μαθηματικα,μαθημτεικα, ο δαιμων...
συναδελφε καλησπερα ο δασκαλος χωρις να τον ξερω προσωπικα ειναι μεγαλο μυαλο απο αυτα που εχω διαβασει μεχρι τωρα και επειδη στο site ειμαι καινουριος οφειλω καποιο σεβασμο!πριν απο λιγο διαβασα οτι και ο ορος "κικλανοσωμα"καταργηθηκε.οπως και να χει ηταν καταπληκτικο πλασμα το χασαμε μετα απο 10 χρονια και μας λειπει!τωρα αν επιτρεπεται τι ψαρακια εχεις?
|
Να υποψιαστώ ότι... σε μένα πάει το ερώτημα;
ΑΝ ΝΑΙ... με τέτοιο ψευδώνυμο... ΔΕΝ θέλει και φαντασία... με δίσκους ακόμα (από πολύ πριν τα cihlasoma. ΑΝ διάβαζες προσεκτικά τι έγραψα... έχουν αλλάξει και τόσες φορές τα ονόματα... που πλέον "χάνομαι").- |
δισκοι...
συγνωμη για πριν αλλα ειχα ενα τηλεφωνημα και αποσυντονιστηκα πολυ ομορφα ψαρακια οι δισκοι αλλα απαγορευτικα οχι λογω κοστους αλλα λογω γνωσεων νομιζω πως ειναι πολυ μικρος ο αριθμος αυτων που γνωριζουν τα μυστικα του μαυρου νερου!συγχαρητηρια!
|
Μαύρου νερού... γιατί μαύρου; :confused:
Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.- :cool: |
μαυρο νερο...
μαυρα χαρακτηριζουν τα οξινα νερα του αμαζονιου γιατι απο ψηλα οταν τακοιταξει κανεις εχουν μαυρο χρωμα!παντως η ενασχοληση και μονο με τετοια ψαρια πρεπει να εχει μεγαλο βαθμο δυσκολιας!
------------------------- χρονια πολλα και καλα! |
Παράθεση:
Οι δίσκοι εκτροφής ΔΕΝ έχουν την ανάγκη του "μαύρου" νερού, που κάποιοι "χομπίστες" προτιμάνε να έχουν, στα ενυδρεία τους. Ακόμα και για τα "άγρια" ψάρια μου... εγώ "καθαρό" νερό έχω.- ;) ΥΓ. Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.- |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:33. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board