Test Νερου
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα!Είχα και μου τελείωσαν καποια τεστ αλλά όχι υγρα αλλα σε στικ και αποτι διάβασα δεν είναι πολύ αξιοπιστα και θα πάρω υγρά!Έχετε καποια εταιρεία που ξεχωρίζει ή είναι όλες καλές?
|
Τις Api είναι πολύ καλά και αξιόπιστα!
|
Σε ευχαριστώ φίλε μου θα τα πάρω να τα δοκιμάσω!!
|
Οντως τα API είναι απο τα καλά, όπως και τα JBL, τα API νομίζω πως συμφέρουν γιατί παρολο την αρχική τους τιμή, έχουν από τις μεγαύτερες ποσόττες για περισσότερα τεστ. Δυστυχώς τα API τα βρίσουμε σε πάρα πολύ καλές μόνο στο EBAY, αλλά τώρα τελευταία είδα αυτό http://www.petsupermarket.gr/7854/%C...-test-kit.html
και ίσως είναι από τις λίγες φορές που είδα προιόν σε αρκετα ανταγωνιστική τιμή με το ebay, κάνε και μια έρευνα αγοράς |
Τα τεστ τις API ειναι πιo αξιoπιστα
Και αν συγκρινεις και τα πoσα τεστ θα σoυ βγαλoυν τoτε ειναι και πιo oικoνoμικα Καλημερα |
Απο οπου και να παρεις, οπωσδηποτε να επικοινωνησεις πριν για να μαθεις την ημερομηνια ληξης τους.
Διαβασε και αυτο. Σημειωση οτι πλεον βγαινουν και συσκευασιες που δεν εχουν τον κωδικο "lot...", οπως αναφερεται στο link, αλλα γραφουν κανονικα ποτε ληγει το προϊον. |
Σας ευχαριστώ πολυ!Είστε πολύ κατατοπιστικοι!Τακης μάλλον αυτό θα πάρω αφού έχει τα βασικά και αποτι βλέπω είναι σε πολύ καλή τιμή αφού πρωτα πάρω ένα τήλ να μάθω για τους κωδικούς!Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:53. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board