Η καινούρια μας λίμνη!
Καλησπέρα παιδιά,
μετά από πολύ δουλειά, τελείωσαμε με την επεκτάση λιμνής. Ειμάστε τώρα στα 10.000λιτρά. Δουλεύει με ένα προφίλτρο με αφρολέξ, ένα beadfilter, δυο σκίμμερ, δυο UV, και δυο bottom drain, το ένα ανάποδα, γιατί ήδη είχε φτιαχτεί αυτό το κόμματι της λίμνης . Τα ψάρια την χαιρόνται οπώς και έμεις!Φώτο έχω ανεβάσει στο αλμπούμ!;) |
Τρελό σχέδιο!!!
Αυτο με τις πέτρες στο κέντρο της λίμνης πώς το έκανες? Μπορείς να πατήσεις πάνω χωρίς φόβο να πέσει καμια μεσα στην λίμνη? |
πολύ όμορφο αποτέλεσμα!
|
Η καινούρια μας λίμνη
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
καμια φωτο??
|
kamia foto tis ideas?:rolleyes:
|
εχει βαλει εδω;)
|
ok auta ta eida, foto tis ideas anefera asteieuomenos.:-D (ksana sorry gia ta english)
|
Πολύ όμορφη προσπάθεια. Πραγματικά. Τα nishikigoi χρειάζονται περισσότερο χώρο σε ευθεία, ασχέτως αν η δεξαμενή μας είναι λιγάκι στενή. Τα συγχαρητήριά μου.
* οι νυμφαίες σου θα υποφέρουν. Είναι θέμα χρόνου να εξαφανίσουν το χώμα τα ψάρια και να φάνε τις ρίζες. Τα νέα φύλλα θα ανεβαίνουν στην επιφάνεια μισά. Μακάρι να κάνω λάθος. ;) |
η καινούρια μας λίμνη
Ευχαριστώ πολύ!
Αργησα λίγο, γιατί είχα προβλήμα επανασύνδεσης, αλλά κύριως - πολύ δουλειά στην λίμνη!:p Κάναμε μεγάλες αλλάγες περί φιλτρού! Bάλαμε ένα περιστρεφόμενο φίλτρο τύμπανου (rotary drum filter) και μετά την βιολογία και δουλεύει τέλειο! Για τις νυμφαίες/φυτά δεν έχω χώμα πιά ,το έβγαλα και το άλλαξα με φυτόχωμα λεκά/μπάλακια από πυλό και από πάνω βάσβαλτο βοτσάλο, γιατί σκάβουν:rolleyes: από τότε που βάζω σε τακτικά διαστήματα και προβιοτικά βακτήρια έχει γίνει πολύ καλυτέρα το θέμα με την άλγη και στα ψάρια άνοιξε πολύ η όρεξη:smt106 στη ψαροτροφή και έτσι δεν τρώνε τις νυμφαίες ! Μετά αποκτήσαμε και άλλο ένα κοι γιατί είχαμε χάσει ένα την ανοιξή! Θα ανεβάσω και φώτο συντόμα! |
Πάρα πολύ όμορφη κατασκευή :smt055
αναμένουμε επιπλέον φωτογραφίες για να δούμε τα βήματα της κατασκευής! προστέθηκε ήδη στα αγαπημένα θέματα που παρακολουθώ! |
καινούριες φωτογράφιες!
Λοίπον, έβαλα φωτογράφιες από την κατασκευή της λίμνης (6/13)μας το περασμένο καλοκαίρι, το καινούριο μας καμάρι, και το καινούριο μας φίλτρο που είναι καταπληκτικό!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:46. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board