Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=148)
-   -   δισκοι? (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=51796)

drbig 19-04-11 09:52

Τις επιλογές μου τις έκανα Σωτήρη. Τους φίλους μου επίσης. Τώρα πλέον, μια φορά στις 15 και μόνο αν έχω όρεξη, και διάθεση, να ανεχτώ υψηλά επίπεδα απο τα προαναφερθέντα.. Αντε καλημέρα και καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα, και καλό καλοκαίρι, μιας και σε πέτυχα!

Και για τους πιο νέους. Ορίστε και ένα παλιό http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=40763

Sotiris7 19-04-11 10:03

Καλά ρε αγορίνα.

Εύχομαι να το ξανασκεφτείς, γιατί και η πένα σου, και ο χαβαλές που κάναμε λείπει από τον χώρο.

Οι αντίστοιχες ευχές και από μένα, όπως ξέρεις ισχύουν στο φουλ......... ;)

Καλή σου μέρα.

bokostas 19-04-11 10:04

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Χαραμάδας (Μήνυμα 581105)
...Επιτέλους καλά θα είναι να σταματήσουν να ασχολούνται οι απ'ανταχού άσχετοι,φωστήρες και φωτεινοί παντογνώστες με όλα τα θέματα.
Εγώ ποτέ δεν έγραψα για άλλα ψάρια εκτός από δίσκους.
Το ίδιο και ο Χάρης αλλά και ο discus fan.
O αγαπητός Bokostas όμως όπως και πάρα πολλοί άλλοι σε αυτό το φόρουμ πρέπει να χωθούν και να γράψουν για όλα,ασχέτως αν δεν έχουν ιδέα και δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με συγκεκριμένα θέματα.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΑ...μπίλι ελιοτ και αυτοί το παίζουν θεοί.Αν το κατάλαβες έχει καλώς....και εσύ και πολλοί άλλοι....

Ο "άσχετος", "φωστήρας" και "φωτεινός παντογνώστης" που "δεν έχει ιδέα", σου ζητάει συγνώμη που "χώθηκε" με "αλαζονεία" και "το έπαιξε Θεός".
Έχεις δίκιο Χρήστο, κακώς "χώθηκα" σ' ένα θέμα που δεν το γνωρίζω και καλά έκανες και μας έβαλες στη θέση μας κι εμένα και πολλούς άλλους.:p
Προτείνω μάλιστα στους διαχειριστές, να μην επιτρέπουν την είσοδο στον ιερό χώρο των δίσκων, κάθε άσχετου που δεν διαθέτει δισκο(πότηρο)ενυδρείο.:D

Χάρη αγόρι μου, δεν θα εμφανιζόσουν αν δε γινόταν τζέρτζελο, έτσι?? Ε γι' αυτό το κάναμε, για να γράψεις κάτι κι εσύ.

Πάνος 19-04-11 10:32

ειναι κανα 2 μονο και πολυ απλες οι ερωτησεις που εχω να σας κανω...
η μια ικανοποιει απλως τη δικη μου περιεργεια και ειναι αυτη...."δεν κουραστηκατε-βαρεθηκατε ακομη???"
η 2η και η σημαντικη που αφορα τη λειτουργια του gab ειναι...."ποιος ειναι ο λογος που οι προσωπικες αντιπαραθεσεις σας δεν γινονται με πμ και πρεπει να γινονται δημοσια??"
ως εκει που υποστηριζετε τη θεση σας εχει καλως....δισκοι και λιτρα και επιχειρηματα ναι...αλλα μεχρι εκει.
λες και ειναι αναγκη ο καθενας που θελει να διαβασει για δισκους....να πρεπει να διαβαζει ποιος το παιζει Θεος..ποιος ειναι ο αλαζονας...ποια η εννοια της ταπεινοφροσυνης, ποιος εχει δισκοποτηρο και ποιος δισκοενυδρειο.....ποσα χρονια εχει ο καθενας στη δισκοφροντιδα...και ποιος δικαιουται να μιλαει εδω μεσα και σε ποιες κατηγοριες....

