Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Μαρία,το σκυλακι το δοσαμε στο λυβαδι(για μια καλυτερυ ζωη)(αυτο το καναμε πριν ενα μινα):):):)Συγνωμη καμια φορα γραφω ακατανοητα:smt067:D
|
Παράθεση:
η πρωτη σειρα αναφερετε σε μενα , η δευτερη σε σενα :D gta 156 η μικρή σας? είναι κούκλα!!! να την χαίρεστε! είναι από τα σκυλιά που θαυμάζω |
Παράθεση:
δεν πειράζει, όλοι γράφουμε κάποιες φορές πράγματα που δεν καταλαβαίνει κάποιος άλλος. απλά ρωτάμε :) |
Παράθεση:
|
Τι ράτσα σκύλου έχετε;
1 Συνημμένο(α)
|
Τι ράτσα σκύλου έχετε;
6 Συνημμένο(α)
Παίδες κόλλησε και δεν με αφήνει να το επεξεργαστώ. Λοιπόν ο Hachi μου είναι ένα Akita Inu άσπρο 2 χρονών. Σας παραθέτω μερικές φωτό:
Συνημμένο Αρχείο 55594 30 ημερών Συνημμένο Αρχείο 55595 55 ημερών Συνημμένο Αρχείο 55596 2.5 μηνών Συνημμένο Αρχείο 55597 5 μηνών Συνημμένο Αρχείο 55598 6 μηνών Συνημμένο Αρχείο 55599 2 χρονών |
πανεμορφα τα σκυλακια σας...
|
Παράθεση:
|
ολα ειναι υπεροχα μπραβω gta 156 την εχεις ή θα την ηθελες?
http://www.pertti.com/gta/images/156%20gta%20red.jpg ειμαι και γω παλιος alfisti πριν με κερδισουν ta sierra cosworth mk1:D |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Τι ράτσα σκύλου έχετε;
Τώρα είμαι στο αεροδρόμιο, έχει να με δεί δυο μήνες, δεν μπορείτε να φανταστείτε την υποδοχή που θα μου κάνει :)
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
τωρα βολευομαι με το σκοντα :smt003:smt003 |
1 Συνημμένο(α)
Λευκο ελβετικο :D Μολις ενος μηνα.. Αρσενικο και αραχτο :D:D
|
[PHPστην παρεα προστεθηκε και ενα πιτμπουλακι ο βικτωρας φωτο ανεβαινουν συντομα
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:26. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board