Καλημερα σε ολους!!!
ζητω για ακομη μια φορα συγνωμη για τη καθυστερηση και για την απουσια μου τοσο καιρο :rolleyes: ειχαμε αναβαθμιση των μηχανηματων (Η/Υ) καθως τα προηγουμενα καηκαν :smt009 το περιστατικο που αναφερετε παραπανω εγινε στο δικο μου μαγαζι??:confused: (παρακαλω να μου απαντησει καποιος γιατι μαλλον δε καταλαβα) το απογευμα θα ποσταρω φωτο απο το τροπο κατασκευης ενυδρειου (επιπλεον να σας ενημερωσω οτι αλλαξα εταιρια κολλας καθως αντιμετωπισα προβλημα με τη προηγουμενη - δν αναφερω απο πια εταιρια για να μην υπαρξει παρεξηγηση) πλεον χρησιμοποιω den braven και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος :p αυτα προς το παρον και συγνωμη και παλι για την απουσια μου |
Ναι, δυστυχώς έγινε στο μαγαζί σας.
|
black_caviar,εχω παρει τηλεφωνο στο μαγαζι σου και περιμενα απαντηση για μια προσφορα.απαντηση δεν πηρα οποτε στο ποσταρω εδω...
θα ηθελα τιμη ανα τετραγωνικο για αλεξισφαιρο γυαλι. περιμενω....ευχαριστω |
6 Συνημμένο(α)
τι να πω? δε ξερω... σιγουρα ειναι λαθος μου που δεν ημουν εκει...
τιμες για ενυδρεια δινω μονο εγω στο μαγαζι μας (με ζητατε ως κωστα για ενυδρειο στο 9855025) για ολα τα υπολοιπα αναλαμβανει ο Θοδωρης... σου στελνω πμ να σε ρωτησω πληροφοριες.... συγνωμη εκ μερους μου |
Παράθεση:
|
Καλησπερα φιλε μου,
θα η8ελα 2 τιμες μια για normal τζαμι 15αρι ροντε και μια για laminate 16αρι(8+8 ). Οι διαστασεις ειναι: 250x100x100 + κοντρες. |
Θέλω να ενημερώσω ότι μετά από συννενόηση πέρασα από το μαγαζί και μου επέστρεψαν το ποσό που είχα υπερχρεωθεί και το οποίο είχε δημιουργήσει την παρεξήγηση.
|
48ε για 10αρι μου ακουγονται πολλα!!!
αγορασα 10αρι με 27ε και 10αρι extra clear με 55ε..... και 3ε το μετρο ρονταρισμα... |
Παράθεση:
|
χχχχχχχχχχχχχχ- greeklish
|
Παράθεση:
|
καλησπερα υπαρχει ακομα αυτο το μαγαζι? και τι τιμες μας δινει τωρα?
γιατι η ιστοσελιδα που μας δινει δεν υπαρχει. |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 12:10. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board