RIO-400 Κοινωνικο φυτεμενο
3 Συνημμένο(α)
Πληροφορίες
Διαστάσεις:151x51x62 Όγκος:400 Κατηγορία:Κοινωνικο φυτεμενο Φυτά: Echinodorus amazonicus,echinodorus tenellus,echinodorus rigidifolius,cryptocoryne pet. Singapour,anubia barteri nana,vallisneria asiatica,vallisneria spiralis,,sagitaria subulata,microsorum pteropus,altemathera reineckii “burgunderrot”,ludwigia repens,hydrocotyle leucocephalaΨάρια / Άλλαείδη: 2x Symphysodon discus, 2x Pterophyllum scalare, 15x Paracheirodon axelrodi, 10x Otocinclus affinis, 3x Crossocheilus siamensis, 2x Corydoras aeneus, 2x Apple snail Διακοσμητικά υλικά: (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) 15 kgr Ρίζες,50kgr Seachem Flurite,20kgr Agualit F17 Φόντο:Μαυρο Φωτισμός: 4X36 Τ8 W με ανακλαστήρες (2 Arcadia fresh water,2 Arcadia original tropical), Διάρκεια φωτισμού: 2χ 12:30-00:30, 2x12:00-00:00 Φιλτράρισμα:1000l/h Θερμοστάτης:300w Λίπανση: Παροχή CO2:2kgrμε διαχυση tunzediffuser Παράμετροι: pH:6,8 Γενική σκληρότητα (GH):7 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):5 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2)0 Νιτρικά (ΝΟ3):0 Αλλαγές νερού:30% 20-30 μερες Θερμοκρασία:28 Άλλες πληροφορίες: Φωτογραφία: Σχολια-παρατηρησεις-προτασεις....(οι φωτογραφιες πως σας φαινονται?) |
Φυσικό αποτέλεσμα, πολύ όμορφο..... και οι ρίζες όμως.... μπράβο!
|
φανταστικο.:smt119:smt119:smt119
|
Παράθεση:
υ.γ.στο φωτισμο κατι μας λες λαθος.δε γινεται τ5 να εχουν 36 βατ.μηπως ειναι τ8? |
Παράθεση:
|
αψογος φιλε
υ.γ.το μεσογειακο προχωραει??? |
Πολύ ομορφο!!!
|
το ενυδρειο σου τα σπαει!!απλα τελειο
|
μπραβο φιλε! πολυ ομορφο το ενυδρειο σου!!
|
τρομερο.............
|
Συγχαρητήρια, μου αρέσει πάρα πολύ, εύχομαι καλή συνέχεια.
|
-Θα το βαλεις στο διαγωνισμο?Πιστευω το αξιζει...;)
|
Πολύ ωραίο! Μου αρέσει το natural look που έχει!
|
Μου αρέσει πολύ. Μπράβο!
Θα πας για το διαγωνισμό φαντάζομαι, έτσι? |
Χαιρομαι που αρεσε,σας ευχαριστω ολους
alan boy-Προχωραει και το αλμυρο...:D Ετσι λεω Γιαννη, απλα οι φωτογραφιες δεν αποδιδουν καλα το ενυδρειο και φαινεται σκοτεινο.:cool: Ερχεται συντομα και το malawi |
εκπληκτικο!!! μπραβο σου!!!
|
ουάου!!! οι ρίζες σε συνδιασμό με τα φυτά είναι πανέμορφο!!!:smt041:smt038
|
ΤΕΛΕΙΟ!!!!! Συγχαρητήρια :smt041 :smt041 :smt041
Πού τις βρίσκετε αυτές τις ρίζες βρε παιδιά??? |
πάρα πολύ όμορφο αποτέλεσμα!μπράβο!
|
Τα συγχαρητήριά μου!!! Φοβερό το ενυδρείο σου
|
ωραιο το ενυδρειο σου, οχι καλη η συνθεση των ψαριων σου
|
Καλημερα
Θα μπορουσες να γινεις πιο σαφης για την συνθεση.τι δεν ειναι σωστο? ευχαριστω |
Πολύ όμορφο!!! Οι ρίζες το κάνουν να δίχνει πολύ ... φυσικό!
|
Πιθανόν ο φίλος αναφέρετε στα αγγελόψαρα με τους δίσκους!
Βέβαια εγώ βλέπω τους δίσκους πεινασμένους!! (Αδύνατους). Ίσως οι φωτό το αδικούν όμως είναι πολύ όμορφο, καλή επιτυχία!!! |
Δεν θέλω να το κανιβαλίσω αλλά δίσκοι και σκαλάρια σε μεγάλο ενυδρείο δεν είναι άσχετος συνδιασμός ( σύμφωνα με τον Bleher ) .
Πες τα Πασχάλη τον κράζω συνέχεια ότι οι δίσκοι του θέλουν φαγητό και αυτός δεν ακούει ;) |
Παράθεση:
Οσο για την σιλουετα τους αυτη ειναι η μοιρα των μοντελων:D:D:D. Χρησταρα πες-πες κατι θα γινει στο τελος:p. |
εννοουσα οτι χρειαζεσαι τουλαχιστον 4 δισκους
|
;) έχεις δίκιο του τα έχω ψάλει και για αυτό αλλά νταμάρι δεν ακούει :grin:
|
Πολυ ομορφο ξαδερφε.θα μου δωσεις μια ριζα;+-8
|
πολυ ωραιο γιωργο.;)
αν και κατι πρεπει να κανεις με τα ψαρια σου αφου θελουν ομαδα και που βρηκες τετοιες ριζες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;; |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:18. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board