Aναζητηση μειωτηρα CO2-Θεσσαλονικη
Εχω φαει τον κοσμο να βρω μειωτηρα στην Θεσσαλονικη με βελονοειδη ρυθμιση και δεν μπορω.Οσοι πουλαν μειωτηρες εχουν μονο με ρυθμιση πιεσης εξοδου απο 1-10 μπαρ.Βρηκα και εναν με 0-1,5μπαρ αλλα και παλι μου ειπε ο υπαλληλος οτι αν δεν εχει βελονοειδη ρυθμιση δεν θα μπορω να ελεγχω φυσαλλιδες.Ξερει κανεις περα του Aquaristic που αλλου μπορω να βρω?Κατι τετοιο ψαχνω.
http://aycu27.webshots.com/image/141...3079997_rs.jpg |
στον ακριτιδη ρωτησες..????
για βοηθησε ρε linkman......;) |
Ρωτησα και εκει και μου ειπε οτι εχει μειωτηρα μοναχα με απλη εξοδο απο 0-6 μπαρ χωρις needle valve ,70euro+ΦΠΑ,ελεος.Εσεις που εχετε CO2 απο που τους εχετε προμηθευτει?Οι Papillon του aquaristic ειναι αξιοπιστοι?
|
Παράθεση:
|
Απο Θεσσαλονικη που μπορω να βρω ομως,μου τη σπαει λιγο η καθυστερηση του Αquaristic...:mad: ....Eσεις οι συνχομπιστες απο που τους πηρατε???:smt100
|
Επειδη το ειχα ψαξει πολυ το θεμα κατεληξα οτι για μανομετρα μονο aquaristic. Θεσσαλονικη ξεχνα την . Δεν αργει καθολου αν πληρωνεις με πιστωτικη και ασε που παραγγελνεις τα απλα με τα 48 ευρω και σου στελνουν τα papillion :rolleyes: !
Μη το σκεφτεσαι καθολου. |
Aquaristic χωρίς 2η σκέψη....
|
Εγώ πήρα μανόμετρα CO2 και για μειωτή πήρα για οξυγόνο σαν αυτά που έχουν στα νοσοκομεία με μετρητή φυσαλίδων (~15 ευρό)
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 05:45. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board