λιπανση
καλημερα!εχω φυτεμενο ενυδρειο κ μεχρι στιγμης ριχνω pottasium iron και trace της seachem.θα ηθελα να ρωτησω τι αλλα λιπασματα κ σε τι αναλογιες πρεπει να ριχνω στο ενυδρειο?:confused:
|
πιστευω με ενα flourish θα εισαι κομπλε απο λιπασματα.δοσολογια ειναι αναλογα με τα λιτρα σου και γραφει επανω στο μπουκαλακι.το καλητερο ομως κατα την γνωμη μου ειναι να παρατηρησεις μονος σου πως αντιδρουν τα φυτα σου και να αποφασισεις την δοσολογια.καθε ενυδρειο ειναι μοναδικο έξαλλου...;)
Υ.Γ co2 εχεις?(εστω και diy) |
Εκτός απο τα λίτρα πάιζει ρόλο και ο όγκος των φυτών ,το είδος τους, η χρήση CO2,τι νερό χρησημοποιέι δικτύου ή Α/Ο ή και τα δύο μαζί.
|
Παράθεση:
|
Βέβαια άν βάζεις νερό απο βρύση τι τα θες τα Trace.
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
πηρα οσμωση κ οι αλλαγες μ απο εδω κ περα δν θα ειναι απο βρυση.δηλαδη να μην ριχνω trace?nitrogen δν χρειαζονται? |
Nitrogen θα πρέπει να ρίχνεις μόνο κατόπιν μετρήσεων ή εφόσον ξέρεις τόσο καλά το ενυδρείο σου πλέον και ρίχνεις την απαιτόύμενη ποσότητα μετά απο τις αλλαγές νερού.Το Trace προσθέτει στη στήλη του νερού ιχνοστοιχεια ,πολλά απο τα οποία υπάρχουν στο νερό τις βρύσης,εφόσον χρησημοποιούμαι νερό Α/Ο τα παραπάνω ιχνοστοιχεία κατακρατουνται με αποτέλεσμα να χρειάζεται το συμπλήρωμα τους .
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:47. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board