Το πρώτο μου άρεσε πολύ και ταιριάζει με τα βούρλα οπτικά.
Αντί για το γιασεμί θα σου έλεγα αυτό https://www.google.gr/search?q=%CE%B...w=1024&bih=600 Είναι ποιο σκληρό φυτό και το είχα πολλά χρόνια. Απο κισσό προτίμησε την αμπελωψ. Δεν είναι τοξική και είναι πανέμορφη απο το φθινόπωρο μέχρι τα τέλη του χειμώνα.το 3 είναι. |
κατι τετοιο βλεπω;)
το γιασεμι θαχει και τη μυρωδια,και το αλλο θα καλυψει τη λιμνη με την πρασιναδα που θελω νομιζω. θα παω αυτη τη βδομαδα να δω τι θα βρω και θα κανω update:) |
Στο φυτώριο δε θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλεξεις χαχα
|
θα το ψαξω λιγο ακομα,να δω ποια απαυτα τα πανε καλα με λιγο περισσοτερο νερο,ποσο γρηγορα μεγαλωνουνε κλπ.
δεν εχω κοιταξει λεπτομερειες ακομα. παντως η αμπελωψ μου αρεσει κιεμενα πολυ. και η κοκκινη και η πρασινη. |
Η ίδια είναι, απλά το φθινόπωρο κοκκινιζει. Θα δω σήμερα και για την soelirolia και θα σου πώ
|
οκ:)
|
5 Συνημμένο(α)
μερικες απο μεσα τωρα που καθαρισε το νερο.
στις τεσερεις πρωτες δεξια ειναι το κοματι με τα βουρλα που εβαλα ολοκληρο οπως το εβγαλα απτο αυλακι με τα υλικα. την επομενη βδομαδα θα μπουνε κανα δυο πραγματα ακομα. φετος σκεφτομαι να βαλω χαλικι λαβα στο αυλακι αντι για ελαφροπετρα. αν και η ελαφροπετρα κανει δουλεια,λογω μικρου βαρους και χρωματος εχει μερικα προβληματακια. αυτο θα γινει σαβ/κο η απο βδομαδα αν δεν προλαβω. και πρεπει να μπουνε κιαλλα φυτα,αλλα θα ξεκινησω με το γυρω γυρω πρωτα και τα αναρριχητικα.κιαυτα μαλον το σαβ/κο. για ψαρια θελω smaragdina... αν βρω,που δε νομιζω... |
Άμα βρείς smaragdina ρίξε σύρμα!
Άντε γιατί πολύ αισιόδοξο σε βλέπω:D |
Θέλω και εγώ... άμα βρεις ενημέρωσε
|
μονο στο aquabid να κανουμε μαζικη παραγγελεια για λιγοτερα μεταφορικα
|
α ειμαστε πολλοι?:D
ωραια:D στελιο στο aquabid εφαγα ωρες και ωρες να ψαχνω και τελικα δεν βρηκα κανεναν να στελνει ελλαδα. transhipper για ελλαδα δεν υπαρχει και ems δεν στελνει κανεις σχεδον.εναν βρηκα περσι που μπορουσε να στειλει αλλα δεν ειχε ψαρια. φετος δεν ξερω,αλλα με τοσο χρονο που εφαγα στο ψαξιμο απογοητευτηκα. τελικα μου τα εφερε ο σταυρος στην αβυσσο τα ψαρια. και παλι αυτον θα ενοχλησω δηλαδη αποτι βλεπω:D |
Εδώ έχουμε άλλο τροπάριο...
Δε φέρνουν οι εισαγωγείς μας λένε και κάτι για τελωνείο που δε τα κατάλαβα. Μονο crowltail βρήκα. |
ναι οι περισσοτεροι τετοια λενε.
πολλοι βαριουνται και να'σχοληθουν μη νομιζεις. προφανως δεν τους αρεσουν τα λεφτα. η μαλον τους αρεσουν,αλλα χωρις να κουραστουν:rolleyes: |
εαν ενοχλησεις τον Σταυρο πεστου να φεραι περισσοτερα ψαρια
|
ναι εγω θα του το πω.εκεινος θα τα φερει?
