Παράθεση:
Οι πέτρες είναι από το βουνό πίσω από το σπίτι μου. |
Τις τσεκαρες με aquaforte;
πολυ ωραιες:p |
Παράθεση:
|
Πάνο, πολύ ωραίο το ενυδρείο σου.
Έχει γίνει κουκλί. :smt023 |
Ωραίο Πανο. Τα κατάφερες τελικά :)
Αυτό το τριφύλλι που έχεις στον πάτο πολύ ωραίο :D :D :D |
Ωραιος Πανο.Γιατι αριστερα κιτρινιζει το πογκοστεμον?Φωτισμος ?
|
Παράθεση:
|
Να υπηρχε ενας τροπος διαχυσης να μη βλεπουμε καθολου φυσαλιδες co2 τι ωραια που θα ταν..
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
2 Συνημμένο(α)
Ρε συ Δημήτρη. Για δες το pogostemon και κοίτα τα φύλλα που έχουν καφετισει λιγάκι σε κάποια σημεία. Τι να φταίει;
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
1 Συνημμένο(α)
Update...... Τόσο το pogostemon όσο και η μοντε καρλο δείχνουν να μειώνουν την καφετίλα τους και φαίνονται πιο υγιή. Έριξα βέβαια και χθες και excel πάνω τους (προχθές είχα ριξει λίγο οξυζενέ) αλλά ήταν ήδη σε καλύτερη κατάσταση.
Φωτο σήμερα. Στη προηγούμενη σελίδα φαίνεται το θέμα που είχα με το χρώμα των φυτών. |
τουμπανο, Πάνο......μπραβο φιλαρακι!
|
Παράθεση:
|
Πανο καλησπερα.! εμενα μου αρεσε περισσοτερο χωρις τις πετρες!
επειδη γραφεις για αλλαγες γενικα, μπορεις να μας δωσεις καποιες πληροφοριες για τον εξοπλισμο και τις ρουτινες αυτην τη στιγμη? |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
ενα μικρο κρεμαστό σκιμμερ και το αλατάκι του, (2-3 ευρώ κάθε 15μερες στην αλλαγη)! όλα τα άλλα τα έχεις.... |
Παράθεση:
Υ.Γ. .....και που σαι, μη με βάζεις στη πρίζα ρε φιλαράκι. |
Παράθεση:
|
Πάνο , μη κάνεις κανα αστείο και τσιμπήσεις,
γιατί μετά σε βλέπω με Χρυσόψαρα :D Αντε για να μη πάρω τη γυναίκα σου κανα τηλέφωνο :smt019 Για το ενυδρείο τα έχουμε πει, εσύ γκρίνιαζες και ήσουν ανυπόμονος. Κουκλί είναι, στολίδι :) Και η καλύτερη επιβεβαίωση είναι πως συμφωνεί και η γυναίκα σου, μακάρι να συμφωνούσε και η δικιά μου για τα δικά μου :( |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:45. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board