Σε φαση απογοητευσης..
2 Συνημμένο(α)
Καλησπερα πανω που ολα πηγαιναν καλα
Το στησιμο τα ψαρια τα φυτα Αρχισαν να με ενοχλουν εντονα οι γρατζουνιες Βρηκα μαστορα να αλλαξω τζαμι (οθονη) Ομως θα παρει 10 μερες η δουλεια Τι θα γινουν φυτα ψαρια βιολογια και κοπος; Καμια ιδεα; |
δυσκολες καταστασεις,μια λυση ειναι κατι τετοιο για μεταφορα προσωρινα μεχρι να το φτιαξεις παλι!
|
Σωστός και εγω εχω παρη το ίδιο κουτί,του εχω βαλη ενα μικρο φιλτρο και θερμοστατη και το εχω για καραντίνα και γενιστρα η να μεγάλονο τα μικρα!πολυ καλη λύση και φθηνή....
|
Ενυδρειο υπαρχει 120 λιτρα αλλα θα χωρεσουν
50 κιλα αμμο φυτα 2 ριζες κ 20 ψαρια; Κ το φιλτρο εχει πολυ δυνατη ροη πλυντηριο θα γινει Εκει μεσα.. |
Παράθεση:
|
τσαν σου είπα ότι η διαδικασία είναι απλή,
μην σε αγχώνει,σου είπα θα σε βοηθήσω |
φιλε tsan μην αγχωνεσαι , δεν ειναι τπτ...
λιγο ταλαιπωρια μονο.. η αμμος δεν χρειαζεται να μπει ή εστω δεν χρειαζεται να μπει ολοκληρη. οι ριζες και σε εναν κουβα για να μην στεγνωσουν , μια χαρα θα ειναι.. το φιλτρο ρυθμισε το απο τα βανακια για να μην εχει δυνατη ροη, αν δεν εχει βανακια , παρε ενα βανακι (2-3 ευρω) απο ειδη με ποτιστικα να κανεις την δουλεια σου. |
Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες
Οι ριζες εχουν φυτα πανω κ γενικα τα φυτα θα τι παλεψουν Χωρις φωτισμο 10 μερες; |
αν ειναι ανουμπιες πιστευω, ναι...
για τα αλλα ειναι ρισκο. αν μπαινουν ανετα οι ριζες στο 120αρι ομως , βαλτες |
Ειναι αρκετα τα φυτα.. Εχω 2 εχινοδωρους μεγαλουτσικους αυτους φοβαμαι πιο πολυ..
|
αυτους θα τους φυτεψεις στο 120αρι και θα εχουν φωτισμο
|
Καλο κουραγιο! Χανεις κατι, κερδιζεις κατι!
|
Η αποφαση παρθηκε, το τζαμι θα αλλαχτει
Παμε για νεες περιπετειες.. Αλλωστε χανεις κατι, κερδιζεις κατι! Σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:23. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board