διακοπες
καλησπερα φιλοι μου.θελω να παω διακοπες τωρα το πασχα και θα ηθελα να ρωτησω μηπως ξερει κανενας ποσες μερες αντεχουν οι χελωνες χωρις φαγητο το ανωτερο????ευχαριστω εκ τον προταιρων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: αντε και καλο πασχα και καλη ανασταση να εχουμε!!!!!!!!!!
|
νομίζω υπάρχουν ειδικές ταμπλέτες για χελωνίτσες για πολλές μέρες όπως και στα ψάρια... γιατί να μείνουν νηστικές?
|
Οι χελωνες αντεχουν και μηνες εχω την εντυπωση!Οταν ειναι σε ναρκη, σε φυσιολογικους ρυθμους ειμαι σιγουρος οτι αντεχουν αρκετες μερες.
Αλλα περισσοτερα θα σου πει ο Τακης που ξερει. Πες μας και ποσες μερες θα λειπεις. |
το πολυ 7 μερεες οχι παραπανω.οι χελωνες ειναι σε ενυδρειο με 28oc.ο τακης????
|
Παράθεση:
ΥΓ Κανένα πρόβλήμα για μία εβδομάδα που θα λείπεις, να φύγεις, να περάσεις καλά και όχι σκουπίδια σε θάλασσες και ακτές. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Αδυσωπητας!!! :smt110 |
Καλημέρα Μάριε για περισσότερες πληροφορίες για τις χελώνες μπορείς να δείς και εδώ.
Φιλικά Ιορδάνης. |
καλησπερα φιλοι μου.χριστος ανεστη χρονια πολλα.τωρα που γυρισα απο τισ διακοπες βρηκα πολυ αλγη στο ενυδρειο μου γιατι?να σας πω οτι το φως το ειχα ανοικτο.
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Συνέχεια ανοιχτό ;;;;;
|
Ηρθε και εγινε πρασινη σουπα το ενυδρειο...
Το φως εφταιγε.. Την εχουν πατησει κι αλλοι με το φως.:rolleyes: |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
μηναφηνεις το φως μονιμα ανοικτο..κριμα ειναι θα τιεκανεις αρχοντορεμπετες....:smt035
|
ποτε πρεπει να το κλινω και για ποση ωρα?(το δωματιο δεν φωτιζεται καθολου οταν δεν ειμαι εδω εγω γιατι τις εχω σε υπογειο).
|
Mήπως έβαλες και παραπάνω φαγητό ;
Στην φύση...έχει φως 24 ώρες το 24ωρο ;;; |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Άκου τον θείο Κλαζ.
Χρονοδιακόπτη και τελείωσες ! |
Τη θερμοκρασία γιατί την κατέβασες?
|
Mήπως κάνεις solarium στα χελωνάκια ;;;; :D
|
:D Τα οποία παρόλο που δεν έχω πολλές γνώσεις μάλλον δεν θέλουν υψηλές θερμοκρασίες!
|
Παράθεση:
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:05. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board