...και πιστευω πως μετα τον προλογο αυτο δε θα χρειαστει να ρωτησετε γιατι σβηστηκαν καποια μηνυματα αφου ο λογος αναφερετε πιο πανω.

υ.γ.-προταση....εφοσον υπαρχουν και αλλα θεματα για δισκους και λιτρα....(παν)ομοιοτυπα με αυτο....γιατι δε πιανετε ενα θεμα απο τα προηγουμενα να το συνεχιζετε εκει ?? πρεπει να ανοιχτει κι αλλο?? και μετα και αλλο?? σε ενα μονο να ειναι συγκεντρωμενα...να γραφτουν καμια 300αρια σελιδες με αφορισμους, πικριες, κοντρες και φιλοσοφιες...και οποιος πραγματικα δεν του εχει μεινει τιποτε αλλο να κανει σε αυτη την ερμη τη ζωη...να "καει" διαβαζοντας απο την αρχη ολοκληρο το "δισκο-ευαγγελιο".

Χαραμάδας 19-04-11 11:55

Στο post 41 αυτού του θέματος,έγραψα κάτι.
Ορισμένοι δεν το κατάλαβαν...ορισμένοι δεν θέλησαν να το καταλάβουν.
Δεν πειράζει,καλή καρδιά....έτσι κι αλλιώς σε αυτό το forum η αίσθηση του χιούμορ,ποτέ δεν είχε την τιμητική της.
Αν κάποιοι θίχτηκαν με τις απόψεις μου να με συγχωρέσουν(εκτός από τον bokosta που ελπίζω να θύμωσε και να του κοπεί λίγο η όρεξη,αφού η ''μπάκα'' του έχει ξεφύγει,εντελώς...:D:D:D.).
Λοιπόν κάπου εδώ να σας αφήσω,να ευχηθώ καλή Ανάσταση,καλό καλοκαίρι και φυσικά καλά Χριστούγεννα.
Γειά σας.;).

Giannis_4 19-04-11 12:01

Αφήστε ρε παιδια να ξεφυγουμε λιγο απο τις αρρωστιες,τα χαλασμενα φιλτρα και τα λιπασματα...
Αφηστε να γινει λιγο τζερτζελο αφου το γράψιμο των παιδιων και οι μπιχτες τους εχουν και χαβαλε μεσα.

Εγω παντος τα γουσταρω κατι τετοια,οποιος χαλιετε ας μην τα διαβαζει,δεν νομιζω να βγηκαν εκτος οριων.

Δισκοτρελαμενοι ειστε για το δισκοτρελοκομειο!!!:grin::grin::grin:

Πάνος 19-04-11 12:08

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Χαραμάδας (Μήνυμα 581160)
Δεν πειράζει,καλή καρδιά....έτσι κι αλλιώς σε αυτό το forum η αίσθηση του χιούμορ,ποτέ δεν είχε την τιμητική της..

Χρηστο, φαινεται γερασα....γιατι στην εποχη μου τα παρακατω δε τα ελεγες χιουμορ....αλλα ειρωνια και προσβολη.

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από eimaste aR21rwstoi (Μήνυμα 581095)
αυτο που μ αρεσει σε μερικους στο φορουμ ειναι η ταπεινοφροσυνη τους

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από ελιοτ (Μήνυμα 581027)
μηπως βλεπω αλαζονεια? μηπως εισαι θεος?

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Χαραμάδας (Μήνυμα 581105)
Επιτέλους καλά θα είναι να σταματήσουν να ασχολούνται οι απ'ανταχού άσχετοι,φωστήρες και φωτεινοί παντογνώστες με όλα τα θέματα.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΑ...μπίλι ελιοτ και αυτοί το παίζουν θεοί.Αν το κατάλαβες έχει καλώς....και εσύ και πολλοί άλλοι....
-------------------------
Τί ωραία που τα λές εσύ βρε...και ξέρεις τι είναι και η ταπεινοφροσύνη..

