Παράθεση:
|
Αυτο συμβαινει με τα ζωοτοκα :rolleyes:
Πριν αποφασισουμε να βαλουμε, πρεπει να εχουμε σκεφτει που θα τα δινουμε οταν παρουν μπροστα και δεν σταματανε με τιποτα :D |
Παράθεση:
|
τις τελευταιες μερες παρατηρησα μια θολουρα μονο στην επιφανεια του ενυδρειου. το νερο μεσα ειναι μια χαρα αλλα η επιφανεια εχει γινει πιο θολη. οταν βαζω μπροστα το μηχανημα για τις φουσκαλες , οι φουσκαλες στην αρχη οταν φτανουν στην επιφανεια οι περισσοτερες δεν σκανε αλλα παραμενουν εκει. αμα δουλεψει το μηχαναημα για καμια ωρα η επιφανεια ξαναγινετε καθαρη. τι ακριβως συμβαινει?
αλλαξα και το νερο αλλα δεν ειδα καποια βελτιωση. μετα απο κανα 2 μερες ξαναγινετε ιδια η επιφανεια μετα το δουλεμα απο το μηχανημα |
Για τσέκαρε τις φωτογραφίες εκεί που λέει πρωτεϊνικό φιλμ αν μοιάζει σε κάποια.
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=38816 |
ναι αυτο ειναι
------------------------- δηλαδη πρεπει να μειωσω τη τροφη και να βαζω πιο συχνα το μηχανημα ε? τρωνε πολυ τα πιρανχας ρε παιδια:D |
σ έχω 'χάσει'... χρυσόψαρα, γκάπυς, πιράνγχας έχεις τελικά? για βάλε φωτογραφίες να δούμε:)
|
τα χρυσοψαρα τα εδωσα στη κοπελα μου και ειναι μια χαρα. τα γκαπακια τα εδωσα σε εναν φιλο μου. τωρα εχω 9exodon paradoxus και 2 γλυφτες.
φωτο μπορω να το βγαλω αλλα δεν ξερω να τις περασω εδω μεσα |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:26. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board