Σχέδια για μικρο με γαρίδες.
Είμαι στα σχέδια ενός μικρού ενυδρείου για γαρίδες? μονομάχο?δεν έχω αποφασίσει. Έχω ένα μικρο 18 λίτρα καθαρά να φτιάξω ένα εξωτερικό σαμπακι να το κολλήσω πίσω? Δεύτερη σκέψη ειναι ειναι ένα καινούργιο 45 λίτρα περίπου με εσωτερικό σαμπ πίσω,το 18 λίτρα +το σαμπακι μου φαίνονται λίγα.
|
Πήγαινε με την δεύτερη σκέψη και κάνε ένα όμορφο γαριδαδικο ;)
|
Παράθεση:
|
1 Συνημμένο(α)
Το ενυδρειο βρέθηκε και πήρε θέση δίπλα στο 200 lt και αρχίζουν τα σχέδια και η προμήθεια των υλικών που χρειάζομαι.
|
Αντε με το καλο!:p
|
Παράθεση:
|
2 Συνημμένο(α)
Άρχισε το στήσιμο του ενυδρείου αλά θέλει πολύ δουλειά υπομονή.
|
1 Συνημμένο(α)
Κάνω διάφορες αλλαγες και περιμένω τις απόψεις σας
|
1 Συνημμένο(α)
Νομίζω ότι στη μέση ειναι καλύτερα.
|
Σχέδια για μικρο με γαρίδες.
3 Συνημμένο(α)
Το γρασιδάκι άρχισε να φυτρώνει.
|
ωραιος! το γνωστο απο ebay?:D
|
Παράθεση:
|
αν είναι οι σπόροι Glossostigma elatinoides θα απογοητευτεις
|
Παράθεση:
|
δες αυτό το θέμα,τους ίδιους σπόρους έβαλα και εγώ
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=93672 εγώ πήρα το small αλλά μόνο μικρο δεν έμεινε,όπου το έβλεπε το φως έφτασε μέχρι και 7 πόντους και όπου δεν είχε φως σάπισε,εκτός αυτού επειδή αρκετοί σπόροι μεγάλωναν περισσότερο από τους άλλους αυτοί που έμεναν από κάτω σάπιζαν και εκείνοι και φαινόταν άσχημο,ίσως άργησα να το κλαδέψω ή έβαλα πολλούς σπόρους σε μικρή επιφάνεια,γνώμη μου είναι να μην το αφήσεις να ανεβεί πάνω από 3-4 πόντους γιατί θα πάθεις το ίδιο και μην βάλεις πολλούς σπόρους σε μικρή επιφάνεια,αν καταφέρεις και το διατηρήσεις είναι πολύ ωραίο |
Παράθεση:
------------------------- [QUOTE=xristos;984915]δες αυτό το θέμα,τους ίδιους σπόρους έβαλα και εγώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=93672 Το δικό σου στην τελευταία φωτογραφία ειναι κουκλάκι τα προβλήματα τα είχες πρι βάλεις νερό? Ίσως και το υπόστρωμα να παίζει ρόλο εγώ έχω βάλει το Fluval Stratum εσύ έβαλες αυτό που γράφεις?CO2 εχεις diy? |
ναι έχω χρησιμοποιησει αυτό που γράφω,το πρόβλημα βγήκε όταν μεγάλωσε πολύ,είχα γεμίσει με νερό,από co2 έχω με ξινό και σόδα
|
ωραιο το ενυδρειακι :),το γλοσοστιγμα θα ανεβει αν δεν εχει αρκετο φως και διοξειδιο ,αν εχει καλο φωτισμο και διοξειδιο θα απλωσει.
|
Παράθεση:
|
δεν νομίζω πως έφταιγε το φως ή το co2
|
Παράθεση:
|
4 Συνημμένο(α)
Έβαλα με κόλα μος στο ξύλο φύτεψα και μερικά φυτά και άρχισε το γέμισμα
έβαλα και το φίλτρο με ενυδρειακό βαμβάκι για μαζέψει την ελάχιστη θολούρα που είχε. |
ωραίο γίνεται,ένα κόλπο που ξέχασα να σου πω αν δεις και φουσκώνει το γρασίδι σε ορισμένα σημεία να το τρυπάς με ένα ξύλο από καλαμάκι/σουβλάκι, προσεκτικά όμως για να μην το σηκώσεις όλο μαζί,καλή συνεχεία
|
Παράθεση:
|
|
1 Συνημμένο(α)
Φυτρώνει και πάνω στο ξύλο έχει γινη τόσο πυκνό που αρχίζω να φοβαμαι ότι θα χαλάσει.
|
πολυ ομορφο εχει γινει! μακαρι να μεινει κι ετσι!
|
Παράθεση:
|
το συγκεκριμενο γρασιδι χρειαζεται απαραιτητα co2 και αν ναι υπαρχει καποιο παρομοιου τυπου που να μην χρειαζεται?
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:24. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board