Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Test Νερου (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=83262)

EVROS1986 15-11-14 00:35

Test Νερου

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα!Είχα και μου τελείωσαν καποια τεστ αλλά όχι υγρα αλλα σε στικ και αποτι διάβασα δεν είναι πολύ αξιοπιστα και θα πάρω υγρά!Έχετε καποια εταιρεία που ξεχωρίζει ή είναι όλες καλές?

Tanganyiκας 15-11-14 00:47

Τις Api είναι πολύ καλά και αξιόπιστα!

EVROS1986 15-11-14 00:51

Σε ευχαριστώ φίλε μου θα τα πάρω να τα δοκιμάσω!!

Τάκης 15-11-14 08:34

Οντως τα API είναι απο τα καλά, όπως και τα JBL, τα API νομίζω πως συμφέρουν γιατί παρολο την αρχική τους τιμή, έχουν από τις μεγαύτερες ποσόττες για περισσότερα τεστ. Δυστυχώς τα API τα βρίσουμε σε πάρα πολύ καλές μόνο στο EBAY, αλλά τώρα τελευταία είδα αυτό http://www.petsupermarket.gr/7854/%C...-test-kit.html
και ίσως είναι από τις λίγες φορές που είδα προιόν σε αρκετα ανταγωνιστική τιμή με το ebay, κάνε και μια έρευνα αγοράς

Γιαννης186 15-11-14 09:42

Τα τεστ τις API ειναι πιo αξιoπιστα
Και αν συγκρινεις και τα πoσα τεστ θα σoυ βγαλoυν τoτε ειναι και πιo oικoνoμικα
Καλημερα

nazgul 15-11-14 10:00

Απο οπου και να παρεις, οπωσδηποτε να επικοινωνησεις πριν για να μαθεις την ημερομηνια ληξης τους.

Διαβασε και αυτο. Σημειωση οτι πλεον βγαινουν και συσκευασιες που δεν εχουν τον κωδικο "lot...", οπως αναφερεται στο link, αλλα γραφουν κανονικα ποτε ληγει το προϊον.

EVROS1986 15-11-14 11:53

Σας ευχαριστώ πολυ!Είστε πολύ κατατοπιστικοι!Τακης μάλλον αυτό θα πάρω αφού έχει τα βασικά και αποτι βλέπω είναι σε πολύ καλή τιμή αφού πρωτα πάρω ένα τήλ να μάθω για τους κωδικούς!Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

PETROS_AFRICANOS 16-11-14 13:38

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από EVROS1986 (Μήνυμα 862331)
Σας ευχαριστώ πολυ!Είστε πολύ κατατοπιστικοι!Τακης μάλλον αυτό θα πάρω αφού έχει τα βασικά και αποτι βλέπω είναι σε πολύ καλή τιμή αφού πρωτα πάρω ένα τήλ να μάθω για τους κωδικούς!Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

Καλημέρα σε όλους,θέλω να πω ότι οι τιμές του Pet Supermarket που βλέπεται από το internet ισχύουν μόνο για το e shop που πρέπει να το προπαραγγείλεις και να περάσεις να το πάρεις από το κατάστημα της Κηφισού 79 όχι της Πειραιώς. Αν δεν περάσεις αλλά στο φέρουν πληρώνεις αποστολή όπως κι αν σου το στείλουν εκτός Αττικής.

stanisalus18 16-11-14 16:42

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από PETROS_AFRICANOS (Μήνυμα 862462)
Καλημέρα σε όλους,θέλω να πω ότι οι τιμές του Pet Supermarket που βλέπεται από το internet ισχύουν μόνο για το e shop που πρέπει να το προπαραγγείλεις και να περάσεις να το πάρεις από το κατάστημα της Κηφισού 79 όχι της Πειραιώς. Αν δεν περάσεις αλλά στο φέρουν πληρώνεις αποστολή όπως κι αν σου το στείλουν εκτός Αττικής.

δεν ισχυει παντα αυτο πετρο, αν τους μιλησεις απο κοντα μπορεις να τα παρεις στην τιμη που τα εχει στο e-shop τους (η οποια συνηθως ειναι πολυ καλυτερη) χωρις προπαραγγελιες και τετοια, εχω παρει καποια μικροπραγματα και απο τα δυο καταστηματα τους. εξαρταται απο τον πωλητη που θα πετυχεις. δεν εχουν στανταρ πολιτικη στη τιμη που δινουν στα προιοντα τους, αυτο εχω καταλαβει. δεν εχω καμια σχεση με τα παιδια εκει. πελατης ειμαι απλα. την προσωπικη μου εμπειρια μεταφερω.

Τάκης 16-11-14 18:41

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από PETROS_AFRICANOS (Μήνυμα 862462)

Βρε Πέτρο , σε όλα τα e-shop ισχύει αυτό, όλα έχουν έξοδα αποστολής, εκτός αν περάσεις εσύ από την έδρα τους ή το μαγαζί τους και τα πάρεις

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:53.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01498 seconds with 11 queries