120 λιτρα- lido
3 Συνημμένο(α)
Πληροφορίες
Διαστάσεις:61 x 41 x 58 cm Όγκος:120 Κατηγορία:κοινωνικο Φυτά:Limnophila sessiliflora,Hygrophila polysperma ,ανουμπιες Ψάρια / Άλλα είδη: 2 σκαλαρια, 1 ζευγαρι κριμπ, 1 SAE Διακοσμητικά υλικά: χαλαζιακο χαλικι σκουροχρωμο, ξυλο,πετρα (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: juwel rock Φωτισμός: 2 x 24 W arcadia Διάρκεια φωτισμού: 11 ωρες Φιλτράρισμα:600 litres per hour εσωτερικο, eheim 2213 εξωτ. Θερμοστάτης: 100w Λίπανση:excel καθε μερα, καλιο&σιδερος 2 φορες τη βδομαδα Παροχή CO2: - Παράμετροι: pH: 7,3 Γενική σκληρότητα (GH): 8 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 6 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):0 Αλλαγές νερού: 30% τη βδομαδα Θερμοκρασία:26 Άλλες πληροφορίες: Φωτογραφία: |
Πολυ ομορφο!!!
και ο κορμος μου αρεσει πολυ όπως ειναι τοποθετημενος:) ειχα την εντυπωση ομως οτι kribs και αγγελοψαρα δεν........... ταιριαζαν:smt084 |
και στο δικο μου ενυδρειο μια χαρα ειναι μαζι...απλα φοβαμαι για τους γονους...αλλα εδω και 2 βδομαδες ολα οκ...τα κριμπς ειναι επιθετικα μονο οταν αναπαραγονται...
|
Ωραίο! Πολύ ωραίο ξύλο & φόντο! Από κριμπς δεν έχω πείρα να σου πω, αλλά SAE βάλε 1-2 ακόμα, κρίμα είναι μόνο του (και είναι από τις αδυναμίες μου αυτά).
|
Ωραίο είναι Ηλία και όταν τα φυτά πάρουν τα πάνω τους θα γίνει ακόμη καλύτερο!Καλή συνέχεια.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:51. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board