Gembird Silver Shield (SIS-PMS) USB (ΠΡΟΣΦΟΡΑ)
Καλημέρα
Λογω του οτι εχω τα γενεθλια μου σήμερα μπορω να προσφέρω στους συναδέλφους το πολυπριζο με 24€ (συμπ.ΦΠΑ και Μεταφορικά) Οσοι θελετε στειλτε μου πμ να τα συγκεντρώσω και να σας τα στειλω. |
Όταν λες?
|
δεν το εξηγεις λιγο παραπανω:smt120 :smt120 :smt120
|
Παράθεση:
Καθοτι εκτος απο aquaristas εχω και εταιρεία Πληροφορικής τα έκανα εισαγωγή για να τα διαθέσω απο την Εταιρεία μου αλλα σκέφτηκα οτι καλό θα ηταν να <<προσφέρω>> και εγώ κάτι σε ολους εσας που με βοηθάτε καθημερινά . Θα σας τα στειλω με Αποδειξη Λιανικής και Εγγύηση 12 μηνων |
Καταρχάς πολύχρονος:)
|
χρονια πολλα κατ αρχην, εγω θελω ενα...;)
|
Χρονια σου πολλά
|
ετσι πες ντε:D πολυχρονος!
με 24€ δηλαδη ερχεται αθηνα?αν ναι τοτε θελω και εγω ενα και ισως αναλαβω αν ενδιαφερθουν και αλλοι να παραλαβω κουτα των αθηναιων και να ερθει ο καθενας να το περνει απο μενα για να μην τραβιεσαι κιολας και στελνεις ενα ενα;) |
Παράθεση:
|
με τι τροπο θα αποσταλουν?
|
Χρονια σου πολλα. σου εστειλα πμ για δυο πολυμπριζα.
|
η καθε πριζα προγραμματιζεται αυτονομα μεσω υπολογιστη, σωστα????Πρεπει για να διατηρησει το προγραμμα να ειναι παντα συνδεδεμενο με το Pc??? Για διαφωτιστε με πως λειτουργει.......
|
Steady θέλω και εγώ!
|
Παράθεση:
Εχει 6 μπριζες δυο μονιμες και 4 προγραματιζομενες.το συνδεεις με τον υπολογιστη ρυθμιζεις τις ωρες που θελεις να λειτουργει η καθε μπριζα μετα το αποσυνδεεις και εισαι οκ.Απλα θα το ξανασυνδεσεις με τον υπολογιστη οταν θελησεις να αλλαξεις κατι ή για να το ξαναρυθμισης σε περιπτωση διακοπης ρευματος. |
απλα το ρυθμιζεις την πρωτη φορα που το συνδεεις μετα αποσυνδεεις το καλωδιο usb και λειτουργει μονο του
δες και εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=21059 Παράθεση:
|
Θέλω και εγώ ένα...
|
Παράθεση:
Thanks |
εχει μεινει καποιο κομματι ακομα?
|
τι εγινε με την αποστολη ? θα εχουμε καμια ενημερωση?
|
Φιλε μου μας ξεχασες?
|
μας κρεμασες. Μπορουσες τουλαχιστον να απαντησεις.
|
Ξερει κανεις που μπορουμε να το βρουμε να το αγορασουμε αυτο?
|
|
ρε παιδια απαντησε σε κανεναν απο αυτους που παρρηγειλαν? του εχω στειλει και πμ αλλα τιποτα. και μπαινει στο gab απο οτι φαινεται στο προφιλ του.
|
εγω ξερω οτι πηρε τα στοιχεια μου, και εγεινε, καπνος... ουτε στα πμ απανταει, ουτε στο θεμα, τπτ...
|
Πιθανόν του ανθρώπου δεν του βγήκε αυτό που ήθελε και δεν ξέρει πως να το χειριστεί ας μην τον παίρνουμε από τα μούτρα δεν πιστεύω οτι κάποιος πλήρωσε κάτι!
|
Σε εμενα απαντησε τελικα και ειπε οτι θα μου τα στειλει. για να δουμε.
|
Θελω και εγω!
|
Παράθεση:
Φιλε μου μπορουσες τουλαχιστον να μας ενημερωσεις οτι ΔΕΝ θα τα στειλεις και οχι να μας εχεις στο δουλεμα. και να μπαινεις στο gab και να μην απαντας στα πμ. |
αντωνη, μου ειπε στις 20-5 οτι θα τα στειλει αυριο, δλδ 21-5...
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:57. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board