Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2010 (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=35917)

ΤΑΣΟΣ 27-09-10 15:08

sea to sea
13ος και τυχερος:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041: smt041:smt04

panos1972 27-09-10 15:24

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από maikl (Μήνυμα 486024)
Ενα μονο σας λεω: κανονιστε να "τυχει" να κατεβω και να μη βρισκω να παρκαρω....:smt075

Άμα φέρεις ρεβανί, εμείς θα έρθουμε.... :D:D:D:D
Για να δούμε... περίπου 30 άτομα, μούμπλε μούμπλε... με 5 ταψάκια καθαρίζεις!

drbig 27-09-10 15:26

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από panos1972 (Μήνυμα 486065)

μούμπλε μούμπλε ??? Καλά? Ακομη μικυ μαους διαβάζεις??? Στην ηλικία σου ??? (εγω παντως το παραδέχομαι.. διαβάζω ακόμη...!!!)

bokostas 27-09-10 19:13

Βennigans...

Sea to see...bokostas...zipo...posidwnas...Prokroustis...chr istsos...Alex_Salonica...georgebruno...giannisaek. ..xb307...Αλέξης6...ΤΑΣΟΣ...

Mε την πλειοψηφία...drbig

Πάνος 27-09-10 19:58

να δω ποσες σελιδες ακομη θα γεμισετε με ποστ μεχρι να αποφασισετε....:D:D

Χαραμάδας 27-09-10 20:02

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από panos1972 (Μήνυμα 486065)

Τί έγινε ρε παιδιά???
Ο Χάρης κουλουράκια...ο Πάνος ραβανί...σε λίγο θα θέλουμε με τον καφέ...''κοντοσούβλι''...:o:smt120:o
Ρε μπάς και τους καθρέπτες που έχετε στα σπίτια σας τους πήρατε από το ''magic park'', και οι ζυγαριές είναι του ''γερολαδά''....:grin::grin::grin:

drbig 27-09-10 20:30

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis (Μήνυμα 486191)

Ειδικότητά μας Πάνο ειναι να γεμίζουμε σελίδες χωρίς να λ'εμε τίποτε ουσιαστικό. Και του Bokosta να γεμιζει Post παιρνοντας παρουσίες!!! :D

maikl 27-09-10 20:37

Αν ψησω να κατεβει κι ο Γιαννης(lingistis) μεχρι Βεροια μετα θα ερθουμε μαζι ;)

red rubin 27-09-10 21:56

Χαρη αν ερθεις να με παρεις απο το σπιτι θα δεχθω να ερθω!

bokostas 27-09-10 22:00

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από maikl (Μήνυμα 486219)
Αν ψησω να κατεβει κι ο Γιαννης(lingistis) μεχρι Βεροια μετα θα ερθουμε μαζι ;)

Άντε μπράβο, μας λείψατε τόσον καιρό, να συνεχίσουμε και για τσίπουρα?

Παιδιά, 2 φίλοι από Λήμνο (μάλλον οι μοναδικοί ενυδρειόφιλοι του νησιού), ζητούν κανένα φυτάκι: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=44159
οπότε όποιος μπορεί να κλαδέψει, ας φέρει στη συνάντηση και τα δίνουμε σε όποιον προσφερθεί εθελοντικά να αναλάβει την αποστολή τους.
Εγώ θα βγάλω αρκετά κλαδέματα, αλλά αυτήν τη φορά, για μια φορά, ας μην τα μοιραστούμε εμείς, ας τα στείλουμε ομαδικά στην Λήμνο.
Τα παιδιά εκεί φτύνουν αίμα για να βρουν φυτά και νομίζω αξίζει τον κόπο να τους στείλουμε ένα καλό πακέτο, γι' αυτό φέρτε ότι μπορείτε.

lingistis 27-09-10 22:59

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bokostas (Μήνυμα 486270)
.... να συνεχίσουμε και για τσίπουρα?

αχ... πως ξέρεις να τα λες...

