Κι επειδή θέλουμε να επιβραβεύσουμε και μόνο την διάθεση να μοιραστείτε μαζί μας τις δημιουργίες σας,
όσο ατελείς ή πρωτόλειες κι αν είναι, ιδού και το επιπλέον κίνητρο :) http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...13&postcount=4 |
Kawia ufike-άργησε τόσο,όσο για να προλαβεις:)
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Οριστε η συμμετοχη μου..Μη μου πεις οτι δε βγαινω τελευταιος??????:D:D |
Παράθεση:
κι εγώ καμιά φορά νοιώθω σαν παιδονόμος :D:D |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Παράθεση:
πάπούς χορεύει μπροστά πάπούς μι την κόκκινη σαλβάρα πάπούς χορεύει μπροστά " https://youtu.be/teNIiYIvFxw Στέργιους πισμάνιψι Στίχοι: Παραδοσιακό Μουσική: Παραδοσιακό Περιοχή: Δυτική Θράκη ....."μεγαλωνω και γινομαι κακος"....ψελλισε και κατηφορησε ενα μονοπατι του βουνου Mehale |
Παράθεση:
|
|
Ποτε ακριβώς ειναι η λήξη??? Σημερα 12 το βράδυ???
|
Παράθεση:
:D:D:D |
Παράθεση:
Θα μπορούσα να το κανω κι αυτό, γυάλα, νερο, πετρες, φιλτρο εχουμε !!! Αλλα πρόκειται για ενα φιλο, αν τον πεισω εστω και τελευταία στιγμη..... |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
αύριο Τετάρτη 25 Μαΐου στις 23.59' και 59'' :) |
Εεεε εχουμε καιρο τοτε ακόμη!!! Χαχαχαχα!!!:D:D:D
|
Παράθεση:
|
:) μήπως να βάλουμε και βραβείο για τον τελευταίο που θα υποβάλλει συμμετοχή? :smt028
|
Χαχαχαχααα!!!! Εντάξει δεν στελνω... αντε θα αφησω το βραβειο τελευταίας συμμετοχής για αλλον!!!
|
Δώστε παράταση στο λαό. Εδώ το κράτος κάθε χρόνο για τα τέλη κυκλοφορίας δίνει μερικές μερες, εσείς τίποτα;
|
Παράταση δεν έχει :smt018. Σιγά να μη γίνουμε σαν το ελληνικό κράτος :smt084
|
Σκεφτόμουν να βάλω και το μικρό με τα κοχυλόψαρα αλλά θέλω να αφήσω ελπίδες σε κανέναν άλλον να κερδίσει τον βασιλικό πολτό :D:D
|
Ναι Σταύρο συμφωνώ. Άσε γιατι όταν θα βγουν τα αποτελέσματα μόλις θα έχει γεννήσει η γυναικα. Δε λέει να φας βασιλικό πολτό και φτου και από την αρχή.
χαχαχαχαχαχα.......:):) |
http://thumbs.dreamstime.com/t/hourg...r-38815749.jpg λίγες ώρες έμειναν.....εκμεταλλευτείτε τες ;)
|
:) Λίγο πριν ακουστεί το
|
Τικ τσκ τικ τακ τικ τακ...!!!
|
Αντε και οι αργοπορημενοι, ουτε μια ωρα δεν εμεινε!!!:smt108
|
Ευχαριστούμε όλα τα μέλη που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό μας!
Οι 20 συμμετοχές είναι πιστεύω επιτυχία για τον πρώτο μετά από χρόνια διαγωνισμό του GAB και τον πρώτο Διαγωνισμό για αμιγώς αφρικάνικα ενυδρεία :) Καλή Επιτυχία σε όλους!!! Σε λίγο θα αρχίσει και η ψηφοφορία των μελών. ....και οι εκτός της μαύρης ηπείρου μην ανησυχείτε ;) έρχεται και η σειρά σας........ |
Ξέστησα το αφρικάνικο λίγο πριν ξεκινήσει αυτός ο διαγωνισμός. Βιαστείτε γιατί μέχρι να κάνετε διαγωνισμό και για Αμερικάνους, βλέπω να το ξεστήνω και αυτό και να αλλαζω Ήπειρο.
|
Εσύ ξέρω πως δεν θ' αντέξεις και πολύ μακριά μας :D
|
Τότε ίσως θα πρέπει να λάβετε μια ειδική μέριμνα για μενα και στους διαγωνισμούς να μου επιτρέπετε να βάζω τα παλιά μου ενυδρεία γιατί βλέπω να χάνω πάντα το δικαίωμα της συμμετοχής.
|
Η σωστή διατήρηση των ενυδρείων και ψαριών περιλαμβάνει γενικά την μακροχρόνια διατήρησή τους και όχι την αλλαγή των ψαριών κάθε λίγο. Όσο και να θέλουμε και να δούμε και να ζήσουμε διαφορετικά πράγματα στα ενυδρεία μας, το καλύτερο είναι να διαλέγουμε τι προτιμούμε να έχουμε μακροπρόθεσμα και να μένουνε με αυτά. Τα ψάρια μας ανταμείβουν με υπέροχη συμπεριφορά τότε ;)
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:18. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board