Στην επομενη συναντιση και εχω παρων 8α ειμαι:)
|
θα ενημερωθεις εγκαιρα....:p...αντε και μαζευομαστεεεεε!!!
|
Ειστε για κανα καφεδάκι το αλλο ΣΚ???Όχι τπτ μακριά, εδώ γύρω!!:rolleyes:
|
μεσα εγω κυριακη δεν δουλευω
|
θα ξερω μεσα στην βδομαδα... για που λες κωστα?
|
Ας δούμε πρώτα ποσοι θα είμαστε!Το μέρος κανονίστε το εσείς γιατί εγώ θα φύγω Δευτέρα πρωϊ και θα επιστρέψω Παρασκευή!
|
κι εγω μεσα....
|
Tο άλλο Σάββατο 24/5 θα είμαι και εγώ Κομοτηνή,αν κανονίσετε τίποτε προς Κομοτηνή μερια σφυράτε,Κυριακή δεν μπορώ λογω γάμου στην Καβάλα.Χθες τάπαμε με τον Αντωνάκη στην Κατερίνη.
|
Παράθεση:
γιαυτο ο "αντωνακης" δεν απαντα στο πμ μου για τα σαλιγκαρακια??? το ριξε στις βολτες?? σταυρο σου στελνω πμ για τα φυτα |
Απο εμένα κανένα πρόβλημα για Κομοτηνή!Οι υπόλοιποι??
|
Υπόψιν παίδες δεν σας βάζω το μαχαίρι στο λαιμό για Κομοτηνή γιατι μπορεί να προκυψει και τίποτε σε εμένα εσεις κανονίστε το όπως θέλετε ,εντάξει.
|
Στρατηγέ θα τα λάβουμε όλα υποψη!!!
|
και εγω για κομοτηνη λεω μιας και ειμαι κοντα...:D
|
Παιδιά η συνάντηση αν τελικά κανονιστεί θα γίνει πρωΐ ή απόγευμα;
|
μαλλον απογευμα...
|
Μεσα και εγω. Γυρισα απο τις βολτες.:p:p:p
|
εγω μπορω κυριακη Σαββατο δουλευω
|
ΛΟΙΠΟΝ Κυριακη 25-05-2008 απογευμα στην Κομοτηνη ωρα 18:00 μπορειτε?
|
την κυριακη δουλεύω το σαββατο δν δουλεύω... γιατι δεν το κανουμε σαββατο που μπορει να ειναι και ο στρατηγός?
|
Κανονίστε το όπως σας βολεύει παιδιά ,μην επιρρεάζεστε απο εμένα.
|
ΛΟΙΠΟΝ Σαββατο 24-05-2008 απογευμα στην Κομοτηνη ωρα 18:00 μπορειτε?
Στρατηγε μου σε θελουμε στην παρεα μας. Για μαγαζι αν θελετε παμε στην καφετερια που δουλευει ο Τασος. |
ΟΚ.:smt023
|
....ασχετο...
εγω μαζι με τον κωστη(αζορες) θα βρισκομαστε απο αυριο πρωι εως και τεταρτη απογευμα σε αλεξανδρουπολη-κομοτηνη- ξανθη,για επαγγελματικες συναντησεις... ισως αν βρεθει λιγος χρονος να βρεθουμε για κανα καφε ..... |
Για Κυριακή σίγουρα δεν θα μπορούσα! Για Σάββατο είναι λίγο αμφίβολο δεν μπορώ να ξέρω αν θα μου βγει δουλειά! Πάντος θα προσπαθήσω!
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Εγω ναι για Σάββατο απόγευμα.
|
να δω τι δουλευω....μαλλον ναι...να ειμαι τοσο γκαντεμης και να ειμαι απογευματινος?? θα ενημερωσω μολις ξερω....
------------------------- Παράθεση:
|
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Σαββατο 24-05-2008 απογευμα στην Κομοτηνη ωρα 18:00 στο VERO KAFE.
|
|
παιδια...πρωι και νυχτα το σαββατο :smt120....φικι φικι το φυστικι...δεν μπορω να υποσχεθω...:(
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:49. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board