αν τωρα η αισθηση του χιουμορ εχει αλλαξει....να ζητησω και συγνωμη για την παρεμβαση μου.
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Giannis_4 (Μήνυμα 581162)
Αφήστε ρε παιδια να ξεφυγουμε λιγο απο τις αρρωστιες,τα χαλασμενα φιλτρα και τα λιπασματα...
Αφηστε να γινει λιγο τζερτζελο αφου το γράψιμο των παιδιων και οι μπιχτες τους εχουν και χαβαλε μεσα.για εσενα μπορει να ειναι διασκεδαση....δεν ειναι ομως για ολους. δεν ειναι για τους φιλους που θελουν να μαθουν κατι στην ενοτητα των δισκων. δεν ειναι για οσους δε σας γνωριζουν προσωπικα και δεν μπορουν να αντιληφθουν το "χιουμορ" σας. καποιοι δεν ειναι ολη μερα μεσα και ψοφανε για λιγο χαβαλε..αλλα τον λιγοστο χρονο που μπαινουν στο φορουμ θελουν να διαβασουν κατι χρησιμο. και δεν εμεινε και κανενα δισκο ποστ που να μην εγινε μπαχαλο...
υπαρχει και το παντος επιστητου οπως και οι συνατησεις των μελων του φορουμ για γελια και πειραγματα...αλλα ακομη κι εδω μεσα ευπροσδεκτο ειναι....αλλα τα παραπανω θεωρουνται χιουμορ??
ας μη μπερδευουμε ενα ενυδρειακο φορουμ με σκοπο την εξελιξη του χομπυ...με ενα καφενειο.
εκτος αν καποιοι θελουν να το βλεπουν ετσι.

Εγω παντος τα γουσταρω κατι τετοια,οποιος χαλιετε ας μην τα διαβαζει,δεν νομιζω να βγηκαν εκτος οριων.

το "οποιος χαλιεται ας μη τα διαβαζει" θα επρεπε να το σκεφτεις διπλα πριν το πεις καθως θα επετρεπε καθε ειδους υβριστικα, ειρωνικα, προσβλητικα και ο,τι αλλου ειδους σχολια -εστω και συγκεκαλυμενα- μπορεις να φανταστεις. αιντε να το κανουμε και ξεφραγο αμπελι....μια χαρα θα ειμαστε...εγω θα σε βριζω..εσυ θα με βριζεις...αλλα θα το κανουμε εκλεπτισμενα....οκ?? εσυ θα μου λες οτι το παιζω θεος κι εγω θα σε λεω φωστηρα και παντογνωστη.
και θα εχουμε και μερικους να μας παρακολουθουν και να λενε..."αφηστε τους να διασκεδασουμε λιγο". φοβερο επιπεδο δε συμφωνεις??

eimaste aR21rwstoi 19-04-11 12:16

Παράθεση:

Δεν πειράζει,καλή καρδιά....έτσι κι αλλιώς σε αυτό το forum η αίσθηση του χιούμορ,ποτέ δεν είχε την τιμητική της.
Αν κάποιοι θίχτηκαν με τις απόψεις μου να με συγχωρέσουν(εκτός από τον bokosta που ελπίζω να θύμωσε και να του κοπεί λίγο η όρεξη,αφού η ''μπάκα'' του έχει ξεφύγει,εντελώς...:D:D:D.).
Λοιπόν κάπου εδώ να σας αφήσω,να ευχηθώ καλή Ανάσταση,καλό καλοκαίρι και φυσικά καλά Χριστούγεννα.
Γειά σας.;).

χρονια πολλα

Raven 19-04-11 13:13

Παράθεση:

Γειά σας.;).

