Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Αρχάριοι γλυκού νερού (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Co2 system (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=81599)

gkontos 09-09-14 21:33

Καλησπέρα φίλοι μου

Όπως σας είπα έστησα το σύστημα και το έχω ρυθμίσει περίπου στις 3 φούσκαλες το δευτερόλεπτο, και τον ph controller στο 7.21
Το drop checker μου έχει γίνει πράσινο..

Το πρόβλημα πιο είναι?

Παρατήρησα στον controller οτι δεν κρατάει σταθερό το ph δλδ μπορεί να ανέβει μέχρι και 7.36 και κάποιες φορές τον είδα να είναι το ph στο 7.15 για να σταματήσει να δίνει διοξείδιο...

Τι φταίει? Τι πρόβλημα υπάρχει?

nicpapa 09-09-14 21:40

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από gkontos (Μήνυμα 853494)
Καλησπέρα φίλοι μου

Όπως σας είπα έστησα το σύστημα και το έχω ρυθμίσει περίπου στις 3 φούσκαλες το δευτερόλεπτο, και τον ph controller στο 7.21

Το πρόβλημα πιο είναι?

Παρατήρησα στον controller οτι δεν κρατάει σταθερό το ph δλδ μπορεί να ανέβει μέχρι και 7.36 και κάποιες φορές τον είδα να είναι το ph στο 7.15 για να σταματήσει να δίνει διοξείδιο...

Αναλογως τον controller σου , ποσο διαστημα σου αφηνει..
Εχει αλλους που ειναι ανα 0,1 εχεις και αλλους ανα 0,5 ph.

Τάκης 09-09-14 21:49

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από gkontos (Μήνυμα 853494)
Καλησπέρα φίλοι μου

Το πρόβλημα πιο είναι?

3 φυσαλίδες το δευτερόλεπτο δεν είναι λίγες, και ο drop checker για να είναι πράσινος δείχνει πως έχεις φυσιολογικό διοξείδιο, με κίτρινο θα είχες πολύ, με μπλε θα είχες λίγο, και με PH πάνω από 7 δεν μου φαίνεται και άσχημα. Τώρα ο controller για να κόβει στο 7,15 ενώ τον έχεις ρυθμίσει στο 7,21 μάλλον κάτι συμβαίνει, μήπως δεν τον έχεις ρυθμίσει σωστά ;
-------------------------
Μήπως ο controller έχει εύρος +/- 0,6 ;

gkontos 09-09-14 22:35

Χμμ δεν ξέρω σκέφτομαι να στείλω μήνυμα στο co2art
Δεν γράφει το εύρος του το κουτί..
Που μπορώ να το βρω?

gkontos 11-09-14 17:26

Επικοινωνίσα με την co2art και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί έχει τόση πολλή απόκλιση

Δλδ να το ρυθμίζω 7.21
Και να πέφτει 7.18 ή ακόμα να μην μπορεί να το ελέγξει και να ανεβαίνει μέχρι 7.39

Παίζει να πρέπει να δυναμώσω την παροχή που δίνει το smc valve???

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:56.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01365 seconds with 10 queries