λοιπόν εγώ ψυφίζω όπου έχει να παρκάρει ο Μαικ, ας έχει κουλουράκια (ρεβανι θα βρούμε στην Βέροια) και το πιο συμαντικό να μην ξαχάσουμε την υποδοχή παιδιά, πολύ συμαντικό πράγμα η υποδοχή... νάχουμε να λέμε με τον Μαικ και κάτι στο ταξίδι επιστροφής ;)

bokostas 28-09-10 01:03

Παράθεση:

Α, αν δεν τα "δοκιμάσουμε" όλα τα καφέ, δεν πρόκειται να καταλήξουμε. Δεν είναι ο προορισμός, αλλά το ταξίδι που μετράει...:D

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από red rubin (Μήνυμα 486268)
Χαρη αν ερθεις να με παρεις απο το σπιτι θα δεχθω να ερθω!

Γιώργο να περάσω να σε πάρω εγώ? Αν βάλω και μια παραγγελία, μπορείς να τα έχεις μαζί σου?

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από lingistis (Μήνυμα 486304)
αχ... πως ξέρεις να τα λες...
λοιπόν εγώ ψυφίζω όπου έχει να παρκάρει ο Μαικ, ας έχει κουλουράκια (ρεβανι θα βρούμε στην Βέροια) και το πιο συμαντικό να μην ξαχάσουμε
την υποδοχή παιδιά, πολύ συμαντικό πράγμα η υποδοχή... νάχουμε να λέμε με τον Μαικ και κάτι στο ταξίδι επιστροφής ;)

Γιάννη η "υποδοχή" είναι από το Κουμάνοβο, πρόσεξε πώς θα αντιδράσεις...:D

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bokostas (Μήνυμα 486171)
Βennigans...
Sea to see...bokostas...zipo...posidwnas...Prokroustis...chr istsos...Alex_Salonica...georgebruno...giannisaek. ..xb307...Αλέξης6...ΤΑΣΟΣ...
Mε την πλειοψηφία...drbig

Μιχάλη (mikenuke) τι λες, να την κάνουμε δοκιμαστικά αυτή την Κυριακή στο Sea to see, αφού υπάρχει καθολική απόρριψη του Βennigans??

zipo 28-09-10 01:09

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bokostas (Μήνυμα 486407)
Α, αν δεν τα "δοκιμάσουμε" όλα τα καφέ, δεν πρόκειται να καταλήξουμε. Δεν είναι ο προορισμός, αλλά το ταξίδι που μετράει...:D

Κύριε Κώστα,τελείωσα πριν λίγο τη λίστα που μου βάλατε να κάνω.Όλα είναι 8563.Μας μένουν άλλα 8560 να δοκιμάσουμε.Φυσικά,όλα είναι Ανατολικά. :cool::cool::cool:

bokostas 28-09-10 01:13

2 Συνημμένο(α)
:smt044:smt044:smt044 Μπράβο Δημητράκη κι επειδή ήσουν τόσο επιμελής, την Κυριακή μπορείς να διαλέξεις πρώτος πού θα καθήσεις και με τι προσανατολισμό.;)

Για να βοηθήσω τους αμφιταλαντευόμενους, σας συστήνω να επισκεφθείτε την σελίδα του SEA TO SEE στο φατσοβιβλίο (δεν χρειάζεται να είστε μέλη)
και να ρίξετε μια ματιά στις φωτογραφίες, :D(όπως και στο προφίλ του προσωπικού:p): http://www.facebook.com/group.php?gi...0045645&v=info

Παραθέτω και 2 χάρτες για να το βρείτε πιο εύκολα. Είναι το πρώτο μαγαζί επί της οδού Μαρίας Κάλλας, στο Νο1. Η οδός Μ. Κάλλας είναι η συνέχεια
της παραλιακής, αν δεν στρίψετε αριστερά στην οδό Γ. Παπανδρέου (πρώην Ανθέων) και περνάει μπροστά από την Γενική Κλινική, το Μέγαρο Μουσικής
και το Ποσειδώνιο Αθλητικό κέντρο, ενώ ένα μικρό πάρκινγκ υπάρχει πριν το SEA TO SEE κι ένα μεγαλύτερο μπροστά στο Μέγαρο Μουσικής, στα 150μ.

