ΡΟΚ - Α - Μπίλυ ο ζουμερός!
|
:smt041:smt041:smt041
|
αδημονουμε !!! :smt041:smt041
|
Μπράβο παιδιά, εύχομαι κάθε επιτυχία και με τόσες φίρμες τραγουδιστές μαζεμένους, την έχετε στο τσεπάκι σας.:)
|
Καλη επιτυχια!
Πεστε μας και που μπορουμε να το βρουμε...:smt020 |
καλη επιτυχια να εχετε:smt041:smt041
|
Ω τι ωραία, μπράβο σας κορίτσια μου :)
|
Καλη επιτυχια :smt023 Μπραβο σας !!
|
Συγχαρητήρια και από μένα :)
|
Ώπα! Ενδιαφέρον ακούγεται!
Κλεόβουλε κανόνισε παραγγελία! |
:smt041 Καλή Επιτυχία!!
|
:smt041Περιμένουμε...
|
Ωχ!!!! ρε σεις αυτός μου μοιάζει.... πράσινος είναι, φαλακρός είναι, ζουμερός είναι... έχει όλα τα καλά δλδ :D:D:D:D:D
σας εύχομαι να τα σπάσει !!!!!!!!!!!!!! |
Μπραβο παιδια!!!!:smt020:smt020:smt020
|
Εντυπωσιακό.
Μπράβο παιδιά και καλή επιτυχία :smt041 |
Καλή επιτυχία και το περιμένουμε...:p:)
|
Παράθεση:
|
ενα για μενα απο τωρα..... Ο μικρος θα το χαρει ιδιαιτερα!!!
|
ει βαζουμε και παραγγελιες??...κι εγω θελω!!! οτι πρεπει για τον ανιψιο μου ;)
|
Ειντά 'ναι τούτο;:confused:
|
Παράθεση:
|
ααααα πολυ καλητεχνες εδω
Εγω θα το κανω download :Ρ (Πλακα κανω φυσικα) |
συγχαριτιρια....:smt041:smt041:smt041:smt041
πολλα καλα ονοματα βλεπω και παλι μπραβο... |
Μπράβο!!!:smt041:smt041:smt041
Καλη επιτυχια!!! |
Α τι ωραια!!!! :p:p:p:p
:smt041:smt041:smt041 Μπραβο Αργυρω, μπραβο Τολη :smt041:smt041:smt041 Θελω και εγω (για μενα και εγω παιδι ειμαι :D) |
καλη επιτυχια
ενα απο ολα και για μενα ...(3 πιτσιρικια εχω να καλυψω) |
:smt041:smt041:smt041 Μπραβο παιδια !!
|
|
Αν πρόκειται για σταφυλάκι θέλω κι εγώ!
Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία!!!!!!!! ...... και εις άλλα με υγεία!!! ;) |
Παράθεση:
Εάν σου αρέσουν τα παιδικά βιβλία με θέμα γενικά το αμπέλι και γύρω από αυτό, το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!! http://www.ianos.gr/index.asp?park=bk_item&key=0234491 Περιμένω όμως και της Αργυρώς, το οποίο πρέπει να είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό!!!! Κλεόβουλε από τώρα ένα για μένα! |
Καλη επιτυχια :smt023
|
Παράθεση:
|
Η Spicy, οι εκδόσεις Οξύ και το Floral, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου-μιούζικαλ "Ροκ-α-Μπίλυ ο ζουμερός!" της Αργυρώς Αγγελοπούλου, σε μουσική του Τόλη Κετσελίδη και ερμηνεία των: Γιάννη Ζουγανέλη, ‘Ελντας Πανοπούλου, Μίρκας Παπακωνσταντίνου, Θανάση Τσαλταμπάση, Πένυς Ξενάκη, Σοφίας Βόσσου, Βάσιας Τριφύλλη, Γιάννη Γιοκαρίνη, Τζίμη Πανούση, Χρήστου Δάντη, Γιάννη Μπέζου και Φιόνας Τζαβάρα.
Floral Θεμιστοκλέους 80, Πλ. Εξαρχείων Αθήνα την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου στις 7μμ Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Μάκης Δελαπόρτας, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσουν η συγγραφέας και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης. http://www.tolibra.com/libra/Rok-A-Billy_exofiloweb.jpg |
:smt023
|
:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041
|
Οσοι εχετε παιδια, αλλά και οσοι δεν εχετε παιδια, δλδ ΟΛΟΙ, ολα τα μελη του GAB, είστε καλεσμένοι μας αποψε στην παρουσίαση μας!
Θα χαρούμε να σας δούμε εκεί! Τόλης - Αργυρώ. Η Spicy, οι εκδόσεις Οξύ και το Floral, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου-μιούζικαλ "Ροκ-α-Μπίλυ ο ζουμερός!" της Αργυρώς Αγγελοπούλου, σε μουσική του Τόλη Κετσελίδη και ερμηνεία των: Γιάννη Ζουγανέλη, ‘Ελντας Πανοπούλου, Μίρκας Παπακωνσταντίνου, Θανάση Τσαλταμπάση, Πένυς Ξενάκη, Σοφίας Βόσσου, Βάσιας Τριφύλλη, Γιάννη Γιοκαρίνη, Τζίμη Πανούση, Χρήστου Δάντη, Γιάννη Μπέζου και Φιόνας Τζαβάρα. Floral Θεμιστοκλέους 80, Πλ. Εξαρχείων Αθήνα την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου στις 7μμ Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Μάκης Δελαπόρτας, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσουν η συγγραφέας και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης. http://www.tolibra.com/libra/Rok-A-Billy_exofiloweb.jpg |
Καλη επιτυχια!
Ποτε θα ειναι διαθεσιμο και απο που? Αντε γιατι βαρεθηκα να ακουω ολη μερα τους μαζου.... |
ήταν υπέροχο να βλέπεις δυο φίλους σου, ο καθένας με το δικό του άγχος και αγωνία, να παρουσιάζουν τη δουλειά τους και να έχουν την στήριξη τόσων επώνυμων και ανώνυμων φίλων.
παίδες σας εύχομαι κάθε επιτυχία και σας μεταφέρω το πρώτο σχόλιο του γιου μου, όταν του έδωσα το βιβλίο και του είπα περιληπτικά την υπόθεση. "αχ μπαμπά είναι υπέροχο! σ' ευχαριστώ, σ' ευχαριστώ, σ' ευχαριστώ! είσαι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου!" όταν δε, του είπα ότι οι αφιερώσεις μέσα είναι η μια από την Νέλλη και η άλλη από το Μπιλυ, γύρισε και με ρώτησε με τα μάτια ορθάνοιχτα και γεμάτα χαρά... "αλήθεια μπαμπά?" ναι του λέω και αμέσως γύρισε προς το βιβλίο και άρχισε να ταξιδεύει γεμάτος χαρά και ευτυχία. |
Σας εύχομαι καλή επιτυχία :smt041
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:14. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board