Το sera bio nitrivec δεν κάνει για στρώσιμο ε ?
|
Παράθεση:
Αλλά αν δεν έχει κάποιος στην περιοχή σου μάλλον δεν θα το αποφύγεις. |
Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Άμα μπλέξεις με ζουμιά και ματζούνια θέλεις πολύ χρόνο για να στρώσει.
και χρήμα ....;) Για αυτό σου είπαμε για "μπόλι". Άνοιξε ένα θέμα στο φόρουμ και ζήτα μπόλι από το νησί σου. |
Παράθεση:
Πάρε από τώρα τεστ νερού γιατί θα σου χρειαστούν. |
Εχω ανοιξει θεμα αλλα δεν υπάρχει τίποτα....!!
Παράθεση:
|
Ισχύει ότι για μπόλι μπορώ να στίψω το σφουγγάρι απλά ? Ή πρέπει να βάλω κομμάτι ? Επίσης, τελικά βρήκα μέσω κοινου γνωστού 2 παιδιά που έχουν ενυδρείο και περιποιημένα... Να παρω μπολι απο τον έναν μόνο ή βοηθάει να πάρω και από τους 2 ?
|
Παράθεση:
Στείψε και το δικό τους σφουγγάρι πάνω στο δικό σου. Βάλε και νερό στο φίλτρο σου από το δικό τους και θα είσαι ΣΟΥΠΕΡ. Δεν χρειάζεσαι και από τους 2. |
Βιολογικό υλικό θα βγάλεις μια ποσότητα από το φίλτρο σου 100-200-300 γραμμάρια καινούριο υλικο και θα το δώσεις στ'ο παιδί που θα σου βγάλει το Μπολι 100-200-300 γραμμάρια,έτσι θα ανανεώσει αυτός το υλικό του και εσύ θα έχεις ετοιμο χρησιμοποιημένο στρωμένο υλικό, το Μπόλι πρέπει να μεταφερθεί γρήγορα στο καινούριο ενυδρείο το οποίο θα πρέπει να είναι έτοιμο με αποχλωριομενο νερό καί με με μια θερμοκρασία νερού κοντά σ αυτή που ήταν το μπολι. Εγώ πάντα δίνω Μπόλι σε ψυγειακι φελιζολ με 100% επιτυχία μέχρι στιγμής.
Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Είχαμε αφίξεις...
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...1927096bd4.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...6d8c0a5972.jpg Τώρα ψαχνω το manual τοu rio γιατί δεν ειχε μέσα και καπου ειχα διαβάσει στο φόρουμ ότι είναι αντιγραφή του rio http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...78a53199bf.jpg Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Καταρχήν καλορίζικο !!!!!!!!!!!!
Μην ψάχνεις τίποτε...πάρτους επι τόπου τηλέφωνο να στο στείλουν με μήνυμα. (email) Αλλά και μόνος σου θα το βρεις εύκολα. |
Ευχαριστώ Λάμπρο!! Το κατέβασα ήδη καινθα ξεκινήσω συναρμολόγηση... Παιδια το μαγαζί μου ειπε δωρεάν μεταφορικά και πλήρωσα 21 ευρω στη μεταφορικη
Παράθεση:
Γιατί δεν πάιρνεις τηλέφωνο να τους το πεις ? |
Πήρα αλλά δεν απαντάνε, θα πάρω αύριο πάλι... Όχι είναι πάνω απο ρνα ποσο δωρεάν σε όλη την Ελλάδα...
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Οκ με μεταφορικά... Σήμερα ξεκίνησε το στήσιμο... http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...31a7e329e8.jpg Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...714d377283.jpg Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Μέσα καλύτερα πιο λεπτό dow!!!!Όσο πιο χοντρό είναι θέλει και περισσότερο βάρος για να κάτσει κάτω.
|
Παράθεση:
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
Το dow κάτω απ' το ενυδρείο δεν θα το έβαζα. Αυτό που θα βάλεις μέσα κόψτο μπροστά και στα πλάγια 2-3 εκ. για να μη φαίνεται όταν σκάβουν τα ψάρια ;) |
Παράθεση:
Θα εβαζες απλο φελιζόλ δηλαδή ? Εχει περιθώριο το μέσα 2 εκατοστά... Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Όχι λαστιχένιο.....μπορεί να περιέχει διάφορα
|
Κάτω απ' το ενυδρείο εξωτερικά μη βάζεις τίποτα. Με το παραμικρό το ενυδρείο θα κάνει γλύστρα ;)
|
Οκ ευχαριστω !! Αν βάλω λοιπον μπόλι τη Δευτέρα, μπορώ να βάλω 4 κιχλίδες?
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Παράθεση:
|
Τα ψαράκι που ΓΕΝΙΚΑ μου αρεσουν ειναι κυριως :
Cynotilapia afra Jelo Cynotilapia sp. Hara galireya Saulosi Lampidochromis caeruleus Lampidochromis Chisumulae Lombardoi Metriaclima sp. zebra chilumba maison reef Acei luwala Flavus Δεν εχω ψαξει ακομη ποια μπορουν να συνυπάρξουν και σε ποσα λιτρα ειναι καλό να ζουν.. |
Εγώ ρώτησα επειδή είπες θα βάλεις μπόλι και ψάρια τη Δευτέρα :)
Μ' αυτά τα είδη που σ' αρέσουν γίνονται διάφοροι ωραίοι συνδυασμοί. Μπορείς να βάλεις 2 ή και 3 είδη. Μερικές επιλογές: - ένα είδος Labidochromis (1+3) + Ps.sp.acei (1+3) - L.caeruleus + Cynotilapia sp. Hara gallireya (1+3) + acei - L.caeruleus + Metriaclima sp. zebra chilumba maison reef (1+4) - Chindongo saulosi (1+3) + L.caeruleus + acei - Ps.flavus (1+3) + Ps.sp.acei Δες πρώτα διαθεσιμότητες στα είδη και το συζητάμε ;) |
Τελικά τι έγινε με τα μεταφορικά. Δεν μας είπες.
|
Κλεόβουλε αύριο πες βαζω μπολι κ τριτη τα πρωτα ψαρακια... Πόσα να βάλω maximum την Τρίτη ?
Λάμπρο οκ με τα μεταφορικά, ή μου τα κόβουν στην επόμενη παραγγελία ή μου τα καταθέτουν στην τράπεζα... Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Οκ. Ωραία λοιπόν.
Αν βάλεις αυριο μπολι, βάλε 4 ψαράκια την Τριτη, αλλά να κάνεις μετρήσεις κάθε μέρα με υγρα τεστ. Αν δεις κάτι να σου ανεβαίνει (Αμμωνία ..ΝΙτρικά...) αμέσως αλλαγή νερού. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:54. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board