αντε με το καλο!!! και γω τα πετηχα πρην καμια βδομαδα νααα..... (πεφτει και λογοκρισια) ..... συνουσιαζωνται (το βρηκα). αντε να δουμε τι θα δουμε!!!
|
Λεο μακάρι να δούμε όλοι τέτοιες γέννες!!!!
πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατή ευχαρίστηση..... Αλλά μάλλον θα σε κουφάνω λίγο ακόμα!:cool: περιμένω και από cleaner γαρίδα γέννα σήμερα την είδα Αβγόμενη!:smt041:smt041:smt041 |
Cleaner σαγανακι δεν εχω δοκιμασει..:D:D
|
Παράθεση:
Για δόλωμα ίσως είναι καλύτερες!;) |
μωρε βασιλη και εγω αυτο σκεφτηκα!!!
αλλα για να παρω το αιμα μου πισω εχω ηδη μια γενα στοματελα που εχει γεμισει το σαμπ και μια μαλλων τροχους εναι συγουρα 4 στο σαμπ και αλλο ενα εχω δει στο ενυδρειο.... ειδομεν παντος απο στοματελα οποιος θελει... πολυ ευχαριστος να μεγαλωσει λιγο και ειναι ετοιμη!!! |
1 Συνημμένο(α)
Και αφού πήγα να παραλάβω τις wave maker της jebao πήγα να παρω και τα απαραίτητα αξεσουάρ ¨σωσιβιο¨.
Έβγαλα της δυο tunze 6015 και έβαλα δυο Rw-p8. Τα sps κοράλλια είδη άρχισαν να ανοίγουν περισσότερο τους Πολύποδες του. Τα lps έχουν μικρύνει λίγο λόγο ροής .Τα περισσότερα θα βγουν και το set up θα είναι μόνο για τα sps! |
καλορίζικες σακη και καλοδουλευτες να ειναι!
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
το ενα χερι νίβει το άλλο και τα δυο το προσωπο!! |
Είσαι ωραίος πραγματικά άμα το ενυδρείο σου είναι 10στα10 εσύ είσαι 10'......:smt052
|
Παράθεση:
τους κούμπωσες πάνω στην ρεεφαρα σου σακη? |
Ναι Νίκο κομπλέ !
Έγινε πλυντήριο ! Βγήκαν κάποια κοράλλια Lps και Softies! Έμειναν πολλοί λίγα και εκλεκτά Lps.... Από εχθές μόλις ένα 24ωρο είδα να έχουν αυξηθεί οι καταναλώσεις! Ελάχιστα αλλά ανεβαίνουν! Πειραματίστηκα αρκετά και βρήκα μετά από μερικές ώρες την διάταξη των κυκλοφοριτών! Μετά χαμήλωσα την ροή και θα την ανεβάσω σιγά σιγά στο Max που θέλω να παίξω. Ελπίζω πλέον να δω την ανάπτυξη που θέλω και να ηρεμήσω!!!:grin: |
1 Συνημμένο(α)
Μερικά ευχάριστα νέα .......
|
1 Συνημμένο(α)
Και μια κοντινή....
|
ε ρε παιδιμου μια κυνητη ομελετα!!!!
η μπορεισ να πεις και εκολαπτομενη γαριδομακαραναδα!! χαχαχα οτι και να ναι καλο ειναι!! μπραβο Σακη!!! |
σακη με καλο φιλε!
αντε σε βλέπω και με θαλασσινο γαριδαδικο! παλι πρωτοπορείς:D |
Δυστυχώς δεν ήμουν σπίτι όταν άφηνε τα μωρά η γαρίδα!
Την επόμενη μέρα που επέστρεψα δεν βρήκα ούτε στο σαμπ μωρό.:confused: κρίμα αλλά κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα καταφέρω μεγαλώσω μερικές Γαρίδες! Το ενυδρείο μετά από μια πατάτα που σας είπα ότι έκανα έχει πάρει τα πάνω του και έχει τρελή ανάπτυξη! Βεβαία λόγο καλοκαιριού μπήκα στην διαδικασία να βρω μερικά πιο εξτριμ κοράλλια για να δεόσουν μέχρι το χειμώνα! Φωτογραφίες με την 1η ευκαιρία.... |
3 Συνημμένο(α)
Και ενώ το ενυδρείο πάει σφαίρα οι καταναλώσεις ανεβαίνουν πολύ γρήγορα ίσως πιο γρήγορα που έχω δει στο ενυδρείο δυο κοράλλια ήταν στάσιμα!!