κιαμα τα φερει θα πατε να παρετε,η θα πρεπει να αγορασω εγω 10 ψαρια?:D οχι οτι ειναι αυτο το προβλημα μου δηλαδη,ας μπορεσει να φερει και θα βρεθει λυση;) το θεμα ειναι να μπορει. αν ανοιξω ενα θεμα στους επαγγελματιες,θα δηλωσετε συμμετοχη για παραγγελια? μπορει να μη μπορει ο σταυρος και να μπορει καποιος αλλος. αν και δεν εχω μιλησει ακομα μαζι του δηλαδη οποτε δεν ξερω.το πιθανοτερο ειναι ο σταυρος να απαντησει ετσι κιαλλιως:D |
Παράθεση:
|
γιαννη ναι,αλλα το θεμα δεν ειναι πως δεν υπαρχει Transhiper στην ελλαδα,ειναι πως δεν υπαρχει κανεις που να στελνει ελλαδα:D
δεν ξερω αν αλλαξε κατι φετος,αλλα περσι τους πηρα ολους τηλεφωνο.(οσους ηταν στην ευρωπαικη λιστα τεσπα) δεν εστελνε κανεις.μαλιστα βρηκα αρκετους ασιατες εκτροφεις που θελανε να ανοιξουν παρτιδες με ελλαδα αλλα δεν ειχαν τροπο να στειλουνε ψαρια. μιλαμε εφαγα ωρες και ωρες να προσπαθω να βρω ακρη περσι:( |
Μάλλον είναι επαγγελματική ευκαιρία, πόσο δύσκολο είναι να γίνει κανεις transhipper στην Ελλάδα? :D
|
με τη γραφειοκρατια? αστα να πανε:D
το σκεφτηκα λιγο περσι να σου πω την αληθεια,αλλα μολις ειπα να το ψαξω λιγο μ'επιασε πονοκεφαλος:D |
παραγγειλα αυτο σημερα.
αμα πιασει θα γελασω πολυ.γιατι τοσο καιρο προσπαθουσα με κανονικο ρυζι μηπως πετυχαινα κανενα σπυρι που θα'πιανε,αλλα τιποτα:( αν μεγαλωσει τιποτα θα μπει στη λιμνη φυσικα:D |
Το παλευεις ακομα ε? ωραιος!Νομιζα τα ειχες παρατησει ευχομαι να τα καταφερεις,με του εμποριου δυσκολο γιατι είναι επεξεργασμένα
|
ναι ρε γμτ.μιλαμε ξερεις με ποσα ρυζια εχω δοκιμασει?:D
αυτα τωρα λογικα θα πιασουνε. και ετσι και πιασουνε θα κανω τρελλο ενυδρειο μιλαμε(γιατι θα στηθει σιγουρα και ενυδρειο):D |
Γιωργο για δες αυτο.
|
αυτα ειναι!
ετσι ακριβως το σκεφτομουνα:o αλλα με χωρισμα πιο κοντο,ωστε να μπορει να σουλατσαρει το ψαρι εκει πανω:D φωτια μου αναψες τωρα που το ειδα:) επισης χαιρομαι που χρησιμοποιησε κιαλλος ιακυνθους και οχι μονο εγω:D εχω παρει 400 σπορους.θα γεμισω τον τοπο ρυζι:D |
Δωσε πονο :D:D
By the way τους υακινθους και τα πιστια τα χρησιμοποιουν για να καθαρισουν μολυσμένα νερα είναι τρελες ρουφηχτρες :D |
ναι ο ιακυνθος ειναι τρελλο φυτο.
"In one study, two plants produced 1,200 daughter plants in four months" http://www.ecy.wa.gov/programs/wq/pl.../hyacinth.html ψαχνω να δω πως φυτευεται το ρυζι. πιστευω εδω με το δικο μας κλιμα θα παει πολυ καλα.ειναι και η εποχη καλη νομιζω. http://www.growinganything.com/how-to-grow-rice.html μονο να βρουμε ψαρια... |
http://e-shop.valentine.gr/index.php?cPath=46_68 εδω εχει υακινθους και πιστια στρατιωτες
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Κι εγώ αυτό ετοιμαζω! Είχα βάλει έτοιμα μεγαλομενα φυτά ριζιου τα οποία ξεριζωσα απο οριζονα στο Καλοχώρι αλλά δεν: πιασαν. Στο διάβασμα είμαι τώρα αλλά στο ριπαριουμ πρεπει να αλλαξω υπόστρωμα. Ίσως μπει κι αυτό σε ένθετο δοχείο. |
που ειναι το καλοχωρι που λες?...:D
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:27. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board