Πολυ καλο να το χαιρεσαι.
|
Saaaavvas!! update?? :p :D
|
Xρονια πολλα, Χριστος ανεστη.
Για τα φιλαρακια μου: |
Παράθεση:
Χάθηκες φίλε.. όλα καλά? |
Παράθεση:
------------------------- |
χαχα...
Ωραίος , ξεκινησε να γινεται κόκκινο χαλί κατω... :D |
Παράθεση:
|
Αληθως Ανεστη Σαββα μου. Με τις αλχημειες σου εσυ θα γεμισει το ενυδρειο με γαυρινες.:D
|
Παράθεση:
|
Υπεροχο Σαββα! να το χαιρεσαι!
|
Παράθεση:
|
Πολλα μπραβο φιλε Σαββα!
Χρειαστηκε αρκετος χρονος και πολλη αγαπη για το δυσκολο "σπορ" των ευαισθητων γαριδων αλλα τα καταφερες μια χαρα!:p Απολαυσε λοιπον τωρα το πολυ ομορφο αποτελεσμα. Βεβαια εχω και εγω λογους να καμαρωνω μαζι σου:smt041 |
Παράθεση:
Οπως το λες, χρονος, αγαπη, υπομονη, επιμονη, αλλα και εξοδα βεβαια αλλα το αποτελεσμα σε ανταμοιβει στο τελος.:D |
Για τα φιλαρακια μου:
T' ακους Γιανηηηηη;:D |
Βαλε μας μια γενικη βρε Σαββα στο βιντεο! Χαμος απο πανεμορφα γαριδακια! Κριμα που ειναι δυσκολες και ευαισθητες. Εχεις co2 σε αυτο ετσι? Απο λιπανση τι βαζεις?
|
Παράθεση:
Οχι φιλε μου ουτε CO2 ουτε λιπασματα, στις crs δεν θα εβαζα ποτε, θα μου εκοβαν την καλημερα.:grin: Μονο τα συμπληρωματα για τις γαριδες, μινεραλ βακτηρια κ.λ.π. Το ph λογω του οτι ο βυθος ειναι φουλ στα οργανικα, κρατιεται μονο του γυρω στο 5.5. |
Παράθεση:
παρα ολυ ωραια δουλεια με καταπληκτικο αποτελεσμα!!!:D:D |
Παράθεση:
Σε ευχαριστω. |
τη τελικη μορφη οπως ειναι στην τελευταια φωτογραφια μετα απο ποσο καιρο την πηρε?
|
Τρεχει απο το 11, και εχει αλλαξει αρκετες μορφες, ετσι ειναι περιπου 1 χρονο.
|
Αλχημιστής ο γείτονας όπως παντα. :D
|
Παράθεση:
|
Εδώ είμαι και θαυμάζω το ενυδρείο και τα γαριδονια σου. :D
Πολύ χορο ρίχνουν τα ατιμα. :smt020 |
Και αυτο το κανουν ολες, και μερα αλλα και νυχτα!
Τωρα ειναι σβηστα τα φωτα και τις βλεπω ακομα να κανουν πιρουετες!:D |
Δωσε μας ενα update βρε Σαββα...
|
http://www.aquatek.gr/rimages/albums...psl9tdewj9.jpg
Εχει υποστει αρκετες αλλαγες, αραιωσα αρκετα τα φυτα για να ειναι πιο ευκολη και η συντηρηση, κυριως για την προσβαση στο προφιλτρο δεξια. ------------------------- Παράθεση:
|
Ομολογώ , δεν ειχα δει το "θέμα σου " Πως μου ξέφυγε ?? Πραγματικά έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό και χαζεύω τόση ώρα :smt041:smt041:smt041:smt041
Είναι ότι πιο ωραίο έχω δει , 1000 μπράβο :D:D Εύχομαι να σου μοιάσω λίγο στην προσέγγιση . Να είσαι καλά να το χαίρεσαι :D |
Σε ευχαριστω, να εισαι καλα.
|
Μας ελειψες φιλε,και εσυ και οι κατσαριδες σου. ;)
|
Σάββα τέλειο το γαριδάδικο! :smt041
Ξεθάφτηκε το άρθρο και το είδα! Κράτα ενήμερο το post να χαζέυουμε και εμείς τίποτα! :cool: |
Σάββα πολύ όμορφο και πολύ ωραία στημένο
Μπράβο :) |
Παράθεση:
Δεν θα μπορουσα να ελπιζω σε τιποτα καλυτερο οταν σου εστειλα τις πρωτες γαριδουλες.. Μπραβο και παλι μπραβο! Οσον αφορα το ενυδρειο σου...ειναι γεματο χρωμα...καθαριοτητα..υγεια..ζωη! Δεν εχω λογια.. Απλα υποδειγματικο:cool: |
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια.
Γιαννη σε θεωρω μεντορα μου στις crs, για τις πολυτιμες κατευθυνσεις που μου εδωσες, και μακαρι καποια στιγμη να μπορεσω να κανω εστω τα μισα απο οσα εχεις καταφερει εσυ φιλε. Αλλωστε ειναι αλκοολικι οι ατιμες, ξερεις εσυ! :D ------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Σαββα , λειπεις.... Γραφε μας πιο συχνα..:p
Υ.Γ. τα γαριδονια κουκλια, το χουμε ξανα πει!!! |
Oυπς! Σιδεροκεφαλος και εσυ, πολλους νεους πρασινους βλεπω.:D
Καλη επιτυχια στα νεα σας καθηκοντα. |
Να σαι καλα Σαββα, ευχαριστουμε!
|
Πανεμορφο να το χαιρεσαι!!Κι οι γαριδουλες τυχερες σε τετοιο ενυδρειο!!Θα θελες να μας πεις λιγο ποια φυτα εχεις τωρα μεσα;
|
Φοβερό, πολύ όμορφο! Μπράβο!
|
Παράθεση:
Java fern Java fern windelov Sagitaria subulatta Marsilea hirsuta Hygrophilla polysperma rosanervig Echinodorus vesuvius Pelia Fissidens fontanus Cryptocoryn wendtii green Lobelia cardinalis mini Limnophilla aromatica Hydrocotyle tripartita Bolbitis heudelotii Hygrophilla difformis Πιστευω να μην ξεχναω καποιο. Καποια φυτα ιδιαιτερα στο δεξιο μερος ειναι κλαδεμενα αρκετα χαμηλα και δεν φαινονται. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:25. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board