Συναντήσεις Αθήνας
Οι καθιερωμένες συναντήσεις στην Αθήνα τα Σάββατα, δεν θα πραγματοποιούνται έως ότου ετοιμαστεί ο νέος χώρος. Αναμένατε σχετική ανακοίνωση!
|
αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότεροι μαζευόμαστε τα Σάββατα και τις Κυριακές που γίνονται εργασίες,
τόσο πιο γρήγορα θα μπορούμε να χαρούμε τα νέα μας γραφεία. :smt041:smt041:smt041:smt041:smt041 |
κουκλα θα γινει λεμε.μια αυτοψια θα σας πεισει
|
Βασίλη, το καινούργιο χρώμα είναι εκεί, έτοιμο! ;)
|
Παράθεση:
|
παιδια τι γινεται? στην αθήνα δε κανετε συναντησεις πια...?:(
γιατι ρε παιδια και ειστε πολλα ατομα .θα βοηθούσε πολυ.λοιπον να ετοιμασετε μια για εμας (εγω και ο Ηλίας απο λεσβο και οποια αλλοι απο ακρητικα μερη) που θα ερθουμε αθηνα τα χριστουγεννα. να αρχίσουμε να την ετοιμαζουμε ομως για να εχει επιτυχια.;):D αντε να ακούω συμμετοχες..:D:D |
Παράθεση:
|
απο πεσκεσια οσα θελετε.:p
μπορουμε να σας φερουμε σαρδελες καλλονης,ουζο πλωμαριου,ντοπιες ελιες και λαδι,λαδοτυρι μυτιληνης,γκιουζλεμεδες,σογάνια και πολλα αλλα...:D:D αλλα και εσεις θα φερετε τα αναλογα πεσκεσια αλλα με σχεση το ενυδρειο:D:D ειστε και πολλα ατομα ....εχουμε πολυ πραμα να μαζεψουμε.:D:D αντε περιμενω συμμετοχες:D |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Εάν έβρισκα καλή δουλειά, αύριο μετακόμιζα!!!! Αλλά δυστυχώς εδώ χλωμιάζετε... Πραγματικά τον αγαπάω τον τόπο σας και έχω και αδερφικούς φίλους εκεί! |
βλέπω μεγαλη εκτίμηση εχετε για τη λεσβο..:p
οντως ειναι πολυ ωραίο μερος..;) αντε ομως αόμα δεν ακουσα συμμετοχες για τη συγκέντρωση...:D αντε να βρεθούμε ολοι απο αθηνα και απο εκει κοντα σε ενα μερος να μιλήσουμε και υπάρξουν και πολλα τελάρα με φυτάκια...:D αντε μπορουμε να κανουμε και εδω μια συναντηση να ερθετε ταξιδακι για λιγες μερες να περασετε και πολυ ωραία .οποις θελει φιλοξενια εδω..:p |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Χα τωρα το ειδα!...
εκτος απο φαγητα εχει και apple snail με το κιλο:p... υπολογιζω γυρο στα 500 μικρα, οποτε θα φτασουν για τροφοδοτηθουν ολοι?...:p |
Παράθεση:
|
βρε ελατε εσεις εμεις εκει θα ειμαστε;)
|
οτι θα ειστε εκει το ξερουμε το θεμα ειναι να βρεθουμε καπου ολοι μαζι..:D
και να ειστε προετοιμασμενοι με τα καφασια κλαδέματα..:D:D:D |
Παράθεση:
|
κανενα κοραλλι παιδια....πηξαμε στα ανθη
|
εεε μην ανησυχείς θα βρω εγω να τα βαλω ... μπορει να παρω κιαλο ενυδρειο αν δω και εχω πολλα φυτα..
κοραλι..?? αμα θες τραγανα εχουμε αρκετή εδω..:D |
αντε παιδια τωρα που πλησιαζουν τα χριστουγεννα και θα ρθουμε και εγω και ο ηλιας καθως και πολλοι αλλοι φανταζομαι αθηνα να κανονησουμε πια αυτη τη συναντηση...αντε τοσοι ειστε απο αθηνα και κανενας δε λεει τη γνωμη του...;)
|
πολυ χαιρομαι....αν κανονιστει τελικα τωρα τα χριστουγεννα μια συναντηση εδω αθηνα ....θα ερθω με τα χιλια....να γνωριστουμε κιολας απο κοντα....τα νεα μελη....μονο να βγει η ημερομηνια να την μαθουμε και τα αλλα...τα κανονιζουμε...πρεπει να ειμαστε μελη...η μπορουμε να ερθουμε και ετσι
|
μην περιμενεις δηλωση σημετοχων..παντα ειμαστε εκει καθε σαββατο εκτος απροοπτου.Ελα εσυ με το καλο και εμεις εκει θα ειμαστε
|
και δεν χρειάζεται να είναι κάποιος μέλος για να έρθει.
|
πραγματικα δεν ηξερα οτι ειστε εκει καθε σαββατο....μπορεις να μου υποδειξης το σχετικο θεμα που λεει διεθυνση κλπ...ευχαριστω εκ των προτερων
|
|
ευχαριστω...θα προσπαθησω να ερθω καποια στιγμη..
|
Παράθεση:
|
το σκεφτομαι...πολυ σοβαρα....
------------------------- η πληροφοριες εγγραφης λεν娨δηλωνω οτι ειμαι ανω των 18.......εγω ειμαι 17 ομως....τι γινεται σε αυτην την περιπτωση |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:22. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board