ειναι ρισκο.
|
Δεν ξέρω ρε γμτ. Κι εγώ φοβάμαι λίγο μην κολλήσω τίποτα το ενυδρείο του Νίκου και μετά τραβήξει τον αλοίμονο για να βγάλει άκρη.
H BGA έχει ΜΑΛΛΟΝ χαθεί. Είχα δει ελάχιστη σε δυο σημεία της άμμου και το αφαίρεσα, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν μπλε και πράσινοι κόκκοι:D στην άμμο. Λίγοι, αλλά υπάρχουν. Για τα κόρρυ που ψόφησαν δεν έχω βγάλει άκρη, αλλά δεν πρόκειται να βάλω άλλα αν δεν περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα γκάπυ που χάθηκαν ήταν πολύ πιο μικρόσωμα από τα άλλα, όπως είπα και από δικές μου αναπαραγωγές και αιμομιξίες φυσικά. Οι μετρήσεις μου είναι άριστες. Το NO3 έχει κατέβει μετά από συχνές μεγαλύτερες αλλαγές νερού και προσθήκη κερατόφυλλου. Άλλες απόψεις; Νίκο θα τα πούμε και από κοντά, οπωσδήποτε. |
οι αλγες δεν ειναι τιποτα,ειναι το λιγοτερο.το θεμα ειναι οι θανατοι.μπορεις να τον βοηθησεις με αλλους τροπους χωρις να δωσεις μπολι;)και ειδικα και απο ενυδρειο που δεν ξερει κανεις πιο ηταν το προβλημα.
|
Δεν υπάρχει άλλη άποψη;;;
Αυτό θα γίνει, για μεγαλύτερη ασφάλεια. |
τι αλλο να μου δωσει εκτος απο μπολι;
|
:grin: μια δευτερη γνωμη απο κοντα:-)τι αλλο πρεπει να σου δωσει;:D
|
οκ ευχαριστω
|
ποσα κιλα χαλικι χρειαζεται για να βαλω στα 80 λιτρα;
|
με 20 πιστεύω είναι υπέραρκετά!!
|
ξεκινησα σημερα στρωσιμο με αμμωνια θα πρεπει να ριξω και αντιχλωριο μεσα;
|
οχι, το χλωριο εξατμιζεται σε λιγες ωρες
|
μολις ξεκινησα το στρωσιμο και ο θερμοστατης δεν λεει να κλεισει το νερο ειναι 24 βαθμους μηπως ειναι χαλασμενος για να φτασει σε αυτη την θερμοκρασια εκανε σχεδον μια μερα τι να φταιει;
|
Άστον να δεις που θα φτάσει! Στην αρχή έτσι κάνει!
Πόσο τον ρύθμισες? |
στους 28
|
Άστον όλη μέρα σήμερα μέχρι το πρωί να δεις που θα φτάσει η θερμοκρασία. Μόλις σταματήσει κάπου τότε αυξάνεις σταδιακά μέχρι να φτάσει εκεί ακριβώς που θές εσύ! Το θερμόμετρο θα κοιτάς και όχι το πόσο τον ρύθμισες!
|
ποσο ρευμα να καιει ενας θερμοστατης
|
Όσα watt λέει!
|
να ρωτησω και κατι αλλο το ενυδρειο το στρωνω 3 μερες την αεραντλια πρεπει να την εχω ανοιχτη;
|
Παράθεση:
|
θα μου πει καποιος τι να κανω με την αεραντλια;να την κλεισω;
|
Υπαρχει με αλλο τροπο αναταραξη της επιφανειας του νερου?
|
με αυτο το φιλτρο http://petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=2572 που αγορασα.η ερωτηση μου ειναι για να κανω σωστο στρωσιμο πρεπει να εχω οξυγονο στο ενυδρειο 3 μερες το στρωνω.μηπως με το οξυγονο εξατμιζεται η αμμωνια;
|
Η αμμωνια χρειαζεται για να αναπτυχθει η βιολογια. Ειναι το φαι της.
Οπως επισης και η οξυγονωση του νερου βοηθαει την αναπτυξη της. |
ευχαριστω να σαι καλα
|
μεσα στο ενυδρειο εχει φυτρωσει ενα μικρο χορταρακι.να το βγαλω η να το αφησω;εχω ριξει μονο πετρες.
|
Παράθεση:
Πέρα απ΄την πλάκα, μήπως είναι τριχοειδής άλγη? γιατί να φύτρωσε φυτό λίγο απίθανο το βλέπω!;) |
Και οι αλγες φυτα ειναι.
(εκτος απο την BGA) |
επειδη δεν ξερω πολλα πραγματα τι να κανω;να το αφησω η να το βγαλω;
|
Αν έβαζες μια φωτό να καταλάβουμε θα σου πούμε!
|
σε αυτο το φιλτρο http://petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=2572 μπορω να βαλω τυρφη μεσα;
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:13. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board