εεεε,καιρος ηταν......
επιτελους εγινα γονιος....:) :) :) ...μολις τωρα γυρισα απο τη δουλεια,και βρηκα δεκαδες μωρα κριμπενσις χαμηλα στο βυθο με συνοδια των γονιων τους...:p :p :p ...οπως θα καταλαβατε η χαρα ειναι μεγαλη,και εννοειται οτι θελω να τη μοιραστω μαζι σας..!!!!!!!;-)
|
Ax μπραβο σας.. να σας ζησουν !!
|
Εύγε εύγε! ;)
|
Aρα εγινα παππους....... Να τα προσεχεις τα εγγονακια μου...... ΚΑλη αρχη ειναι μεγαλη υποθεση η πρωτη γεννα..... ΤΙ θα κανεις απο εδω και μπρος με τα μικρα;;;;;;;
|
ε,μολις μεγαλωσουν θα τα τηγανισω....εεε,θελω να πω οτι θα μοιραστουν σε ολους τους φιλους εδω μεσα στο γκαμπ:) :) .ελπιζω να επιζησουν αρκετα,γιατι με την πρωτη ματια πατερα,πρεπει να ειναι καμμια 60ρια......:smt081
|
Τι αλλα ψαρια εχεις μεσα στο ενυδρειο;
|
τακη μου,ειναι μονα τους(μαζι με τους γονεις)σε ενα 40λιτρο,με 2 ριζες μοπανι,1 σπηλια,και 1 ανουμπια,καθως και 2 εσωτερικα φιλτρα,τα οποια τα εχω αρκετα ψηλα,κοντα στην επιφανεια......
|
Αν ειναι μονα τους, πολυ συντομα δεν θα εχεις τι να τα κανεις τα μικρα!!!!
Μπραβο παντως που τα καταφερες τοσο συντομα... |
ευχαριστω πολυ,αν και τα διατηρω λιγοτερο απο 20 μερες.......;)
|
Μπράβο :smt023
Τώρα που έμαθες πως γίνεται.... επόμενος στόχος τα 'δισκάκια' !!! |
τα πούρα δεν βλέπω ρε παιδιά ... που είναι τα πούρα ?? :D
|
Παράθεση:
|
ερωτηση κρισεως.....
να ρωτησω για ποσες μερες θα παραμεινουν τα μωρα με τους γονεις...?να υποθεσω 1-2 μηνες η λιγοτερο..?τωρα ειναι πολυ μωρα,περιπου 4 ημερων,και δεν αρχισαν να κολυμπανε κανονικα ακομα.....;)
|
Να τα χαίρεσαι, η χαρά σου χαρά μας και εύχομαι σύντομα να έχεις και άλλα μωράκια...... τέτοια εύχομαι να γράφονται συχνά πυκνά από ολα τα μέλη της παρέας..... και που ξέρεις ίσως έρθει και η δικιά μας η σειρά κάποτε.
|
3 Συνημμένο(α)
Ορίστε οικογενειακές στιγμές και απο τα δικά μου! :smt113 +-8
|
ρε τα πούρα ρε παιδιά ....:D
που είναι τα πούρα ?!?!!?:D παντα τέτοια ... αντε .. και να δω τι θα τα κάνεις ... χιχι |
Απιθανη η java... Πολυ φωτεινη... Μπραβο!!!
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:12. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board