αν το φερεις όχι, θέλω να δοκιμασω μήπως πιάνει το χλωροφόρμιο επάνω στο πλαστικό
|
Ώστε το ίδιο είχε και το δικό μου ε; δεν το είχα παρατηρήσει τότε... Ελπίζω να μην σε κατέβασα Πειραιά τζάμπα και να φτιαχτεί πιο εύκολα από το άλλο!
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Τι να με πειράζει βρε, εσύ να κάνεις τη δουλειά σου :)
|
Παρηγγειλα και τον stc1000. Ειδα οτι υπαρχει και stc2000 και ειναι φτηνοτερο και εχει μεγαλυτερο ευρος τιμων. Τι παιζει;
|
Παράθεση:
Αν δεν κάνω λάθος συνδέεις ή μόνο ψύξη ή μόνο θέρμανση. |
Παράθεση:
|
ΟΧΙ
μη το πάρεις http://www.ebay.com/itm/New-STC-2000...0AAOSw6wRW~zPu έχει μόνο μία έξοδο, άρα δουλεύεις ή ζεστο ή κρύο όχι και τα 2 μαζί |
Παράθεση:
Αν δεν στο έχει στείλει μπορείς να το ακυρώσεις. Αν θες έλα να σου δώσω δωρεάν το συγκεκριμένο. Τον έχω και κάθεται. |
Τον stc-1000 πηρα παιδια. Απλα επειδη δε βαζω κρυο στις χελωνες γιατι και 30 να πιασει τους αρεσει, ασε που τις αφηνω και στο μπαλκονι (δεν ξερω και πως βαζεις κρυο)
|
για το κρύο , βάζεις ανεμιστηράκια από PC :)
|
Παράθεση:
|
να φυσάνε πάνω στην επιφάνεια του νερού,
έτσι προκαλούν εξάτμιση, και ως γνωστό η εξάτμιση απορροφά ενέργεια, δηλαδή θερμοκρασία ;) |
Τι να βαλω για υποστρωμα; Θελω κατι να μη το τρωνε (ψιλο χαλικι παλια το τρωγανε) και να μην το ανακατευουν και γινεται θολουρα (ψιλη αμμο)
Καμια ιδεα; |
|
Βλέπω στο σχέδιο του stc πρέπει να τον γεφυρωσουμε για να δουλέψει. Γιατί αυτο;
|
|
Τα διαβασα και καταλαβα πως μπαινει αλλα δεν καταλαβα γιατι δε βγαζει ρευμα αλλα δουλευει σαν ρελε;
|
Παράθεση:
|
Ερωτηση, τι ειναι οι κοντρες στο ενυδρειο; Που και πως μπαινουν; Μπορω να τις δω σε φωτο;
|
Παράθεση:
https://www.google.gr/search?q=%CE%B...w=1280&bih=647 |
Επιπλεον τζαμακια να κρατανε τα τζαμια;
|
Ετσι,
οριζοντια τζαμια που ενισχύουν τη στατικότητα |
Να με ντυσω με αλουμινογωνιες; Ξερεις που να παω να παρω;
|
σε αλουμινά, και να στις κοψει κιολας
|
Οσο πεφτει η θερμοκρασια στο σπιτι, αυξανεται η εξατμιση του νερου του ενυδρειου ή ειναι ιδεα μου;
|
Οι αφροι στο νερο του ενυδρειου τι ειναι;
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Στο ενυδρειο βαζω ενα κουβα νερο ανα δυο μερες (κουβας που χρησιμοποιουμε για σφουγγαρισμα)
Οι αφροι παραμενουν, οχι σε σταθερη ποσοτητα, εβαλα και ανθρακα στο φιλτρο αλλα ακομα εκει. Ειναι ασπρες φυσσαλιδες, μικρες, σαν αφρος της θαλασσας, γυρω γυρω στο τζαμι παντα και μερικες φορες και στην υπολοιπη επιφανεια οταν αυξανονται. Η αληθεια ειναι οτι μετρησεις δεν κανω γιατι με τις χελωνες δεν θα γινει ποτε το περιβαλλον σαν των ψαριων, ειναι παντα καπως οξινο, συν το οτι αναπνεουν απο τον αερα και δεν θεωρησα οτι υπαρχει κινδυνος. Πιστευετε πως πρεπει να κανω καποια τεστ; ------------------------- επισης, αυτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=974841 εχει σβηστει; |
Κατασκευαζω επαγγελματικα ενυδρεια εδω και 8-9 χρονια.Η κατασκευη που σου κανανε ειναι για γελια φιλε μου.Πραγματικα ομως.Δε θα σχολιασω το OSB πλακε που σου βαλανε και ποσο κοστιζει ενα φυλλο, αλλα ειναι το πλεον ακαταλληλο για επενδυση.Περα απο τη στεγανοτητα ρε φιλε μου εσυ οταν το ειδες και το παρελαβες,ησουν ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ απο την εμφανιση???????Στα της κολλησης.Τα ασπρακια στη κολληση σημαινουν πως η κολλα ηταν ληγμενη το πιο πιθανον και δεν επιασε σωστα.Η φυσσαλιδα ειναι τεραστια για τα δεδομενα της επιφανειας της κολλησης.Γιαυτο σου εβαλε γωνιες για να κρυψει τις ατελειες λογικα.Το ευτυχημα ειναι ειναι πως εχεις λιγους ποντους νερο μονο μεσα.Δε θα τολμουσα να γεμισω το "ενυδρειο" μεχρι επανω γιατι σιγουρα θα εχει θεματα.Οι αλουμινογωνιες θα σου προσφερουν στεγανοτητα αλλα οχι ΕΞΤΡΑ αντοχη απο τη πιεση του νερου.Μπορεις να βαλεις σταυρωτα κοντρες επανω σαν τελαρο ωστε να εχεις βελτιστο αποτελεσμα.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:35. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board