ΓΑΡΙΔΕΣ AMANO
Καλημερα.
Εχω 4 γαριδες ΑΜΑΝΟ στο ενυδρειο μου (15 λιτρα) μαζι με ενα μονομαχο Τι τροφη δινουμε και καθε ποτε??? Το ενυδρειο δεν εχει αλγη για να τραφουν Ευχαριστω Πετρος |
Οι γαρίδες τρώνε άλγη αλλά και ότι ταΐζουμε στα ψάρια μας, συνήθως από τα υπολείμματα. Γιατί δεν έχεις άλγη? Είναι στρωμμένο το ενυδρείο σου?
|
Παράθεση:
Υπολειματα απο τον μονομαχο δεν υπαρχουν αφου τον ταίζω με pellets( μια - μια με το χερι) Ευχαριστω |
ε τότε κάποια στιγμή θα εμφανιστεί και η άλγη. Μπορείς προς το παρόν να αφήνεις και καμιά νιφάδα να πέφτει στον βυθό.
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Έχει δίκιο ο Ηλίας!!! Προσωπικά έχω δεί μονομάχο σε κοινωνικό (με γαριδες κλπ) και δεν έχει δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα
|
Όταν λες κοινωνικό? Οι μονομάχοι δεν είναι για κοινωνικά ενυδρεία άσχετα αν αυτός που είδες δεν είχε δημιουργήσει πρόβλημα μέχρι εκείνη την στιγμή!
|
Τις περισσοτερες φορες δεν κανουν για κοινωνικο ενυδρειο...
Στην περιπτωση μου που λεει ο Μιζι , τον εχω προσωρινα στο 140αρι με τα καρντιναλ , κορυ , αμανο και οτος χωρις να εχει με κανενα συγκατοικο προβλημα. Ειδικα οι αμανο του περνουν το φαγητο μεσα απο το στομα! :grin: |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:14. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board