psaxnw enydrio
to enydrio moy xtes anoixe distixos!!!:( mhpws gnwrizei kapoios na moy pei times kai magazia apo serres kai thess?psaxnw gia enydrio apo 120lws 200l!sas eyxaristw
|
τι ενοεις ανοιξε πως εγινε αυτο?ηταν diy η αγορασμενο?για τα μαγαζια θα σου πουν οι σερρεοι<πουσε georgeeeeeee:D >
|
Παράθεση:
|
|
έφτασα εδώ είμαι.Νικο φιλέ μου μόνο Θεσσαλονίκη μπορεισ να βρεις κάτι σε φτηνό και σε λίτρα που να είναι κοντά στα λίτρα σου.το ενυδρειο ήταν ανάμεσα σε δυο έπιπλα με αποτέλεσμα να ραγίσει από κάτω.
τα ψαριά τι έγιναν? Σέρρες δεν υπάρχει φτηνό ενυδρειο είμαι 100% σίγουρος. |
Παράθεση:
Moderator note: Σε παρακαλώ γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες. Ευχαριστώ. |
δύσκολο να κολλήσει φιλέ θα έχει πρόβλημα πιστεύω.αλήθεια με τι το κόλλησες?ίσως οι εμπειρότεροι να σου πούνε κάτι που θα βοηθήσει.άρε Νίκο άρε φίλε τι έπαθες.δεν πειράζει όμως το επόμενο θα σε βοηθήσω να το κάνουμε τέλειο.υπομονή φίλε όλα καλά θα πάνε
|
Παράθεση:
|
Προφανως τα ντουλαπια θα ειχαν και μια μικρη υψομετρικη διαφορα και εγινε το μοιραιο. Αν το ανοιγμα ειναι απο ακρη σε ακρη ειναι δυσκολο να κολλησει και να κοιμασαι ησυχος. Επισης πρεπει να ειναι καθαρός ο πατος για να γινει κατι τετοιο.
Ξεκολλα το ολο, βαλε νεο πατο και κολλα το απο την αρχή. |
Καλό κουράγιο φίλε... Εγώ στη θέση σου πάντως μάλλον θα αγόραζα άλλο
|
Παράθεση:
ΥΓ: Το πάθημα μας γίνεται μάθημα, από τα παραπάνω βλέπουμε πως το σωστό είναι να μπαίνει το ενυδρείο σε ίσια μονοκόματη επιφάνεια, χωρίς κενά και κυρτώσεις, πάντα με φελιζόλ από κάτω, για να έχουμε και το κεφάλι μας ήσυχο! ;) |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:57. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board