Πότε είναι έτοιμη??
Πώς θα καταλάβω ότι η γκαπίνα μου είναι έτοιμη για γέννα? για να την βάλω στη γεννήστρα?
|
1) Καλύτερα να αποφύγεις την γεννήστρα!
2) Όταν τετραγωνίσει κάπω η κοιλιά της Βάλε μερικά επιπλέοντα φυτά ή κερατόφυλλο και άσε το ψάρι να γεννήσει μόνο του και ελεύθερο στο ενυδρείο! Πολλές φορές η γεννήστρα στρεσαρει με δυσάρεστες συνέπειες. |
έχω ένα μικρό ενυδρειάκι με μικρούλι φιλτράκι μέσα δεν κάνει?
|
Το μπολιάζεις και είσαι οκ! Μετά την γέννα όμως θα πρέπει να απομακρύνεις τη μάνα και να την ταϊσεις καλά γιατί θα έχει ταλαιπωρηθεί!
|
ναι οκ αυτο το ξέρω εννοείται.
Απλά το ενυδρειάκι είναι από αυτά τα πλαστικά κάνει? Για να μεγαλώσουν ισα ισα να μην μπορούν να φαγωθούν. |
Πόσα λίτρα νερό παίρνει???
|
περίπου 5 λίτρα
|
5 λιτρα εστω, ειναι καλυτερα απο την γεννηστρα απο αποψη χωρου, αλλά θα πρεπει σιγουρα νανι μπολιασμενο το φιλτρακι και να κανεις συχνες αλλαγες νερου.
|
οκ μια χαρά οπότε για κανα μήνα έλεγα.
Σε ενυδρείο με κερατόφυλο υπάρχει περίπτωση να επιβιώσουν τα μικρά ελέυθερα? |
Αρκετα
|
Παράθεση:
|
Φυσικά!! Ίδιες συνθήκες με αυτές που γεννηθήκαν!!! Είναι πολύ ευαίσθητα.
|
εγω στο ενυδρειο μου εχω ενα φυτο που επιπλεει, κει με τα επιπλεοντα φυλλα του καλυπτει αρκετο χωρο, θα μπορουσα να εχω γεννες; (σημ, εχω ομως και τρις γλυφτες οποτε μαλλον αποκλειεται μεχρι να πανε καπου αλλου..) αλλα εγω για το φυτο ηθελα να ρωτησω..:)
|
Το φυτό που επιπλέει Μελινάκι δίνει κρυψώνες επομένως ναι μπορείς να έχεις γέννες.
|
έχω ένα πρόβλημα τα ψαράκια μου δεν γεννάνε και σκάνε τι να κάνω?
εβαλα melafix αλλα τα ίδια. |
Σκανε?
|
ενώ είναι θέμα ωρών να γεννήσουν σαν να τα κρατάνε μέσα με το ζόρι και μετά από κανα 2 μέρες τέζα
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:31. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board