Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Το πρόγραμμα θα το γράψω αύριο, για να ξέρετε που θα πάμε και τι θα δούμε. Και που θα φάμε φυσικά!!!:D
|
παιδια δηλωσεις συμμετοχης εδω ΅:http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=25390 Αλλα μονο δηλωσεις συμμετοχης μην μαμησουμε το ποστ.
|
Δεν μπορώ να καταλάβω την "εμμονή" σου φίλε mac!Γιατί σώνει και καλά θα πρέπει να γίνουμε μέλη?Και γιατί ΔΕΝ θα πρέπει να λέμε την άποψη μας για θέματα ενός συλλόγου που βγαίνουν στον αέρα για όλους και όχι μόνο μέσα στην ιστοσελίδα του!Αν δεν θέλει ο σύλλογος την άποψη των "εκτός" φαντάζομαι πως θα πρέπει να δημοσιοποιεί τα προβλήματα του μόνο στο site του!Τέλος ,προσωπικά πάντα, δεν ψήνομαι καθόλου για τον σύλλογο!Ψήνομαι μόνο για τους φίλους μου!
ΥΓ Αντώνη κακώς άνοιξες πάλι στον χώρο του ΠΣΦΕ θέμα για τις συναντήσεις γιατί πάλι είμαστε "υπο την σκέπη" του ΠΣΦΕ.Καλύτερα να το άνοιγες στο "Επι παντός επιστητού" ή στο "GAB" |
Παράθεση:
|
Πάνο μου δεν είμαστε κανένα κλιμάκιο!Είμαστε χομπίστες που απλά μένουμε στην Ανατ. Μακεδονία και Θράκη (χωρίς αυτό να σημαίνει πως αποκλοίουμε τους εκτός Μακ-Θράκης) και ξεκινήσαμε τις συναντήσεις! Οπότε ας μεταφερθεί αλλού το θέμα για να μην έχουμε ερωτήσεις του στύλ "ανήκετε - δεν ανήκετε , γράφετε - γιατί δεν γράφετε" κτλ κτλ κτλ!
Όλα αυτά είναι προσωπικές μου απόψεις , χωρίς ίχνος ειρωνίας και πάντα φιλικά! |
Παράθεση:
το "κλιμακιο" μπηκε σε εισαγωγικα επιτηδες ...ακριβως γιατι δεν ειμαστε κλιμακιο......αν αποφασισετε και ζητησετε να μεταφερθει δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα... |
τωρα τα ειδα αυτα...:rolleyes:
και οσο για τον συλογο, δεν ειμαι μελος, αλλα ουτε τα λεφτα ειναι προβλημα, οπως ειπε και ο πανος, αλλωστε στην κοπη της πιτας στην θεσσνικη, πηρα καμποσα λαχεια, (οσο 2 συνδρομες...):rolleyes: αντωνη, σορρυ που το μαγαρισα κ αλλο;) |
Άντε πάλι .......... αρχίσαμε ........... αρχή και τέλος δεν έχουμε ..
και για να τα πω ποντιακά: αρχίσαμε πάλι να ψάχνουμε "τη τανί το ταν, και τη καπακί τ' απάν και τη βουτυρί τ' απές" Δηλαδή ψάνχουμε της αριάνης την αριάνη, του καπακιού το αποπάνω και του βούτυρου το βούτυρο. ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ αμάν πια!!!!!!!!!!!!! Φτάνει τόσο !!!!!!!!!!!!!!!!! έλεος πιά !!!!!!!!!!!!!!!:mad: ------------------------- Ευτυχώς γούζεψα η πόντια κι έκραξα και σταματήσατε!!! |
Λοιπον η εκδρομη στην Δραμα εγινε με επιτυχια και περασαμε πολυ καλα ( βλεπε αναλογο ποστ : http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=25390).
