ελα,συντεκνε.....ολα καλα ειχε πιασει τζιβα του ρημαδ,και στουμπουςς.....
τωρα κατεβαινει σα κατ...ουλα καλα...:cool::D:D |
Δεν έχω καταφέρει να το κατεβάσω και να το δω, αλλά έχω τις πληροφορίες μου και έχω να πω: όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! δεν πειράαααααααζειειειειειει! :smt035 :smt035 :smt035
|
Παράθεση:
ΑχαχαχΑΧαΧαχΑχα Floriniotis Rulezzzzzzzzzz Υ.Γ άαααατσα γαύρε ο crazyio και με ΠΣΦΕ background :smt019 :smt019 :D :D |
μπραβο....μια χαρα βγηκες....και εισαι και ομορφοπαιδο......
κριμα που δεν εχω καμμια κορη........:p:p:D....δεν παιζει συνοικεσιο....!!!! |
Jesus κάντε seed βρεεεεεε !
Περιμένουμε 2 άτομα. EDIT: Γίναμε 3 , ένας με μtorrent 1.5 , ένας με Bitcomet και εγώ με μtorrent 1.6 και περιμέεεεεεενουμε και περιμέεεεεεεεεενουμε |
@klaz : ΔΕΝ εχεις κόρη ??? και τι περιμένεις ?? ποτέ δεν είναι αργα .... βάλε μπροστά ...... θα περιμένω :D :D
@halvas69 : εμένα με BitComet δεν έλεγε να ξεκινήσει .... με το που το έβαλα στο Azureus ξεκίνησε με την καμία .... chech it ... Προσωπικά ανοιχτό το έχω το Azureus για να τραβάνε ... Τώρα που γίνεται το ποστ απο μένα τραβάνε.. Ας το αφήσουν και οι άλλοι ανοιχτό να γίνεται πιο εύκολα η δουλειά ... |
Εδω δεν ειναι forum υποστηριξης torrent..
Θετε με azureus? εχει καλως.. ΔΕΝ θετε? You are on your own ... :D:D |
Δηλαδή Σώτο κάνει δουλειά μόνο με το "αρουραίους" ?
Αυτό μάλιστα είναι πρωτόγνωρο χα,χα,χα. ΟΚ πάω να το κατεβάσω. |
εγω βλεπω οτι τραβατε μια χαρα, αν μεινει ο αρουραιος χωρις <πελατη> βγαζει error, και πρεπει καποιος να ειναι παντα εδω να του δωκει το φιλι της ζωης με restart azur...
αυτο ειναι εφικτο αν ειμαι εδω, αν οχι ...:rolleyes: μωρη χαλβα το κατεβασαν ασχετοι (με τα τορεντς), εσυ κολας?:p |
Kατεβαίνει κατεβαίνει :)
Έχω ήδη φτάσει στο 35% χε,χε. |
μολις το ειδα απλα απιστευτο μπραβο στρατηγε
αυτο που παρατηρησα ειναι οτι ο κ.klaz εκ θεσσαλονικης στο avatar του εχει βαλει φωτο απο τα σχολικα του χροννια ο θειος +-7κατι προσπαθει να κρυψει??? |
η φωτο του αβαταρ μου ειναι βγαλμενη το καλοκαιρι,πριν της προσθεσω τα ψαρακια....:p:p....
εαν βεβαια ξαναφτιαχνα το αβαταρ,θα χρειαζοταν μια 42ρα πλασμα για το αβαταρ μου μονο.....!!!!:D:D..αχ`παλιοτσιγαρο.....παχυνες το κοπελλι αυτο... και εφυγε χωρις μιλιαααααα,το παιδι με τα γυαλιαααα:smt034:smt034:smt034:smt034:smt034:smt03 3.... |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:52. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board