κόντευα να σκάσω γιατί ήταν από τα πιο top χρώματα που είχα! Σε συζήτηση με τον Κωστα82 είπαμε να τα βγάλω να τα dipαρω για να δούμε μήπως είχαν κάτι. Τελικά είχαν αρκετά πλαναρια! Τώρα μένει να κάνω μια θεραπεία σε μερικές μέρες πάλι καθαρό! |
κριμα ρε φιλε.... κριμα .. εσυ να σε καλα και ολα φτιαχνονται-σοζωνται!!! σου εχω εμπιστοσυνη!!!
|
Λεο είδη το ενυδρείο τρέχει με τρελούς ρυθμούς !
Φωτογραφίες μόλις δέσουν λίγο τα κοράλλια! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
|
T-O-Y-M-Π-A-N-O
σακη εχεις απογειωθεί και δεν μας λες κουβέντα:D πιστεύω οτι είναι στην καλύτερη του φάση η ρεεφαρα σου! το ενυδρείο σου βάζει σε πειρασμούς και σκέψεις πολύ κόσμο!! φοβερές οι φώτο που τράβηξες! |
+-3+-3+-3
|
Μπραβο Σακη,πολυ καλο.
|
Παράθεση:
Νίκο πάμε καλά και είμαι σε χρώμα πολύ κοντά στο καλύτερο που το έχω φτάσει ποτέ! Θέλει μερικές μέρες ακόμα να πάρουν το τελικό τους χρώμα ! Δεν ξέρω άμα βάζει πολύ κόσμο αλλά σίγουρα έμενα με βάζει σε σκέψεις για μεγαλύτερο ενυδρείο !;) |
Παράθεση:
Νιώθω πολύ περιφανώς σήμερα !!!!!! |
Παράθεση:
Το δικό σου να στρώσουμε τώρα ! |
Απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι!!!!
|
Παράθεση:
ότι του κάνεις κάνει ! Απλά πρέπει να βρεις της ρουτίνες του που να σε βολεύουν! ;) |
Μια σύγκριση να δούμε άμα υπάρχει ανάπτυξη!
Φυσικά με τα λαμπιόνια που λένε κάποιοι ανίδεοι με τα ενυδρεία! http://www.aquatek.gr/rimages/albums...psgwhyhmz9.jpg http://www.aquatek.gr/rimages/albums...pslodvz5gy.jpg http://www.aquatek.gr/rimages/albums...psaytepbhf.jpg Τα σχόλια δικά σας!:grin: |
Σακη εχω πάθει πολλαπλά ακροποροεγκεφαλικα και ειμαι με βακτηριδιακα υπογλώσσια!
Φούλ ανάπτυξη,ασφυκτιά απο υγεία,γνώση με απαράμιλλη όμορφη σε πανδαισία χρωμάτων.. Να το χαίρεσαι σακη! Η ρεεφαρα σου αντικατοπτρίζει την αγάπη σου για το χόμπι. |
Παράθεση:
|
μπραβο σακη!φοβερες φωτο φιλε!
πιστευω από τις πιο ωραιες εως τωρα! καλα για το ρεεφ δεν λεω τπτ....:smt120:smt120:smt120:smt120 |
Ωραιοτατατο Σακαρε
|
Παράθεση:
Πιστεύω ότι άμα καταφέρω να συνεχίσω να έχω σταθερότητα σε ρουτίνες και παραμέτρους σε λίγο καιρό θα είναι αγνώριστο!:smt033:smt033:smt033 |
Γιατί να μην το καταφερεις , μια χαρά και by the book που λεει ο λογος το πας, τα αποτελέσματα φαίνονται
|
και ένα βιντεακι της στιγμή! |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:55. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board