Κυρίες ευπαρουσιάστες ζητούν κυρίους (Betta splendens)
Λοιπόν έχω 7 - 8 θηλυκές betta με γονίδια crowntail.
Σε κάποιες είναι πιο εμφανή σε άλλες όχι. Αν έχει κανείς αρσενικό crowntail μήπως να βλέπαμε αν θα γινόταν τίποτε ; |
Re: Κυρίες ευπαρουσιάστες ζητούν κυρίους (Betta splendens)
Έχω έναν μπλε με πάρα πολύ λίγο κόκκινο στις άκρες.
|
ok
Θες να δοκιμάσεις τώρα που κάνει ζέστη ακόμα ?
Οι δικές μου είχαν μπαμπά crown και μαμά κανονική. Αμα θες στειλε pm να πάρεις την πιο τσαχπίνα... :) |
Και εγω εχω εναν μικρο μπλε, αλλα εχω αρκετες αμφιβολιες για το ζευγαρωμα που λετε :?
απο την στιγμη που δεν ξερουμε ο αρσενικος τι γονιδια εχει, κια τα θυληκα (( εχουν καποια γονιδια)) το αποτελεσμα ειναι μαλλον απλα betta splendens, ισως<< και αυτο με μεγαλη επιφυλαξη>> υστερα απο 4-5 γεννιες να εμφανιστει καποιο crowntail??? Και υπενθυμηζω << μηπως το εχεται ξεχασει >> μην διασταυρωνεται μπλε με κοκκινο betta!!! |
Ρε παιδια για εξηγήστε μου κάτι (καθότι αρχάριος). Τα crowntail είναι ένα είδος betta splendens ή διασταυρωση betta splendens με κάτι άλλο; υπάρχει κάποια photo για να δω πως είναι; :?:
|
Παράθεση:
Ωραια ερωτηση, για να απαντησω εδω πρεπει να γραψω ολοκληρο τομο. λοιπον περιληπτικα: Tα betta splendens που βλεπουμε στα διαφορα pet shop ειναι υβριδια << μεταλαξεις>> που δημιουργηθηκαν απο τον ανθρωπο, αφου κανενα betta splendens που υπαρχει στην φυση ουδεποτε ειχε τετοιο μακρυ πτερωμα , η¨ τετοια χρωματα , για παρα πολλους λογους << ενα απο αυτους , δεν θα μπορουσε να κινηθει γρηγορα...>>> τα διαφορα , BETTA = CROWNTAIL ,DOUBLETAIL, HALFOON ,, που διαβαζεις η βλεπεις ειναι και αυτα μεταλαξεις των betta splendens . ANAΦΟΡΙΚΑ Αλλα ειδη betta που υπαρχουν στην φυση ειναι τα BETTA IMPELLIS, BETTA SMARAGDINA, BETTA PISTA, BETTA MACROSTOMA(( αυτο ειναι mouthbrooder)) p.s αυτα ειναι μια απλη αναφορα |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:57. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board