Συγχωρεμενος (για αλλη μια φορα)
Kαλα Χριστουγεννα, στο καλο και καλα να περνας :smt039

Giannis_4 19-04-11 13:24

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis (Μήνυμα 581164)

το "οποιος χαλιεται ας μη τα διαβαζει" θα επρεπε να το σκεφτεις διπλα πριν το πεις καθως θα επετρεπε καθε ειδους υβριστικα, ειρωνικα, προσβλητικα και ο,τι αλλου ειδους σχολια -εστω και συγκεκαλυμενα- μπορεις να φανταστεις. αιντε να το κανουμε και ξεφραγο αμπελι....μια χαρα θα ειμαστε...εγω θα σε βριζω..εσυ θα με βριζεις...αλλα θα το κανουμε εκλεπτισμενα....οκ?? εσυ θα μου λες οτι το παιζω θεος κι εγω θα σε λεω φωστηρα και παντογνωστη.
και θα εχουμε και μερικους να μας παρακολουθουν και να λενε..."αφηστε τους να διασκεδασουμε λιγο". φοβερο επιπεδο δε συμφωνεις??

Ειπα μεσα στα ορια.
Κι εγω εφαγα ενα χαλασμα Πανο πριν κανα δυο βδομαδες και ειπα πλεον ,μιας και δεν θελω να φυγω απο το φορουμ,να τα περνω στο χαβαλε κατι τετοιες αντιπαραθεσεις.
Δεν μπορω να πω,εχεις κι εσυ τα δικια σου αλλα εχω κι εγω τα θελω μου που τα λεω και αν θελει καποιος τα περνει στα υποψην του αν οχι παλι φιλοι θα ειμαστε!!!:D

Πάνος 19-04-11 13:33

Γιαννη...αλλοι ομως εφυγαν απο το φορουμ και πολλοι ακομη που ειναι εδω μεσα..σταματησαν να γραφουν....παραδειγματα αναριθμητα και δεν αναφερω ονοματα μη ξεχασω κανεναν και θιχτει.. :D
το θεμα ομως ειναι πως αν τα παιρνουμε ολα στην πλακα....θα γινουμε καφενειο..με την κακη εννοια της λεξης.
καπου πρεπει να μπαινει ενα φρενο και οταν το ποστ δε χρησιμευει πια..παρα μονο στο να στολιζουμε ο ενας τον αλλο....τοτε απλα θα πρεπει να σταματησει.

και αλλη μια προταση...γιατι δε στελνετε πμ του διαχειριστη να σας κανει μια ενοτητα "το καφε της χαρας", ή "η ωρα του παιδιου"...ή οπως αλλιως θελετε ονομαστε την...οπου ολα αυτα δε θα σβηνονται και θα μπορουν οσοι θελουν να εκτονωνονται στολιζοντας με οποιον τροπο θελει ο ενας τον αλλο, αν θεωρειτε οτι χρειαζεται και κατι τετοιο το φορουμ??

Sotiris7 19-04-11 13:43

Από την άλλη όμως Πάνο μου, υπάρχουν και πολλοί, που δεν γράφουν, ή που σταμάτησαν να γράφουν, για τους λόγους που έθιξε ο Χρήστος σε προηγούμενο ποστ του.

Αυτό το "πέσιμο" που γίνεται από πολλούς, σαφώς αποθαρρύνει πολλά άτομα από το να συμμετέχουν σε συζητήσεις.

Προσωπικά, δεν έγραφα για περίπου 3 χρόνια εδώ μέσα γι αυτούς τους λόγους, και άρχισα να γράφω ξανά, όταν αποφάσισα να κάνω μόνο πλάκα και να μην παίρνω τα περισσότερα στα σοβαρά.........

