Καθαρόαιμοι σκύλοι ναι ή οχι...και αναπαραγωγή τους, ναι ή οχι ;
αν εμεινε κανενα με ενδιαφερει
στο κρεβατι μου θελω να το βαλω αγκαλιτσα ποιο μπαλκονι |
Παράθεση:
Πάντως το κρεβάτι πρόσεξέ το! Επειδή το αγόρι μας έχει 17 παιδιά (!!!) συνολικά, από επειρίες των "συμπέθερων" όσα κοιμούνται με το αφεντικό αργά ή γρήγορα το δαγκώνουν. |
Παράθεση:
|
τι δαγκωνουν ρε παιδια ??? 4 χρονια κανω νανι με τον σκυλο χωρις προβλημα (αλλα του εχω κανει στειρωση )
|
εγω κοιμομουν 9 με ροττβαιλερ τη να σας πω
και ροχαλιζε κι ολας :D |
Παράθεση:
________________________________ Τα pincher πολλές φορές δεν έχουν συναίσθηση του μεγέθους τους (γι' αυτό είναι λίγο "περίεργα" στο χαρακτήρα). Σκεφτείτε ότι ο δικός μας πήγε να επιτεθεί σε σκυλί μεγέθους λυκόσκυλου :smt120 (και αν δεν τον προλαβαίναμε θα μαζεύαμε ακόμα ότι κόκκαλο θα του είχε μείνει! :D)! Για τα pincher μιλάω όταν λέω για το κρεβάτι. Και πάλι τονίζω: δεν είναι προσωπικές μου εμπειρίες. :) ________________________________ drbig ειδικά οι Μολωσοί λατρεύουν τα pincher. Αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗΝ τον ταΐσεις ξανά εκείνη τη μέρα! Το pincher του είναι υπεραρκετό! :D |
to dagoma k o ypnos sto krevati den exoun kamoia sxesi . . .an o skylos xerei oti o arxigos tis aggelis einai o anthropos k oxi ayto.......ta mikrosoma legete oti einai pio neyrika...epeidi gaygizoun pio poly alla den eixa pote mikrosomo gia na sas po an itan adika...
|
Από 'οταν πρωτομάθαινα για τα σκυλιά, όλοι οι εκπαιδευτές μου έχουνε πει ότι απαγορεύεται το σκυλί να κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με το αφεντικό του. Έτσι δεν δοκίμασα ποτέ να κοιμάμαι με δικό μου σκυλί (εκτός από τον καναπέ). Οπότε δεν ξέρω αν έχει σχέση με το δάγκωμα, αλλά σίγουρα οι εκπαιδευτές με τους οποίους είχα επαφή το απαγόρευαν. Λένε ότι το μέρος στο οποίο κοιμάται το αφεντικό είναι από τα σημαντικότερα πράγματα για τη διατήρηση της ιεραρχίας.
|
Oι γονεις εχουν κανει εξετασεις? Εχουν pedigree? Τι ηλικιες εχουν? Πως σιγουρεψατε οτι δεν κουβαλανε κληρονομικες ασθενειες που θα μεταβουν και στα κουταβια?
Το προτυπο αναφερει Χρώμα και Τρίχωμα: Το τρίχωμα είναι στρωτό, τραχύ και κοντό. Είναι ίσιο και γυαλιστερό, εφαρμόζει στο σώμα και το καλύπτει ομοιόμορφα. Το χρώμα μπορεί να είναι ομοιόμορφο καστανοκόκκινο, μαύρο με διακριτά σημάδια χρώματος ανοιχτού καφέ σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος όπως τα μάγουλα, το στήθος και πάνω από τα μάτια. Μπορεί επίσης να έχει χρώμα καφέ-σοκολατί και πάλι με διακριτά σημάδια ανοικτού καφέ. Συνεπως η μητερα περισσοτερο με tsiouasoua μοιαζει παρα με pin:smt120 Συγνωμη ειλικρινα που "χαλαω" το ποστ κατα καποιο τροπο αλλα το προβλημα των αδεσποτων στην Ελλαδα ειναι τοσο μεγαλο που καλα θα ηταν να αφηνουμε τις αναπαραγωγες στους εκτροφεις :):rolleyes: |
οι φωτο δεν ειναι απο τους γονεις αφου το λεει οτι δεν εχει φωτο
|