Στην εκδρομη εγινε μια προταση η επομενη συναντηση-εκδρομη να γινει Σαμοθρακη. Ακουω γνωμες και απο τους υπολοιπους. Βεβαια θα γινει και μια συναντηση πριν την Σαμοθρακη ωστε να το ξανασυζητησουμε απο κοντα. |
Παράθεση:
|
κι εγω φυσικα μεσα...το γνωστο προβλημα με τη δουλεια...θα το παλεψω..;)
|
Εγώ δεν χρειάζεται να μιλήσω!!!:smt050:smt049:smt060:smt007:smt049 :smt055
|
Όχι ρε παιδιά Σαμοθράκη...είμουν 12 μήνες στο ναυτικό εκεί...και έχω πει ότι δεν πρόκειτε να ξαναπατήσω το πόδι μου εκεί...καμιά άλλη τοποθεσία δεν έχουμε?? χεχεχε
Ξενοφών. |
Φοντα και εγω απο τα αντιαεροπορικα ειμαι αλλα δεν εχει καμια σχεση η τελεια εκδρομη με ενυδρειοφιλους και καποια μελη του ΠΣΦΕ με την καραβανα .Ο υπερτατος χαβαλες :grin: θα βαλουμε και καμια βερμουδα και μπλουμ στο λακο με τα αγριοκατσικα...
|
Εγώ προτείνω...αν μου επιτρέπεται...εκδρομή στον Έβρο...βαρκάδα κτλ. Ή κάτι ανάλογο...
Ξενοφών. |
Σε βλεπω μονο στο τριεθνες :smt039 , αφου ολοι ειναι ψημενοι για θαλασσα.
|
Δεν πειράζει παιδιά..θα περιμένω την επόμενη συνάντηση...
Ξενοφών. |
Παράθεση:
στο ονομα των κριμπς...σε επιτασσω!!! θα ερθεις!!!;) |
Παράθεση:
Ξενοφών. |
Παλι θα δεις φωτο και θα πεις "
Πολύ ωραία η εκδρομή όντως και το μετάνιωσα που δεν κατάφερα να έρθω. Ελπίζω την επόμενη φορά να είμαι και εγώ παρόν. Ωραίες και οι φωτογραφίες..." |
Παράθεση:
Ξενοφών. |
Αν τελικά το αποφασίσουμε θα πρέπει έγκαιρα και έγκυρα να δηλωθούν οι συμμετοχές και η ημερομηνία ώστε να κλειστούν δωμάτια:rolleyes:
|
ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15-10-2008 ΣΤΙΣ 17:00 ΣΤΑ FLO-KAFE ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ KOSMOPOLIS. ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ. ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ Η' ΘΕΛΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΦΥΤΩΝ Η' ΚΑΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ. |
μεεεεσσσσααααα!!!!!:smt041:smt041:smt041
|
ωραια.ευκαιρια να σας γνωρισω απο κοντα!!!
|
Παράθεση:
------------------------- οσοι ερθετε γραψτε εδω. μεχρι στιγμης 3 ατομα. |
Παιδιά καλά να περάσετε..Σας ζηλεύω..Εγώ δυστυχώς είμαι Σέρρες και έχω μαθήματα....:mad:
|
Μέσα!!! :D
|
Μην πω τώρα κάτι!!! Τόσος καιρός ... τώρα που δεν μπορώ κάνετε συνάντηση; :smt013 ......... :D
Καλά να περάσετε θα τα πούμε άλλη φορά!!! :) |
Σχολάω 5 η ώρα την Τετάρτη...κάτι άλλο εκτός Τετάρτης? Θα προσπαθήσω πάντως.
|
Δουλευω εγω δεν 8α μπορεσω:mad::(:(
|
Παράθεση:
|
Μάλλον και εγώ δεν θα μπορέσω τελικά γιατί θα έχω μουσαφιριά:(
|
Να το κάνουμε καμιά άλλη μέρα μήπως?
|
ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ
|
Παρασκευη ή Σαββάτο παίζει??
|
παιζει δεν παιζει..:rolleyes:..κωστα στειλε ενα μηνυμα τωρα γιατι εχεις αρ.μην. 666....
και τσεκαρε τα πμ σου.. |
Κοιτάξτε τώρα να σηκωθώ να πάω Κομοτηνή και εσείς να το κανονησετε τελικά για άλλη μέρα :D :D :D
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:00. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board