ΤΑΣΟΣ 28-09-10 08:02

Μετα απο μια προχειρη 3ωρη ματια που εριξα στο φατσοβιβλιο του sea to sea μπηκα σε οικο-περιπετιες. Μεχρι εχτες ελεγα στη γυναικα μου τι καλο μαγαζι που ειναι και ποσο καλο καφε εχει και τωρα πρεπει να την πεισω πως ειναι συγχρονο καφενειο. Αρε Κωστα τι τραβαμε και εμεις οι παντρεμενοι!!!:smt075

red rubin 28-09-10 15:07

Λογω ασχετοσυνης η συναντηση ειναι την Κυριακη??
Δυστυχως με μιση καρδια πρεπει να ειμαι στο Duisburg!!
Εχει πρωταθλημα δισκων..........
Κωστα βαλε παραγγελεια και συναντιομαστε Καλαμαρια!

drbig 28-09-10 15:08

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από red rubin (Μήνυμα 486714)
Λογω ασχετοσυνης η συναντηση ειναι την Κυριακη??
Δυστυχως με μιση καρδια πρεπει να ειμαι στο Duisburg!!
Εχει πρωταθλημα δισκων..........

Εγώ πάντως θα έρθω απο το σπίτι να σε πάρω...αν δε σε βρώ θα πάρω ότι βρω!!! :D:D:D (ψαρια, ενυδρεια... )

red rubin 28-09-10 15:25

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από drbig (Μήνυμα 486716)
Εγώ πάντως θα έρθω απο το σπίτι να σε πάρω...αν δε σε βρώ θα πάρω ότι βρω!!! :D:D:D (ψαρια, ενυδρεια... )

Τα Orinocco ασε γιατι την Δευτερα το βραδυ θα κοπαδιασουν με τα υπολοιπα!!!:rolleyes:

drbig 28-09-10 15:32

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από red rubin (Μήνυμα 486727)
Τα Orinocco ασε γιατι την Δευτερα το βραδυ θα κοπαδιασουν με τα υπολοιπα!!!:rolleyes:

OUCH!!!!

chris129 28-09-10 20:52

Παράθεση:

μια χαρα τα λες Πανο και σκεψου οτι οι μισοι και παραπαω δεν ειναι καν μελοι του ΠΣΦΕ αλλα κατα αλλα οριζουμε το μερος συναντησεων του συλλογου :Dχαχαχχαχ μονο στην Ελλαδα γινεται αυτο χαχαχαχαχα

maikl 28-09-10 20:54

Για οσους ερθουν στη συγκεντρωση ισως τους ενδιαφερει
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=44186

:cool:

mentor50 28-09-10 21:41

Παιδια αν μας λεγατε και που ειναι αυτο τα μαγαζι θα ειμασταν ευγνωμονες (καθοτι επαρχεια ξερεται) Περιμενουμε πληροφορειες.

lingistis 28-09-10 21:53

Αν κάποια/ος χρειάζεται άμμο λίμνης (ουδέτερη) – εννοείται δωρεάν - ας μου στείλει π.μ.... έχω πλυμένες βρασμένες και στεγνές έτοιμες για χρήση:

Α. 4,7 κιλά κοκομετρίας 2,5 έως 4,5mm και (για τον drbig)

Β. 5,1 κιλά από 4,5 έως περίπου 8mm. (για τον drbig)

Επίσης επειδή αποφάσισα να «ανακαινίσω» ένα ενυδρείο πωλούνται οι κάτοικοι του που είναι 2 Synodontis acanthoperca… άγνωστου φύλου.

http://www.planetcatfish.com/catelog...pecies_id=2184

http://cumv.bio.cornell.edu/stunning...mv-researchers

Είναι 2 χρονών και περίπου 5 εκατοστά. Η τιμή τους είναι 10 Ευρώ ο ένας.

(Τα ψαράκια θα μπουν αύριο και σε κανονική αγγελία, αλλά είπα να δώσω προτεραιότητα σε όσους έρθουν στην συνάντηση ;))

Παρακαλώ αν κάποιος θέλει κάτι από τα παραπάνω ας επικοινωνήσει με π.μ.

