Δες αυτο το θεμα (αν και θα τα ξερεις τα θεματα ψυξεως, αλλα το λεω ετσι...)
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=24833 . |
[quote=delta66;260165]Δες αυτο το θεμα (αν και θα τα ξερεις τα θεματα ψυξεως, αλλα το λεω ετσι...)
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=24833 σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου... τα ανεμηστηρακια θα μπουν στο φωτιστικο που φτιαχνω σιγουρα, αλλα ξερω οτι δεν θα κανουν και πολλα στο θαλασσινο και θα πατενταρω ενα ψυγειακι αυτοκινητου... αυτα για τα αναψυκτικα....:D:D:D |
Για τις αφρικανες δεν τη θελεις την ψυξη το καλοκαιρι?:rolleyes:
Μη μου πεις οτι σκοπευεις να το αλλαξεις τοσο γρηγορα (πριν το καλοκαιρι) σε μεσωγειακο? :shock: Παντως πολυ θα ηθελα να το δω αυτο με το ψυγειο του αυτοκινητου να λειτουργει:smt005:smt005:smt005 |
Παράθεση:
για τα αφρικανακια μου δεν νομιζω οτι θα χρειαστω κατι... το σπιτι ειναι πετρινο με τζαμια θερμοηχομονωτικα και με πολυ καλη μονωση στην ταρατσα... + τα AC... το ψυγειο θα το δεις σιγουρα... υπομονη... ο λογος που θα ξεκινησω το μεσωγειακο μετα το καλοκαιρι ειναι για να μπορω να εχω περιθωρια να πειραματιστω με το ψυγειακι...:rolleyes::rolleyes: |
ΛΙΓΕΣ ΦΩΤΟ ΑΚΟΜΑ...
7 Συνημμένο(α)
καλησπερα!!! σας ειχα πει οτι θα ανεβασω μερικες φωτο ακομα για να δειτε τις κιχλιδες μου που εχουν μεγαλωσει μετα απο περιπου 5 μηνες...
Για οσουν εχουν σκοπο να φτιαξουν malawi μπορουν να δουν στην πρωτη φωτο γιατι λεμε καλη στηριξη στις πετρες (σιλικονι) και τι θα πει κιχλιδοσκαψιμο:D... και στην δευτερη φωτο (ηταν anubia) γιατι αποφευγουμε τα φυτα...:D Oι αλλες ειναι διαφορες φωτο απο τις κιχλιδες μου που ειναι γλυκα:rolleyes::rolleyes: Τα acei και τα iodotropheus πριν 5 μηνες ηταν μολις 3-4 cm:D |
Ερε πως δεν εσπασε το τζαμι?:confused:
Ευτυχως.:cool: Silicone babyyyyyyy.:D Παντως τωρα που το ξαναβλεπω, θα μπορουσες να ασχοληθεις κι αλλο. ΦΩΤΑ ρεεεεεεεεε.:p:p:p |
9 Συνημμένο(α)
καλησπερα και παλι!!!! μετα απο καιρο και μαζεματος εξωπλησμου για θαλλασινο τα πραγματα αλλαξαν και τελικα το ενυδρειο θα μεινει με κιχλιδες!!!
επιδη ξαφνικα βρεθηκα με περισσοτερες κιχλιδες αποφασισα να κανω καποιες αλλαγες... προσθεσα κι αλλες τραγανες και λιγα φυτα αφου εκανα μαθηματα στα mbuna μου να μην τα τρωνε...:D:D:D σας ανεβαζω μερικες φωτο σημερινες απο το ενυδρειο και τα ψαρακια μου... |
καλησπερα!!!! λιγες ακομα πιο προσεγμενες...
|
+-3+-3
|
Παράθεση:
παντα τοσο καλος μαζι μου?? ΘΕΛΕΙΣ τραγανες????:D:D |
ΑΠΑΙΧΤΟΣ:smt038:smt038:smt038:smt038:smt038
|
Παράθεση:
Τα +-3 ηταν γιατι μου εκανες το χατηρι και εβγαλες καλυτερες φωτο.:cool: |
Παράθεση:
απλα οι αλλες ηταν καπος βιαστικες....:D:D |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Ως συνηθως πάρα πολύ καλό!! Έγραψες !!!!
|
Παράθεση:
μαζι γραφουμε...:smt041:smt041:smt041 αντε περιμενω τις γεννες σου...:rolleyes::rolleyes: |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:01. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board