Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Άλλα ζώα (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=69)
-   -   Η γαλανοματα. Μια ιστορια φιλιας. (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=33792)

Γιώργος Κ 04-01-11 16:08

Που πηγε η αγελη?? :confused:

Χρονια τα θυμαμαι εκει!!! :rolleyes:

Raven 04-01-11 16:18

Xαθηκε ο Μουργος (ασπρο -καφετι σαν πιτμπουλ) που ηταν ο υπαρχηγος και ο κολλητος της και η αγελη διαλυθηκε. Η γαλανοματα ειχε πεσει σε καταθλιψη για 2-3 μηνες , ηταν σαν να θρηνουσε...φοβερο να βλεπεις οτι και τα ζωα θρηνουν καμια φορα για το χαμο των φιλων τους.:(

achisael 06-01-11 00:17

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Raven (Μήνυμα 531480)
Xαθηκε ο Μουργος (ασπρο -καφετι σαν πιτμπουλ) που ηταν ο υπαρχηγος και ο κολλητος της και η αγελη διαλυθηκε. Η γαλανοματα ειχε πεσει σε καταθλιψη για 2-3 μηνες , ηταν σαν να θρηνουσε...φοβερο να βλεπεις οτι και τα ζωα θρηνουν καμια φορα για το χαμο των φιλων τους.:(

κριμα... :(:(

babis100nx 07-01-11 00:38

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Raven (Μήνυμα 371163)
Την μετακομιση την σκεφτηκα κι εγω αλλα ειναι αδυνατον αυτη τη στιγμη.Χωρια που ειναι δυσκολο να βρεις σπιτι που να επιτρεπουν να εχεις σκυλο.
Παιζει ομως πιθανοτητα να αγορασω δικο μου σπιτι...θα δουμε, μακαρι να γινει ετσι.Θα ειμαστε τυχεροι και οι 2 μας.

Οσο για την Γαλανοματα, μιλαμε για ενα ανεξαρτητο και περηφανο σκυλι. Ειναι τετραπαχη και υγιεστατη και την φροντιζουν αρκετοι.
Δεν ειναι ζητιανα, ξερει που μενω αλλα δεν ηρθε να στηθει απ εξω. Της ειπα να μεινει στο στεκι της και εμεινε...φοβερο ε;

Αλεξανδρε δεν νομιζω οτι ειναι δυσκολο ψαξτο λιγο εαν το θες τοσο πολυ και εχεις δεθει με το σκυλακι...στις μερες που ζουμε με την κριση πιστευω θα βρεις....απλα ο σκυλος ειναι ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου και αυτο ειναι ακομα μια αποδειξη!!!!!!και μπραβο που την μυραστηκες μαζι μας!!

eimaste aR21rwstoi 07-01-11 12:30

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ για ποιες περιοχες ψαχνεις...αν πεις ισως καποιοι απο εμας να μπορουν να σε βοηθησουν

Roussaks 07-01-11 14:42

Καλη τυχη σε οτι και να κανεις , καλη τυχη και στην σκυλιτσα !
Μπραβο που τις εδωσες εστω και ενα βραδυ ζεστασια ! Γι αυτο το βραδυ δεν θα σε αφησει για χρονια !!!

Γνωμη μου , αν οντως θες να την παρεις καποια στιγμη καντο , μετακομισε και βαλε σαν ορο ...την πληρη ελευθερια , ειναι αδικο για σενα οταν θες κατι τοσο απλο και δεν μπορεις να το εχεις !!!

Στο λεω γιατι ενα "φιλακι" απο τον μποξερακο μου μου διωχνει ολη την κουραση ...σε μενα !Φαντασου η γαλανοματα σε σενα !!!

Αλλα επειδη ειναι παρα πολυ παλιο το θεμα ....και οπως ειπες μενει στο περιπτερο αν θες , δικια μου προταση ειναι να την πας/πατε μια βολτα απο εναν κτηνιατρο , να της βαλετε ενα σκαλιμπορ , τα εμβολια και αν θελετε και μια στειρωση -επικυνδηνο γιατι μενει στον δρομο-

Raven 07-01-11 15:23

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Roussaks (Μήνυμα 533443)
Καλη τυχη σε οτι και να κανεις , καλη τυχη και στην σκυλιτσα !
Μπραβο που τις εδωσες εστω και ενα βραδυ ζεστασια ! Γι αυτο το βραδυ δεν θα σε αφησει για χρονια !!!

Γνωμη μου , αν οντως θες να την παρεις καποια στιγμη καντο , μετακομισε και βαλε σαν ορο ...την πληρη ελευθερια , ειναι αδικο για σενα οταν θες κατι τοσο απλο και δεν μπορεις να το εχεις !!!

Στο λεω γιατι ενα "φιλακι" απο τον μποξερακο μου μου διωχνει ολη την κουραση ...σε μενα !Φαντασου η γαλανοματα σε σενα !!!

Αλλα επειδη ειναι παρα πολυ παλιο το θεμα ....και οπως ειπες μενει στο περιπτερο αν θες , δικια μου προταση ειναι να την πας/πατε μια βολτα απο εναν κτηνιατρο , να της βαλετε ενα σκαλιμπορ , τα εμβολια και αν θελετε και μια στειρωση -επικυνδηνο γιατι μενει στον δρομο-

Ειναι στειρωμενη , και εχει κανει ηδη εμβολια.
Το θεμα ειναι οτι στην φαση που ειμαι εγω τωρα πια και με τις πολλες ωρες που λειπω απο το σπιτι , δεν μπορω να την αναλαβω.Για μετακομιση ουτε συζητηση προς το παρον.
Θα ειναι κριμα για το ζωντανο να μενει κλεισμενο στο διαμερισμα ολη μερα οταν εγω δουλευω.
Εκεινη ειναι ευτυχισμενη που βρηκε καταφυγιο στο περιπτερο (ειναι ανοιχτο ολο το 24ωρο) και παραμενουμε φιλαρακια.

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:17.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,02189 seconds with 10 queries