Ενημερώθηκα και εγώ για τη συνάντηση. Να ξέρετε ότι θα μπορώ να έρθω ότι ώρα θέλετε και μπορείτε οπότε να με θεωρείται σίγουρο στην παρέα σας. Επιτέλους να γνωρίσω και άλλους ανθρώπους εκτός του γνωστού κιχλιδα που με έμπλεξε.
|
Ευχαριστώ για την πρόσκληση δεν ξέρω αν θα μπορέσω να έρθω πάντως θα προσπαθήσω γιατί θέλω κι εγώ πολλή να σας γνωρίσω
|
Λοιπόν
Η συνάντηση θα γίνει αύριο παρασκευή στην καφετερία Manray δίπλα απο το lido και απέναντι απο την express service στις 7 η ώρα. Στο πατάρι. Αν έχει κανείς αντίρηση προλαβαίνουμε να κάνουμε αλλαγή μέχρι αύριο το μεσημέρι. Αν υπάρχουν λόγοι ανωτέρας βίας πχ.(πεθερά με πλάστη) :wink: Το πολύ πολύ να γίνει το σάββατο. ΥΓ. Η καφετερία βρίσκεται με κατεύθυνση τον παραλιακό δρόμο του ποσειδωνίου. (Αν έχεται πρόβλημα προσανατολισμού ρωτείστε και κανένα ταξιτζή) zw |
Στην προηγούμενη καφετέρια πριν το manray, δουλεύω εγώ 7:30 !!! Αν προλάβω, θα έρθω να σας πω έστω ένα γεια.
|
Γιατι να μην ερθουμε εκει?Αν ειναι ανετα :D
Πολυ in σας βλεπω.Νεολαιααααααα. |
Για να δούμε πως διασκεδάζουν οι νεολαίοι. Μέσα.
|
Εγω ειμαι μεσα αλλα μαλλον λιγο πιο αργα κατα τις 8 περιπου.
Τελικα που ομως manray η διπλα? |
Καλημερούδια!
Παιδιά κι εγώ ενημερώθηκα με PM και ευχαριστώ πολύ που με σκεφτήκατε lasal και salcon! Θα προσπαθήσω να έρθω (εκτός απροόπτου) θα χαρώ να σας γνωρίσω από κοντά! Σήμερα στις 19.00, στο Manray έτσι; http://smilies.sofrayt.com/%5E/_950/curtsey.gif
|
Και εγώ θα έρθω σίγουρα.
Τα λέμε :wink: |
Manray, τελος.
|
Παράθεση:
Εγω εχω baby sitting σημερα το απογευμα ! Δεν μπορω ! |
Μanray 19:00 τα λεμε εκει.
Ελπιζω να δω πολλες νεες φατσες! |
σημερα στις 19¨00 ??????
πριν απο 4 ωρες δηλ. φτου γαμωτ ..... |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Κριμα εχασες.Ειχαμε και πολλα φυτα για δωσιμο 8) τα μισα τα φαγε το χιονι. Νext time |
Παιδια επειδη παραμεγαλωσε το topic, για την επομενη συναντηση ανοιξτε φρεσκο.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:19. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board