Σακη καλησπέρα!
Τι νεα εχουμε φιλαρακι μου,καμια εξέλιξη με τις αναβαθμίσεις υπάρχει; Καλη συνεχεια και Καλη επιτυχία φιλαρακι,μακαρι να ήμουν κοντά για να μπορώ να βοηθήσω! |
Νικόλα όλα καλά πάνε μάζεψα και άλλα κομμάτια βράχο.
Όπως άλλαξα και υλικό στον ζεολιθο και στον ασβεστίου. Στον λευκό αραγωνιτη εχει πιάσει διατομικη και περιμένω να κάνει τον κύκλο της ! αύριο μέτρησης και είμαστε οκ! |
μια χαρά σακη!
περιμένουμε νέα σου φίλε! |
Σακη τι εγινε φιλαρακι ;
Εκανες καμια απόπειρα με το νέο aquascape? Εχω μάθει οτι πας για τρέλα πράγματα! Τι εχει το προγραμμα ; |
Ακόμα δεν έκανα κάτι μόνο μέτρησης σήμερα πριν λίγο.
6.1 kh 430ca 1365mg Μεχρι στιγμής το υλικό που άλλαξα στον ριακτορα φαίνεται να κάνει δουλειά! Βέβαια και οι κανατανωλης συνέχεια αυξάνονται! |
Να ειχα τις καταναλωσεις σου....
|
Παράθεση:
οι μεγάλες κατανάλωσης έχουν και μεγάλες ασταθειες! ;) |
Σακη τι νεα εχουμε φιλαρακι;
Εχουμε καμια εξέλιξη στην ρεεφαρα σου; |
όλα καλά πάνε οι κατανάλωσης αυξάνονται και αυτό είναι καλό!
|
Σακη καλησπέρα!
Τι νεα εχουμε φιλαρακι απο την ρεεφαρα σου; |
Νικόλα θέλω ανεβάσω φωτογραφίες αλλά δεν πρόλαβα.
θα ανεβάσω εντός της εβδομάδος. Το ενυδρείο κομπλέ σε όλους τους τομείς. θέλω μόνο να κάνω μια μετατροπή στο φωτιστικό να δοκιμάσω άλλο φάσμα και να συνδέσω το μόύν λάίτ με κύκλο του φεγγαριού. |
μπράβο σακη πολύ χαίρομαι φιλαράκι μου!
κάτι φώτο μας είχες τάξει νομίζω!:D |
χθες έκανε η γυναίκα ένα λάθος και έριξε φουλ τροφή.
Αλλά όλα καλά το σκιμμερ έπαθε σοκ αλλά ήρθε σήμερα στα ίσια του ! |
Παράθεση:
|
χαχαχα κάπως έτσι Γιάννη!;)
|
|
Πυκνοφυτεμενο ,εχετε μουρλαθει!:D
|
αναπτυξη βλεπω Σακη, φουντωσε για τα καλα, ειχα καιρο να δω πανοραμική, μπραβο φιλαρακι!!!
|
μπραβο Σακη!
καλορίζικο φιλαράκι το φεγγαροφως φοβερο! δεν μου το βγάζεις από το μυαλο ότι η κίνηση αυτή αποσκοπεί σε αυτό! coral spawning http://www.aquatek.gr/rimages/albums...pscrrwo0lp.jpg |
Λες να φτάσουμε μέχρι εκεί;
Δεν φτάνει μόνο η προσομοίωση θέλει αρκετά πράγματα ακόμα αλλά ποτέ δεν ξέρεις! |
|
Πωωωω τι μας κανεις βραδυατικα 😲 πραγματικο στολιδι η ρεεφαρα σου!
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Ευχαριστώ φίλε προσπαθώ για το καλύτερο!
Ελπίζω να συνέχιση να πηγαίνει το ίδιο καλά! |
σακη με εχει τρελάνει φιλαράκι η ρεεφαρα σου!
μερα με την μερα πιο όμορφο και καθηλωτικο! φοβερο επίπεδο! |
Νικόλα μόλις τελείωσα με αλλαγη νερού.
έμεινα πίσω δύο αλλαγές αλλά τώρα πιστεύω είμαι κομπλέ. Τα κοράλλια πάνε καλά παρα το χαμηλό πχ αλλά κάτι θα κάνουμε ούτε και με αυτό! |
Σακη εδω νομιζω ποια οτι ξεχωριζει η αναπτυξη πολυ εντωνα!!! μπραβο ρε φιλε πολυ καλη δουλεια κανεις!!!!
|
Παράθεση:
μπράβο σακη! τούμπανο με τα όλα του ο ύφαλος σου! έτσι κατι θα κάνουμε φιλαράκι!;) |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
|
Σακη ανε ψαχνεις κανα Συντεκνο εδω ειμαι...Μια παρτη βαλατε σκοπο να μας τρελλανεται!!!
|
Παράθεση:
Μακάρι φίλε να τα μεγαλώσω και θα τα δώσω δεν μπορώ να κρατήσω πολλά! Για το δεύτερο θα έλεγα ότι το αποτέλεσμα στο φορουμ είναι πολύ καλό και έχουνε όλοι σχεδόν υγιές ενυδρεία. Πίστεψε με αυτό με κάνει ακόμα πιο χαρούμενο. |
ελα ρε φιλε!!!! αυτα ειναι τα ωραια!!!
ευχομαι να μεγαλωσουν οοοοοολα!!!!:D |
Α ρε Σακη θαλασσοπατερα!!! :DΑντε και κοραλια τωρα:cool:
|
Μπράβο μπράβο Σακη!
Φανταστική εξέλιξη για τα ζωντανά σου! Πολύ ευχάριστα ειναι αυτα και εύχομαι να τα δεις και στα κοράλλια σου! |
γεια σου σακη!
πως πάει φίλε το ενυδρείο,τι νέα έχουμε,πως σκέφτεσαι να το κάνεις τώρα που θα φύγεις για τις γιορτές? |
Τουμπανο το ενυδρειο Δραμινε!!!Μπραβο!!!
|
Ευχαριστώ παιδιά....
Την γέννα την έχασα μετά από 3 μέρες ο αρσενικός ήταν εκεί συνέχεια και δεν αφήνει τπτ να πλησιάζει. Λογικά μόλις βγάλαν ουρές τα παρέσυρε η κυκλοφορία.... Δεν πέφτει το ηθικό την επόμενη φορά θα γίνει πιο σωστα η διαδικασία!!!! |
|
Αυτα ειναι!!!!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:50. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board