Παράθεση:
Βλεπουμε το δεντρο και χανουμε το δασος ;) Πραγματικα ευχομαι τα κουταβια να πανε σε υπευθυνους ανθρωπους και να ειναι παντα υγιη. Ομως... οποιος νομιζει οτι ολα θα ειναι ευκολα επειδη θα εχει ενα σκυλακι 4 κιλων θα βρεθει μπροστα σε εκπληξη :rolleyes::) Καλο θα ηταν να πει στους "υποψηφιους γονεις" να υπογραψουν μια Υπευθυνη Δηλωση για τα μικρα που θα τους εμποδιζει κατα καποιο τροπο να τα "αφησουν στην τυχη τους" μολις δουν τα δυσκολα, να τα ζευγαρωνουν για να πουλανε τα κουταβια 200ευρω στη ΧΕ και να αποφυγουν το chip. Πριν καποια χρονια τα μικροσωμα σκυλακια δεν ηταν συνηθισμενη εικονα στα καταφυγια ζωων, δυστυχως ομως η κατασταση εχει αλλαξει... ------------------------- Παράθεση:
|
το καθε σκυλι ειναι ο καθρεφτης του αφεντικου του
αν εισαι νευρικος νευρικο και αυτο αν εισαι ησυχος ησυχο και αυτο γνωριζοντας και μαθαινοντας την καθε ρατσα που εχουμαι οσο ασχοληθουμε αυτο θα παρουμε πισω ενα μικροσωμο ζωντανο οταν ενας ανθρωπος παει απλος να το χαιδεψει μονο απο τη διαφορα μεγεθους τρομαζει και φωναζει (γαυγιζει σπαστικα για τα αυτια μας) σκεφτειται με την ιδια διαφορα μεγεθους να ερχοταν ενας γιγαντας να μας χαιδεψει οποτε πρωτα πρεπει να μαθαινουμε τι ειναι η ρατσα που θελουμε να υοθετισουμε (και να δουμε αν ταιριαζει σε μας) και μετα να αποφασισουμε αν θελουμε να ζησει μαζι μας |
Παράθεση:
2) Οι γονείς έχουν και οι 2 pedigree διαθέσιμα σε όποιον θέλει να τα ελέγξει. 3) Στο πρόβλημα με τα αδέσποτα έχουν συμβάλλει σημαντικά άνθρωποι με τέτοιες αντιλήψεις περί καθαρότητας των σκύλων (ράτσας). Πολλές φορές οι διασταυρώσεις έχουν χαρίσματα που σπάνια συναντάς. 4) Πολύ καλή η ιδέα σου για υπεύθυνη δήλωση, αλλά επειδή νομική ισχή ουσιαστική δεν έχει... μήπως να τα χαρίζω με συμβολαιογράφο; Δεν χαλάς την αγγελία. Απλώς μου φαίνεται αστείο όλο το θέμα που άνοιξες. Παρ' όλα αυτά έχεις δικαίωμα να έχεις όποια γνώμη θέλεις. Αλλά μην το ξεφτιλίζεις μέσα στην αγγελία. Μην καταλήξει να είναι κουβέντα για τις διαφωνίες σου. Καλές είναι αλλά εκτός θέματος. |
sxetika me to 1. oso katsei me ta aderfia tou toso pio sosta koinonikopioite logo tou oti mpainei stin diadikasia tis aggelis...gia na skefteis oi sostoi ektrofeis dinoyn ta koutavia 2.5 me 3 miono.......me to 3 diafono to na thes mia ratsa tote zitas kai kati sigekrimeno apo ton skylisio toy xaraktira ..ta imiaima einai kinter ekplixiiii...ston adipoda ta imiaima exoun perissoteres pithanotites na einai apalagmena apo klironomikes astheneies......
|
Σίγουρα και μια ζωή να μείνει με τα αδέρφια του είναι ακόμα καλύτερα. Αλλά ασφαλές (χωρίς να έχει προβλήματα κοινωνικοποίησης) είναι από 45-50 μέρες και μετά. Όσο για τους "σωστούς" εκτροφείς στην Ελλάδα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Με το 3 μπορεί να διαφωνείς αλλά δε σημαίνει ότι είναι και λάθος. Δεν είναι τα ημίαιμα kinder έκπληξη. Οι ιδιοκτήτες είναι και οι "εκπαιδευτές".
