Φωτογραφιες απο τα γκαπυ μας..
Το θεμα το φτιαχνω οστε να βαζουμε τα χρωματα που εχουνε τα αγαπημενα μας γκαπυ!!!
Βαζουμε δικα μας γκαπυ και οχι απο google μονο δικα μας.... (αμα ειναι σε λαθος ενοτητα παρακαλω να μεταφερθει στη ενοτητα που πρεπει ευχαριστω προκαταβολικα και παρακαλω να διαγραφτει αυτο το μηνημα για την μεταφορα...) |
Ε βάλε να δούμε τα δικά σου
|
Παράθεση:
|
3 Συνημμένο(α)
Μονο 3αρσενηκα προστοπαρον και ερχονται κιαλες:D (λιγο κουνημενες) Συνημμένο Αρχείο 62862Συνημμένο Αρχείο 62863Συνημμένο Αρχείο 62864
|
Πολύ όμορφα και πιο πολύ το κόκκινο...
|
Το κοκκινο αδικητε πολυ στην φωτογραφια! Απο κοντα και τα 3 ειναι πολυ διαφορετηκα! Πιο ομορφα δηλαδη :D το κοκκινο το ζευγαρονο με μια κατακιτρινη θυληλυκια με μαυρες βουλες! Σε λιγο ερχονται και τα παιδακια τους!
|
KAΛΗΣΠΕΡΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.......... |
Για αρχή δε θα γράφεις με κεφαλαία (όπως σου έχουν ξαναπεί) και μετά θα διαβάσεις αυτό ή αλλιώς μέσω Photobucket (και άλλα παρόμοια).
|
6 Συνημμένο(α)
οι φωτο δν ειναι και οι καλυτερες,δν σταματουν πουθενα τα ατιμα :-P
|
Ειναι από δίκες σου γέννες? :)
|
Παράθεση:
|
Πολύ όμορφα όλα :D να τα χαίρεσαι!!!
|
Παράθεση:
|
5 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
και μερικα δικα μου... |
Υπέροχα :D θηλυκά έχεις? Αν όχί πάρε γιατί τα αρσενικά ειναι πανέμορφα!
|
Παράθεση:
ευχαριστω φιλε μου αυτα που βλεπεις ειναι τα πρωτα μου guppies με συνηθισμενα χρωματα τωρα εχω βγαλει κατι γεννες με ιριδιζων φανταστικα χρωματα θηλυκα εχω καμμια 30αρια |
Μπραβο :) καλά γεννήτουρια!
|
Παράθεση:
|
14 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
Να και οι επιλεκτοι... αυτο εννοω ιριδιζων... |
Τι πανέμορφα πλάσματα ειναι αυτά :D
|
Παράθεση:
ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΓΚΑΠΥ???!!! |
Αποτι φαίνετε :( άντε όσοι το βλέπετε βάλτε καμία ωραία :D
|
παιδια εγω προσπαθω να βγαλω φωτογαφιες αλλα δεν μπορω τρεχουνε απο εδω και απο εκει ...
|
και εγω εβγαλα περιπου 250 για να βγουν καπως καλες μονο αυτες οι 3, ειναι πολυ ζωηρα και τα φανσυ οπως κουνιετε η ουρα τους δεν μπορω να τα πετυχω ηρεμα! προσπαθησαι και ας μην ειναι και τοσο καλες αρκει να δουμε τους χρωματισμους :)
|
1 Συνημμένο(α)
Και μία φώτο από τα δικά μου.
|
Παράθεση:
ειδικα η κιτρινη η μανα πολυ ομορφη βαλε και αλλες φωτο φιλε μου,μη τσιγκουνευεστε βρε:smt003 ας βγουν και κουνημενες μη φοβαστε δεν θα σας πυροβολησουμε:smt067 |
Εε ναι! Βαλε το ενυδρείο σου πανέμορφο και τα ψαράκια που φαίνονται :)
|
Τέλεια :D το αρσενικό δεν παίζετε!!! Μπράβο!
|
και το μικρο αλμπινο αρσενικό είναι ... άλλα μου αρεσουνε και η δυο αρσενική
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:01. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board