Κωστα τι reactor εχεις και τι υλικα εχεις μεσα?
γενικα κοντρολερ και τι αλλο ρουτινες... |
ρουτίνες
Παράθεση:
Παράθεση:
|
update ..μετά το ατύχημα που είχα με μια jebao πριν περίπου 3 μήνες η οποία ξεκόλησε από το τζαμι έπεσε στην άμμο και ξέθαψε μάλλον ένα ολοθούριο που είχε πεθάνει πριν λίγο καιρό και δεν το βρήκα για να το αφαιρέσω σήκωσε αμμωνία και την ακούσαν οι 2bubbletip ανεμώνες που ξεκόλλησαν και πήγαν καρφί στον κυκλοφοριτή ..το αποτέλεσμα ήταν να πεθάνουν οι 2 ανεμώνες , ένας αστερίας και μερικά σαλιγκάρια και όλα τα sps να γίνουν καφέ . Η κρίση αντιμετωπίστηκε με απανοτές αλλαγές νερού περίπου 1 τόνο σε μια εβδομάδα με ταυτόχρονο σιφωνάρισμα όλου του αραγωνίτη και αντικατάσταση αυτού με πιο χοντρό .
Σήμερα τα sps σχεδόν επανήλθαν όχι 100% όμως στα χρώματα που θέλω αλλά έχει δρόμο .. Από αλλαγές στον εξοπλισμό έχω τοποθετήσει και δευτερο ριάκτορα ασβεστίου , και από ζωντανά έβγαλλα τον αγαπημένο μου ψαρή veliferum tang για να βάλω ένα κοπάδάκι yellow tang και ένα naso elegans ένα helmon rostratus και στα σχέδια είναι ένα κοπάδι από μικρόψαρα ? αλλά να μένουν κοπάδι αν γίνεται :smt017 http://www.aquatek.gr/rimages/albums...2-cam00529.jpg |
Παράθεση:
δευτερο ριακτορα???? φαντασου τι τραβανε τα "Μικρα" κοραλια σου! καλα απο κοντα τα κοραλια πρεπει να ειναι ολα τουμπανο σε μεγεθος-χρωμα! για κοπαδοψαρο θα σου ελαγα να βαλεις αρκετα pseuanthias να γινει χαμος!! απο οτι βλεπω εχεις αλλαξει και εχεις ντυσει το επιπλο. ωραια φαση οι πετρουλες..... |
Κωστα αν δεν ελεγες ότι είχες στραπατσο με το ενυδρείο δεν θα το καταλάβαινα.
Πάει πολύ καλά φίλε. Μπράβο. Απ'οτι φαίνεται επανήλθαν όλα πλήρως. |
Μεγαλωσαν πολυ 'η ειναι ιδεα μου;
|
Τυφλώθηκαμε Κώστα! Το ενυδρειο σου ειναι τέλειο κ τα χρώματα απίστευτα!
|
Παράθεση:
|
Καρδιναλιοι σου αρεσουν κωστα;
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
εκπεμπουμε στα ίδια nm αγόρι μου :D:D μάλλον σε κανά μήνα θα τα παραγγείλω και όποτε έρθουν
|
Παράθεση:
|
|
Απλα.....+-3+-3+-3
|
Δάσος -δάσος....να τα χαίρεσαι...:D:D
Ουδέν σχόλιο....:D |
Τετοια ωρα τετοια λογια.... τα κοραλια ειναι ολα στο μεγεθος που ειναι στην φυση.....
:smt118:smt118:smt118:smt118:smt118:smt118 |
...πάω να παίξω με το κουβαδάκι μου!!!:smt120
Να το χαίρεσαι, εννοειται!!!!!!!!!!! |
σας ευχαριστώ παιδιά :smt052 :smt052 , για κοπαδόψαρα λέω squampinis ή leptacanthus ή και τα 2 :D
|
μπραβο κωστα :smt041:smt041:smt041:smt041
|
ευχαριστώ αγόρι :D
|
Κώστα δεν έχω λόγια...
Μου έχει φύγει το στόμα. Πραγματικά καταπληκτικό!!! |
ευχαριστώ Πάνο , πριν από λίγο μπήκε και ένα κοπάδι ανθιας και ένας κοκοβιός για την άμμο , καθώς και μια δεύτερη πεταλούδα για τις απταίσιες αλλα έφαγε ξύλο από την άλλη και την έβγαλλα επι τοπου
|
ενα κοπαδι τετεια εγω θα εβαζα dascyllus aruanus ;)
------------------------- Παράθεση:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
όμορφα ψαράκια Χάρη , ήταν το πρώτο κοπάδι που είχα βάλει αλλά αλληλοσκοτώνονται και είναι παλιοχαρακτήρες . Το κουφό είναι ότι τα ανθιας έφαγαν πελετάκι και έμεινα , περίμενα να με ταλαιπωρήσουν με το φαγητό τους
|
Τα άνθιας αμα είναι μαθημένα απο όταν τα πάρεις είναι πανεύκολα στο φαι. Το θέμα είναι να μάθουν να τρώνε.
Τα νταμσελάκια είναι απο τα πιο άτακτα. Πολύ τσαμπουκάς... Κώστα ποιον γοβιο έβαλες; Τα έδεσες τα βράχια μεταξύ τους; Εμένα μια φορά παραλίγο να μου φύγει ολόκληρη συστάδα κάτω λόγω ανασκαφών. |
μπουλτόζα ε :D Πανο πρέπει να είναι ο puellaris , ο βράχος πατάει στο τζαμι και είναι κολλημένος με τσιμέντο όπως και τα κοραλλάκια γιατί αν δεν είναι κάτι κολλημένο μέσα ε ! αυτό θα πάω και θα πειράξω :D
|
Παράθεση:
κοπαδιασαν τα ψαρια ? για τον γοβιο δεν φοβασε μην ριχνει αραγονιτη πανω στα κοραλια που ειναι χαμηλα? |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:09. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board