Να διευκρινήσω κάτι ακόμα για τις γέννες εκτός εκτροφέων (γιατί τέθηκε το ζήτημα νωρίτερα). Αν ένα θηλυκό δε ζευγαρώσει 1-2 φορές στη ζωή του έχει πάνω από 80% πιθανότητες να βγάλει ορμονική διαταραχή. Καθένας έχει μια άποψη πάνω στα σκυλιά την οποία για εγωιστικούς ή όχι λόγους δεν είναι διατεθημένος να αλλάξει. Επειδή όμως δεν έβγαλα την αγγελία για να πιάσουμε κουβέντα πάνω στα σκυλιά, αλλά για να χαρίσω τα κουτάβια, όποιος δεν ενδιαφέρεται ας ανοίξει ένα θέμα στην κατηγορία "Άλλα ζώα" να πει ότι θέλει να πει. Αν συνεχιστεί το θέμα η επικοινωνία θα γίνεται μόνο με πμ. |
κατι τελευταιο και δεν ξαναμιλαω(για σημερα) οταν λεω κιντερ εκπληξη εννοω απο ενα μποξερ π.χ περιμενεις να ναι μες την χαρα.ζωηρο.φιλικο με τα παιδια.παιχνιδιαρικο....απο την αλλη απο ενα φιλα μπραζιλερο περιμενεις οτι θα ειναι δυσκολο να δεκτει την κυριαρχεια σου..θα ειναι επιφυλακτικο και ποτε δεν πρεπει να το αφισεις μονο με ξενους....υπαρχουν και εξεραισεις μιλαω ομως για τον κανονα...
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Ξαναγράφω γιατί ίσως ήμουν επιθετικός επηρρεασμένος από την προηγούμενη κουβέντα. Δεν είχα τέτοια πρόθεση απέναντί σου. Με την Αμαλία εκνευρίστηκα γιατί είδα να γράφει χοντράδες και σε άλλο θέμα για σκυλιά εκτός από εδώ. |
ενα μποξερ εαν το βαλω σε ενα κλουβι για μερικους μηνες και μετα το παω στο μπαλκονι σε 2 τετραγωνικα κλεισμενο ενω εχει αλλαξει σε 2 μηνες 4 αφεντικα και χεζει κατουραει στο μερος που μενει και το ταιζω μια φορα την μερα και το βαραω μπατσες στην μουρι και κλοτσιες γιατι τα αφησε στο μπαλκονι (φυσικα εχω να το παω βολτα 3 ΜΗΝΕΣ) λες να ειναι μεσα στην τρελη χαρα λογο του οτι ειναι μποξερ και το εχει στο DNA του?
Εχω αδεσποτο σκυλο και ειναι καταπληκτικος και μετανιωνω που τον στειρωσα και δεν θα παρω κουταβια απο αυτο το σκυλι. Χαλαβα ΣΒΟΥΥΥΥΥΥΥ Giom σορρυ αλλα επρεπε να πω αυτο που ηθελα σορρυ |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
κινγριμ... αυτο που ειπα για καθαροαιμα και χαρακτηρα πηγαινε σε αυτους που ειναι συνηδιτοποιημενοι και με σωας τα φρενας. ποτε δεν ειπα οτι το σκυλι δεν θα επηρεαστει απο βιαιη ψυχολογικη βια.. Το σωστο με την αναπαραγωγη ειναι καπου στην μεση...ναι να εχω εναν απογονο...ναι αν ξερω δεκα σωστα ατομα και ζευγαρωσω τον σκυλο μουυ γιατι θελουν σκυλακια ....οχι ομως για δηθεν καρκινους και κτλπ που δεν ισχυουν η γιατι απλα ο σκυλος πρεπει να πηδ....ξη .. και εν τελει καποιος να χωρισει τα θεματα .....φαστ
|
ρουσακσ εκανα στειρωση τον σκυλο για 2-3 λογους μετα απο συζητηση με την γιατρο και τον εκπαιδευτη
α) Το σκυλι λογο του οτι ειναι σε συνεχη συναντηση με δυο θυλικα εκανε απο κατω 2 μπαλακια και εκλεγε οταν εκανε τσισα β) Δεν πιστευα οτι θα βρω να το ζευγαρωσω γ) Η γιατρος μου ειπε οτι δεν υπαρχει ορμονικο προβλημα στο μελλον μονο τα κιλα πρεπει να προσεχω δ) ο εκπαιδευτης μου ειπε οτι θα του κανει μονο καλο απο την στιγμη που δεν εχω σκοπο να το ζευγαρωσω (και απο υγεια και απο συμπεριφορα). |
Παράθεση:
|
Κι ο Χίτλερ για καθαρόαιμους έψαχνε και είδατε τι έπαθε από τις διασταυρώσεις!!! :D:D:D
|
Αμέ, έβγαλε γκόμενα την Εύα http://www.inlnews.com/images/in_lov...ame_-_1050.bmp
|
Παράθεση:
2) 7 κουτάβια;;;;;;; Κουνέλες οι δικιές σου!!! :D _____________________________________________ Παράθεση:
|
Το έκανα link πάτησε το στο προηγούμενο post.
|
Παράθεση:
s |
κ ποια διαφορα θα υπαρχει αν παρεις ενα αλλο?
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:24. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board