Παράθεση:
Ολα σχετικα ειναι στην ζωη...:smt016 |
H κοπη πιτας GΑΒ 2013 θα πραγματοποιηθεί στις 27/1 ημερα Κυριακη
στο μαγαζι Σταβλος (stavlos.gr) που βρισκετε στο Θησειο και ωρα 18:00 Η διεύθυνση ειναι Ηρακλειδων 10, θησειο. Ειναι το στενακι με τις πολλες καφετεριες. Θα εχουμε καποιο χωρο για την συγκεντρωση μας. +-8+-8+-8 |
YEEEEEEEEEEAAAAAHHHHHHHHH!!!!+-8+-8+-8
|
Οσοι περιμενατε να δειτε που και πως θα γινει,ωρα να δηλωσετε την παρουσια σας! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=68222
|
Αχχχχ παλια ο Σταυλος ηταν Δημοτικο σχολειο!!! Εκει ειχα παει για καποια περιοδο!!! :smt118:smt118:smt118:smt050:smt050:smt050:smt050
|
vas vas ελπιζω ο χωρος να ειναι για καμια 50αρια ατομα ε...
Μην μας εχει κλεισει απλα καμια γωνιτσα και μετα ακροβολιστούμε αλλου για αλλου...:smt091 |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
θα προσπαθησω για το καλυτερο!! Αισιοδοξος μου εισαι και συ! θα κανω και αυτοψια απο αυριο... |
Δεν ειναι θεμα αισιοδοξιας,απλα καλυτερα να παμε 30 και να εχουμε χωρογια 40,το μαγαζι θα τον δωσει στους υπολοιπους θαμωνες του,αλλα αν παμε 40 και εχουμε χωρο για 20 τι κανουμε?
|
Παράθεση:
|
Ειναι πολυ μεγαλο θα εχει χωρο λογικα πολυ ....
Εβαλα και στο φατσοβιβλιο .... https://www.facebook.com/events/464698223595999/ +-8+-8+-8 |
Παράθεση:
για περαιτέρω λεπτομέρειες οταν παω και δω τι παιζει απο κοντα!! |
Παράθεση:
:smt047 |
Αν μπορέσω θα παρω και καμια τρελλοφιλενάδα μαζί μου! Τόσοι άντρες θα είστε!!!!!!!!:D
|
:smt008
|
για παιδια δεν νομιζω οτι ειναι καταλληλος χωρος...
(κατα τ αλλα,τρεχατε ποδαρακια μου και κοτες μου γεννηστε πολλα αυγα γιατι θα σας καρυδωσω!χαχαχαχαχαχα) |
Παράθεση:
|
παιδια,να σας ρωτησω κατι..μου ηρθε μια ιδεα,αν την βρισκετε μπιπ,κανενα προβλημα...
επειδη εγω δεν γνωριζω παρα μονο 2-3 μελη,και πιστευω πως και για αλλους θα ισχυει το ιδιο πανω κατω,μηπως θελετε να φτιαξουμε τιποτα καρτελακια με το νικ που εχουμε εδω στο φορουμ και απο κατω το ονομα μας,ωστε να "γνωριζομαστε" αμεσως και να θυμομαστε ποιος ειναι ποιος? |
Δεν ειναι κακη ιδεα...:smt031
|
Παράθεση:
|
αααα,αν ειναι αμερικλανια,το παιρνω πισω,δεν το ξερα...μπρρρρ :smt027:smt027
(τι κανουν δηλαδη αυτοι?) αν θελετε ομως να το κανουμε,καποιος πρεπει να προσφερθει να τα φτιαξει σε ενα προγραμματακι και να τα τυπωσει(απλο ειναι για καποιον που ξερει..εγω δεν εχω ιδεα απο αυτα,απλα το ειχαμε παντα σε αλλες συναντησεις πιτας και μας βολευε ) |
Παράθεση:
|
δεν ξερω εαν ειναι ευκολο να το τυπωσεις σε αυτοκολλητο,θα ηταν και καλυτερο,εμεις παντως τα φτιαχναμε μεσα σε πλαστικο διαφανο καρτελακι που ειχε πανω παραμανακι η κλιψακι...
δεν ξερω,σκεψου το κι εσυ καλυτερα... εγω εχω αλλα θεματα να σκεφτω (μαμα μου!:D) α,το δωρο της πιτας ειναι ετοιμο, αυριο θα το δω!+-8 |
Παράθεση:
εμενα δεν μου αρεσει. αν θελει καποιος αλλος, ευπροσδεκτος ειναι.... |
αχαχαχαχα,σταρ τρεκ λεει ...χαχαχα!
ενα μικρουλι ρε συ,αυτοκολλητο ,διακριτικο πολυ,σαν σηματακι θα ειναι... μικροτερο απο σπιρτοκουτο..για ξανασκεψου το:D |
εγω πάντως..θα έχω :D
|
εγω παλι καρτελακι σορυ αλλα δεν βαζω
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
http://www.aquatek.gr/rimages/albums...psddc02ff2.jpg
θα ειναι πολυ νοστιμη η πιττα...απο δυο κομματια θα φατε! |
Νομίζω οτι μετα απο αυτήν την μεγαλειώδες συναντησει [ετσι οπως εξελίσσετε] θα πρεπει να καθιερωσετε και μια συναντησει καθε 15 μερες για εναν καφε και μια ψαροκουβεντα οπως κανουμε και εμεις εδω στην Θεσσαλονικη .
Καλα να περασετε στην κοπη της πιτας απο την δικη μας παρεα εδω στην Θεσσαλονικη. |
Έχεις δίκιο Πάνο, είναι μια καλή αφορμή!
|
Ετσι νομηζω και εγω Στελιο αρκει να γινη κουβεντα στην πιτα .
Και νομίζω οτι αμα βρητε το μερος οπου θα μαζεύεστε για τον καφε ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους . Πρεπει να ειναι καπου στην μεση για να σας βολευη ολους ,,αλλα εσεις εχετε και το Μετρο,,μια χαρα ειστε μην μιλάτε καθολου. |
οι κοτες μου,το εχουν παρει πολυ πατριωτικα το θεμα +-8
http://www.aquatek.gr/rimages/albums...oisi-005-1.jpg :D:D |
Ελα η καλη η πιτα με αυγο απο κοτα αλανιαρα!!!!!!!
|
δεν φερνεις και καμια ομελετα πλακα πλακα:D
|
θα φερει ο καθενας κι απο ενα δωρακι οπως ειχε πει ο δελτα?
θα ανοιξουμε αλλο τοπικ για να σας πω οτι θελω (πολυ :D)κερατοφυλλο και καμια ανουμπια η οτιδηποτε δεν μασουλιεται απο χρυσοψαρα? αν το φλουρι πεσει μισο μισο,τι θα γινει? αυτα προς το παρον:D |
Οποιος θελει φερνει και οτι θελει φερνει.
Αν πεσει μισο μισο σε δυο μελη, θα βαλουν τους μονομαχους τους στο ιδιο ενυδρειο, κι οποιος νικησει θα παρει το δωρο. :D Αλλιως μπορει να γινει κληρωση, |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:14. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board