάποιο τούλι.
|
ελιωσε?!!!
να παρακολουθεις (το χειμωνα τωρα) το θερμομετρο, μου μυριζει ψαροσουπα :D |
Καλυτερα βαλε το θερμαντικο σωμα εκτος κουτιου(φυσικα εαν γινεται δεν εχω ιδεα record 70).
|
Το οτι γίνετε γίνετε, αλλά για να λιώσει όπως λέει και ο Σπύρος ποιο πάνω σημαίνει δυσλειτουργία.
|
και βεβαια μετα την τρυπα το εβγαλα εξω ,το θεμα ειναι τι κανουμε τςρα για να μην θρηνησουμε αλλα ψαρακια !!!!!
|
Nα ελιωσε μου φαινεται απιθανο.....Μηπως κατα τη διαρκεια καμιας αλλαγης νερου τον ειχες ξεχασει αναμενο? Ετσι θα ηταν σε αμεση επαφη με το πλαστικο.....
|
Παράθεση:
κ βεβαια σε τετοιες περιπτωσεις αν ο θερμοστατης δεν σβησει αυτοματα ειναι πολυ πιθανο οταν θα ξαναερθει σε επαφη με το νερο να σπασει λογω της θερμοκρασιας που θα εχει πιασει το θερμαντικο σωμα. πως το ξερω αραγε?:grin::grin::grin: |
Παράθεση:
|
οχι παιδεια ο θερμοστατης δεν εχει σπασει !!!εγω εχω σκεφτει για να την κλεισω αν δεν αλλαζει μονο το κουβουκλιου να βαλω μια σιτουλα εκει.....!!! τι λετε ?????
|
Δεν ειναι κατι το περιεργο να λυωσει το πλαστικο απο την στιγμη που ακουμπαει πανω του σε ενα σημειο η ραβδος του θερμοστατη. Αλλωστε το πλαστικο εκει δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο απο αποψη αντοχης και με τον καιρο ελυωσε. Δεν πειραζει συμβαινουν αυτα, κλεισε εκει την τρυπα γιατι ειναι κριμα να μπαινουν μεσα ψαρακια και να εγκλωβιζονται.
|
Παράθεση:
...και πόσο ψιλή θα είναι; Εγώ θα έκοβα ένα μικρό κομμάτι απο σφουγγάρι φίλτρου και θα το σφήνωνα εκεί. |
Η σιτα θα ειναι πολυ λεπτη ετσι ωστε να μην μπορουν τα ψαρια να ποιαστουν πανω της και θα την κολησω με την ειδικη σιληκονη που εχω της juwel !!! τι λετε......?? Αλλα αυτο που με νοιαζει κυριως ειναι αν γινεται να αλλαξω μονο το κουβουκλιο του φιλτρου και ποσο περιοπου κοστιζει ???
|
Δεν κολλαει απο μεσα?
Βαλε και καμια αγγελια για το κουτι. (με κατανοητο τιτλο) |
Δηλαδη πιστευεις οτι δεν υπαρχει στην αγορα σκετο κουτι να παρω ?????
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:38. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board