Παράθεση:
εμενα ειναι 250 λιτρα περιπου.με 200 ευρο θα το εκανα γυαλι.εμενα η μονωση εμενα θα μου παει βαρια 50...και 45 το κοντρα πλακε...το τζαμι δεν θα το πληρωσω.υπολογιζω οτι θα βγει κοντα στα 120 ευρο...πανω κατω. |
καλημερα παιδια.δεν πιστευω να ξεχασατε το θεματακι.?
απλα εδω ειναι ικαρια. τα παραγματα πανε λιγο αργα.δεν υπαρχει βιασυνη. λοιπον σημερα πηγα το κουτι στο παιδι...θα ξεκινησει σημερα αυριο.του ειπα να βγαλει μερικες φωτο αν μπορει..δεν θα ειμαι εκει, γιατι δουλευει αργα το βραδυ.θα το περασει 3 χερια πολυεστερα.και το υαλόνημα που θα βαλει ειναι η αραχνη που λενε αυτοι που ξερουν.απο οτι καταλαβα και ειδα σε ενα κομματι που ειχε φτιαξει μονο απο πολυεστερα. με τα 3 χερια θα ειναι αδιαβροχο και χωρις την ριτινη.εγω φυσικα θα βαλω,να ειμαι 1000% σιγουρος. |
Που χάθηκες εσύ, εδώ είμαστε και περιμένουμε να δούμε τη συνέχεια, με ρυθμούς Αθήνας όμως και Ικαρίας :) Για αυτό βλέπουμε και τα ραδίκια ανάποδα πιο γρήγορα από εσας :D:D:D
Δημήτρη έχεις σκεφτεί το φαινόμενο της όσμωσης που υπάρχει στο πολυεστέρα ; Τώρα τελευταία το έμαθα αυτό, και έμαθα πως οι πολυεστερικές βάρκες, αν δεν έχουν περαστεί κάποια υλικά από πάνω, μετά απο καιρό μαζεύουν νερό εσωτερικά, λόγω όσμωσης, η ρητίνη θεωρώ πως θα το προστατέψει από αυτό |
Παράθεση:
μου το ειπε αυτο το παιδι...τα ξερει...θα το περασω ρητινη σιγουρα...μου ειπε οτι θα ειναι στεγανο.αλλα παιζει αυτο που λες.οποτε μου λεει να βαλεις απο πανω κατι... |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
------------------------- εχω μια απορια.η ρητινη που εχω βρει δεν βγαινει σε μαυρο..εχει λευκο,μπλε και μπλε σκουρο...να παρω το μπλε σκουρο...? |
Μπλε σκούρο καλύτερα
|
Υπάρχει εξέλιξη στην κατασκευή;
|
Καλησπέρα παιδια. Μετά από καιρο! Τώρα είμαι συν ένα!παντρευτικα! Χεχε!το ενυδρείο δεν προχώρησε!αλλά θα ξεκινησω σε λίγο!μόλις ξεκουραστω λίγο!
|
Να ζήσετε ευτυχισμένοι!
Τώρα ξέχνα τη ξεκούραση :) |
Παράθεση:
Ευχαριστώ παρά πολυ! |
Αντε πατα γκαζι τωρα!!!!
|
Παράθεση:
|
Welcome to The Club
Δεν ήξερες ; Δεν ρώταγες ; :D:D:D:D:D:D Να ζήσετε Δημήτρη !!! Παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι φιλε μου :):):):) |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Να ζήσετε! |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 12:18. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board