PanosReef 450 litr. κερκυρα
12 Συνημμένο(α)
vision 450 litr setup απο γεναρη 2009 στα γρηγορα λιγες φωτογραφιες και αναλιτικα σε επομενο ποστ ευχαριστω ολους για την βοηθεια που μου εχετε δωσει:smt041:smt041
|
Πάνο είσαι καλό δρόμο, όμορφο αποτέλεσμα!!!!!
Θα έπρεπε να το λές clowntank με τόσα κλοουνάκια εκει μέσα!:smt033 Εεεχχχχχμμμμ πλέον δεν είναι fish only αλλά light reef φίλε μου!;) |
οπως ειπε και ο Κωστας εισαι σε καλο δρομο.
Ομορφα μαλακά γεματα ζωντανια. |
Παράθεση:
|
πολυ ωραιο φιλε.μπραβο.
θα μπορουσες να αναφερεις μερικα πραγματα και για τον εξοπλισμο που δουλευεις? |
4 Συνημμένο(α)
λιγες ακομα....κανω και 100 προσευχες για τον λεφκοστερνο!!!! το ευχαριστο ειναι πως τρωει και εχει ορεξη :p παρελαβα και ενα blue tang αλλα ηταν σε κατασταση χαλια δυστιχως μεχρι να φτασουν κερκυρα βασανιζονται:(
|
Να σου ζήσει Πάνο!!!Πρόγραμμα ενδυνάμωσης τώρα ... πλάκωσε τον στο σκορδάκι:D:D
|
Εισαι σε πολυ καλο δρομο , μπραβο!
Αληθεια γιατι δε βαζεις μια ανεμωνη για να γουσταρουν τα κλοουνακια? |
Παράθεση:
|
Μια χαρά είναι και έτσι όπως το κάνεις;)
|
File vasilaki to exw skeftei gia anemonh ala tremo sthn idea gia tin diatirisi ths;)
------------------------- Ok se efxaristw file kwsta Madfdg :) ;) |
Γενικα ειναι ανθεκτικες οι περισσοτερες απο αυτες . Αν τους δωσεις φως και προσεχεις καποιες βασικες παραμετρους του νερου δεν εχεις να φοβασαι τιποτα.
...αν θες μη χρησιμοποιεις greeklish για τα ματακια μας. |
Παράθεση:
Η δικιά μου γνώμη είναι ότι η χρήση σκόρδου είναι περιττή εφόσον τρώει αρκετά και με όρεξη. Επικεντρώσου καλύτερα να βρεις ποιές τροφές του εμπορίου (φυτικής προέλευσης πάντα) του αρέσουν περισσότερο ώστε να του τις παρέχεις σε αφθονία. |
Όμορφο αποτέλεσμα! Και ο λευκόστερνος σούπερ! Μόλις ανέβω κι εγώ πάνω από τα 330 λίτρα μου θα πάρω κι εγώ έναν... Να τα χαίρεσαι!!!
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Πάνο ο Λευκόστερνος είναι δείκτης για τα ενυδρεία!Μόλις κάτι δεν πάει καλά , τσούπ θα σου εμφανίσει ick!Αν είσαι εντάξει στις συνθήκες δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με αυτόν (μέχρι να βάλεις ακόμα ένα ακάνθουρο)!Εγώ θα σου πρότεινα αφού ταίζεις με σκορδάκι να το συνεχίσεις!Καλό θα του κάνει και όχι κακό:rolleyes:
|
Παράθεση:
|
Με προβληματίζει η τιμή του No2!Για να έχεις μετρήσιμα κάποια στιγμή σου ανέβηκε αμμωνία και δεν το πήρες γραμμήΉ απο κάποια απώλεια ή απο αρκετή ποσότητα τροφής που πήγε σε νεκρό σημείο!Μια αλλαγούλα καλό θα κάνει!Κάθε πότε κάνεις αλλαγή??
|
Παράθεση:
|
Αν υπάρχει η δυνατότητα να διπλασιάσεις τα λίτρα της αλλαγής (δλδ 50 εβδομαδιαίως) θα ήταν καλύτερα!:rolleyes:
|
στο φωτιστικο σου εχεις κανει καποια πατεντα η ειναι το μαμα?
ρωταω γιατι 108w στα 450 φανταζομαι οτι ειναι πολυ λιγα ακομα και για soft κοραλακια.η κανω εγω καποιο λαθος? παντως δειχνει πολυ ωραιο.μπραβο |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
το reef μου σημερα
12 Συνημμένο(α)
Καλησπερα σε ολους και καλα Χριστουγεννα :) σας παρουσιαζω στα γρηγορα μερικες φωτο απο τη φαση που βρισκετε αυτη τη στιγμη το ριφακι μου ευχομαι σε ολους Υγεια και χρονια πολλα:)
|
οργασμος χρωματων!!! μπραβο!!:p
|
σε ευχαριστω Πανο φιλε και το νανο σου ομως ειναι απιστευτο:smt041 μπραβο και σε εσενα;) να σκεφτεις που ζηλεψα και λεω να ετοιμασω ενα νανο :D
|
:smt041 Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ο σε ζηλευω....:):):)
|
παρεπιπτοντως μπορεις να κρατησεις 2 blue tang μαζι?? δεν ετυχε να το ξανα δω σε αλλο ενυδρειο....
κι εχεις μανδαρινο που ειναι η λατρεια μου!!! |
οντως ο μανδαρινος ειναι πανεμορφος!
φανταστικο ενυδρειο φιλε....ριχνεις στη πληγη...ΑλΑτΙ:D |
Πανέμορφο!!!!!!! Συγχαρητήρια!!!!!
|
ωρεεεε φωτιες μας αναβεις λεμε....
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:23. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board