Παράθεση:
1150λτ κυκλοφορεια λεει! ------------------------- Μιας και ξεθολωσε το ενυδρειο αρκετα το ενυδρειο μερικες φωτο. οι δυο πετρες ειναι τραγανα απο μεγαλο βαθος συμφωνα με το καικι που τα πηρα ειναι ζωντανος και μπηκα γιανα βοηθησει στο στρωσημο! Μετα θα αφερεθει! |
Παράθεση:
Κακώς έβαλες ζωντανό βράχο απο τις θάλασσες μας. Αυτά που κουβαλάνε δεν είναι ίδια και μπορεί να είναι επιζήμια(ίσως) αργότερα για τα κοράλια σου. 2 κομματάκια ΖΒ θα μπορούσες να βρεις και απο κάποιον χομπίστα. |
4 Συνημμένο(α)
συγνωμη δεν ειχει φορτωση.
|
Ωραιο φαινεται, ειναι.
|
Παράθεση:
θα μλησουμε και απο κοντα οντα ερθω πρεβεζα! Επισις σκεφτομαι να βαλω 3 ψαρια για αρχει πριν φυγω με αδεια! Amphiprion Occelaris Dascyllus Aruanus Chromis Viridis Και ενα Tubeworms brown/white τι λετε? |
Δεν τα βαζεις οταν γυρισεις με το καλο?Θα τα βαλεις και θα φυγεις?Να ηταν ενα ωριμο ενυδρειο και παλι θα ειχες εννοια ποσο μαλλον τωρα..Κανε λιγο υπομονη..
|
Παράθεση:
θα μου δωσεις και την ταιστρα και θα ειμαι κομπλε! |
Κανονισε Πρωτοχρονιατικα να κουβαλαω μπετονια με θαλασσα για αλλαγες!!!Θα σου ριξω καβουρια!!
|
Παράθεση:
μονο μια βολτα κατα τα φωτα να δεις αμα δουλευουν ολα καλα μιας που ειναι και καινουργιο το ενυδρειο! να παρεις και κανενα κλαδεμα αμα θελεις!!!:D:D:D:D |
"Dascyllus Aruanus" Kαλύτερα τα νταμσελ απέφυγε τα. Παλιοχαρακτήρες.
Καλύτερα μην βάλλεις ζωντανά ακόμα. Θα σου πρότεινα να βρεις λίγο ΖΒ απο κάπου και να βγάλλεις την τραγανα που έχεις. |
Παράθεση:
------------------------- Καλημερα σημερα ειρθε και το φωτιστηκο!!:D:D Βεβαια ειμαι υπηρεσια και αυριο θα το μονταρω!:(:( εχει αμα δεν κανω λαθος 4λαμπες με 10000κελβιν! ποσες ωρες να αναβουν? |
Καλοδούλευτο!
Τελικά πόσα καλώδια τροφοδοσίας έχει? 1 ή 2? Οι λάμπες τι χρωματισμό έχουν? Βάση κελβιν που μου λές συμπαιρένω ότι είναι όλες άσπρες. Τι μάρκα είναι ξέρεις? |
Παράθεση:
οι λαμπες αν και γραφουν ολες 10000κ ειναι δυο απρες και δυο ροζ ή μωβ! μαρκα δεν ξερω κατι γραφει πρεπει να ειναι sanda! οποτε μαλλον θα ειναι για αλλαγη! |
Παράθεση:
|
4 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
Λοιπον το προσαρμοσα πρόχειρα μιας που αμα το αγορασω θα μπει κρεμαστα! (ευχαριστω τον φιλο που μου το εστηλε χορις καμια σκεψη για να το δοκιμασω) Οι λαμπες κανουν για θαλασσινο ή ειναι για φυτεμενο. σιγουρα καποια στιγμη αμα το κρατησω θα της αλλαξω ολες γιανα βαλω ATI απλα να μην τα αγοραζω ολα μαζι να αλλαζα της δυο που δεν ξερω αμα κανουν για θαλασσα.... απο θεμα αποδοσης θα φτανει γιανα βαλω οτι κοραλια θελω ή θα χρειαστει περισοτερος φωτισμος? |
Παράθεση:
Μια χαρά μπαίνουν τα κοράλια με 4χ39. Για να σου προτείνω λάμπες, πές μου τι οπτικό αποτέλεσμα θες.
|
Παράθεση:
λιγο μπλε θα ελεγα αλλα οχι υπερβολη! |
Παράθεση:
Πίσω τζάμι
Πάρε για αρχή την aquablue και την coral, και βάλτες όπως σου είπα μαζί με τις ακτινικές που έχει ήδη. Και μόλις μπορέσεις βγάλε τις ακτινικές και βάλε τις blue. |
αυτο ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο σε δυναμη και ενταση γιατα κοραλια?
|
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Σημερινες μετρησης:
Aλατοτητα: 1026 Ph: 8.1 No3: 10? Kh/Alk: 10 Calcium: 420 Po4: 0 θερμοκρασια ειναι 24,7c Καλες ειναι οι μετρησης? Τα νιτρηκα δεν ειμαι σιγουρος αν και εχω ριξει μερικες φορες τροφη και εχω μεσα μερικες γαριδεσ! |
Mια χαρά είναι.
Οι "γαρίδες" που βλέπεις να βγαίνουν(το βράδυ και όταν κλείνουν τα φώτα) λέγονται αμφίποδα(amphipods). |
3 Συνημμένο(α)
αυτα τι ακριβως ειναι ???
οι γαριδες που εβαλα πρεπει να ειναι κριλλ! ειναι στο κεντρο της φωτο και ειναι δυο διαφορετικα πραγματακια! |
Δεν μπορω να διακρίνω κάτι.
|
2 Συνημμένο(α)
Δυσκολα ειμαστε τοτε!!!!
Τωρα μηπος ειναι καλυτερα! |
Παράθεση:
Δεν τα πειράζεις. Τρέφονται απο την στήλη του νερού σου μέσω του "ιστού" που προεκτείνουν. Δεν είνα άμεσα ορατός, αλλά αν αναταράξεις την άμμο και σηκωθούν detritus ο ιστός αυτός θα φανεί γιατι θα πιάσει τα αιωρούμενα detritus.;) |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Γιωργη ζωντανευει ετο εργαλειο!!!:D:D:D
------------------------- Σημερα ηρθαν και τα λεντ που ειχα παραγκιλει αλλα θελω dimmer!:( αν εχει κανενας να μου πουλησει θα του ειμουν υποχρεως! |
Κοίταξες ebay?
|
Παράθεση:
|
Πάντως έχει και εδώ και έχει και καλές τιμές:
http://www.aquamasters.gr/index.php?...=product_price http://www.aquamasters.gr/index.php?...=product_price |
Σημερα ηρθαν και τεστ αμωνιας και μαγνησιο!
Μαζι με αυτα ηρθε και μια λαμπα ATI blue plus και το ενυδρειο εγινε αρκετο μπλε.... βεβαια τωρα στο στρωσημο αναβω 12ωρες μονο της δυο λαμπες! Φωτογραφιες αργα το βραδυ! |
Παράθεση:
|
3 Συνημμένο(α)
μερικες φωτο απο το ενυδρειο μετα απο παρεμβαση στο φωτιστηκο!
|
Είδες χρώμα ;;; :D
Η αριστερή φωτογραφία είναι από τα λέντ ;; |
Πολυ καλο φιλε http://yoursmiles.org/tsmile/rulez/t2041.gif
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:18. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board