Giannis_4 19-04-11 13:44

Κοιτα εγω ειμαι κατα,πολυ κατα, να την πεφτουν σε εναν αρχαριο που προσπαθει να μπει στο ομορφο χομπυ μας και την στιγμη που ρωταει τις περισσοτερες φορες εχει δοσει ενα καρο χρημματα για αχρηστα πραγματα που του φορτωσαν τα πετσοπ και απλα ζηταει ειτε εναν μπουσουλα ειτε μια επιβραβευση για την μεχρι τωρα πορεια του ,ομως εδω εχουμε κατι διαφορετικο.
Εχουμε παλια μελοι με ισχυρο χαρακτηρα που θελουν να περασουν τις αποψεις τους ο ενας στον αλλο,ε αυτο ειναι που με εξιτάρει.

red rubin 19-04-11 15:11

Ο Ηλιας απαντηση πηρε? Οχι φυσικα!!
Κακως παλι ασχοληθηκατε καποιοι!!
Καλο Πασχα κι` απο μενα!!

harris samos 19-04-11 15:12

ξεκινσε το πανγκιρ παλι :smt120
εχουμε και θεους στο φορουμ ? :smt120
δισκοι ζητανε μεσον ? :smt120
τα αλλα που διαβασα τα ξεχασα :smt120:smt120:smt120
ελεγα οτι ειμαι εγω βλαμενος με τα δισκια αλλα εχει και χειροτερα :smt120:smt120:smt120

ευτηχος τα ψαρια δεν εχουν χερια θα επεφτε η μουτζα συννεφο

και κατι ακομα αμα ο φιλος κανει το 96 δισκαδικο βοιθεια του και με της υγιες του που λεμε και στο χωριο μου

οι δισκοι ειναι σα το αγγουρι αλλος το τρωει και δροσιζετε αλλος το τρωει και ζοριζετε ...

Tolis 19-04-11 22:39

Προς ολους τους ενθουσιωδεις, να ξεκαθαρισουμε τα αυτονοητα?
Ο καθενας εχει δικαιωμα να εκφρασει τις αποψεις του, σαφως, αλλά υπαρχουν και ορισμενα πραγματα που δεν ειναι αποψεις, αλλά ειναι γεγονοτα. Το οτι το ψαρι δεν ζει χωρις νερο, δεν ειναι αποψη.
Το οτι καποιος επιτυχως (?, δεν εχω δει και τα ενυδρεια του) κραταει "υγιεις" καποιους δισκους σε τοσα λιγα λιτρα, η ειναι συμπτωση, η ειναι αποτελεσμα μεγαλης τεχνικης υποστηριξης και πειρας, η και τα δυο, και σιγουρα ειναι βομβα ετοιμη να σκασει, και ακομα πιο σιγουρα, δεν ειναι παραδειγμα προς μιμηση για τους αρχαριους και οχι μονο.
Επισης το οτι ενα ψαρι ζει σε χιλιαδες κυβικα νερο στη φυση, δεν σημαινει οτι αφου το αιχμαλωτισαμε και δεν εχει τα χιλιαδες κυβικα, ας εχει ενα λιτρο δεν βαριεσαι?
Το μεγεθος, η αναγκη πολλων συντροφων και η ολη συμπεριφορα των δισκων απαιτουν πολυ περισσοτερα λιτρα-διαστασεις απο οσα τους δινουμε, μη το παμε λοιπον και στην αλλη ακρη επειδη κατι -τυχαια - νομιζουμε οτι εχει πετυχει.
Και σαν αποψη, το φορουμ ειναι κατα τετοιων ακραιων περιπτωσεων, γιαυτο παρακαλω, αν το να κραταει δεν ξερω ποσους δισκους σε 100 λιτρα κανει περηφανο τον ιδιοκτητη τους, ας τον κανει, αλλα αν δω να ξαναπαρασυρει αλλους χομπιστες προς αυτη την κατευθυνση, θα αναγκαστω να παρω μετρα.
Και οχι, δεν θελω να δω το ενυδρειο οπου ολα πανε καλα, γιατι οτι κι αν δειχνει, δεν πανε ολα καλα.

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:43.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,02409 seconds with 10 queries