Αν κάποια/ος φίλη/ος έχει λίγες REDCHERRY για να ανανεώσουμε τα αίματα εμείς της επαρχίας θα επηρεάσω το παιδί με το ταψί να δώσει μεγαλύτερο κομμάτι ρεβανί :grin:

nikosm1 28-09-10 22:01

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από lingistis (Μήνυμα 486903)
-researchers
..........................Αν κάποια/ος φίλη/ος έχει λίγες REDCHERRY για να ανανεώσουμε τα αίματα εμείς της επαρχίας θα επηρεάσω το παιδί με το ταψί να δώσει μεγαλύτερο κομμάτι ρεβανί :grin:

Υπάρχουν άφθονες. Σε περίπτωση που δεν έλθω να τηλεφωνηθούμε πρίν φύγεις να σου δώσω.

bokostas 29-09-10 01:26

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από chris129 (Μήνυμα 486874)
μια χαρα τα λες Πανο και σκεψου οτι οι μισοι και παραπαω δεν ειναι καν μελοι του ΠΣΦΕ αλλα κατα αλλα οριζουμε το μερος συναντησεων του συλλογου :Dχαχαχχαχ μονο στην Ελλαδα γινεται αυτο χαχαχαχαχα

Εσύ τώρα βρε Χρήστο γιατί "στράβωσες"??? Έχεις διαβάσει αυτά που σου παραθέτω και θεωρείς ότι κινούμαστε μόνοι μας και αγνοούμε τον Σύλλογο???
Επειδή είσαι από τους πιο τακτικούς στις συναντήσεις, η δημιουργική συμμετοχή σου (και αρκετών άλλων που σιωπούν) στην όλη συζήτηση, θα ήταν πολύ
χρήσιμη και θα βοηθούσε να επιλέξουμε το καταλληλότερο μαγαζί και αυτό που θα ήταν αποδεκτό από τους περισσότερους, αν όχι από όλους.

Τρεις εβδομάδες τώρα φωνάζω: "μιλήστε, ψηφίστε", έχω επισκεφθεί όλα τα μαγαζιά που προτάθηκαν, κάναμε 2 δοκιμαστικές συγκεντρώσεις, προκειμένου
να βρούμε μια εναλλακτική για το Μπένιγκανς από το οποίο οι περισσότεροι έχουν παράπονα κι εσύ το μόνο που βρήκες να πεις ήταν αυτό???

Είναι δηλαδή κακό να βοηθήσουμε τον Γιώργο και τον Μιχάλη, που μπορεί να μην έχουν τον χρόνο ή την όρεξη να τρέχουν από καφέ σε καφέ?
Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω αποσπάσματα (τα οποία πιστεύω δεν διάβασες ή δεν πρόσεξες) κι αν έχεις να προτείνεις καμμιά λύση, την ακούμε.

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Κλεόβουλος (Μήνυμα 479301)
Μήπως όμως ψηφίζουμε χωρίς τον ξενοδόχο?:) Τυπικά τις συναντήσεις τις καλεί ο ΠΣΦΕ. Θα ήθελα και την γνώμη του κλιμακίου Β.Ε. ... . Ή να μετονομαστούν οι συναντήσεις σε "Μηνιαίες συναντήσεις ΠΣΦΕ-GAB Βόρειας Ελλάδας"

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από george (Μήνυμα 479327)
Το Βennigans είχε επιλεγεί παλαιότερα ....
Αφού υπάρχει διάθεση για αλλαγή μπορούμε να το ξαναδούμε και να επιλέξουμε ένα μέρος που να συνδυάζει :
Εύκολη πρόσβαση και με τα μέσα μαζικής μεταφοράς
Πάρκινγκ
Ευχάριστο περιβάλλον
Συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες για τις ανάγκες των συναντήσεων μας
Σχετική ησυχία για να μπορούμε να συζητάμε άνετα

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από george (Μήνυμα 479448)
Κώστα, φυσικά και θα λάβουμε υπ' όψιν τις υποδείξεις όλων και εφόσον άνοιξε ο διάλογος εδώ, πιστεύω ότι θα καταλήξουμε σε επιλογή που να την αποδέχεται η πλειοψηφία.
Εξάλλου τις συναντήσεις τις στηρίζουν όλοι όσοι παρευρίσκονται σε αυτές και πρέπει να ακούγονται οι απόψεις τους.

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από mikenuke (Μήνυμα 481190)
Σαν γεωγραφικος υπευθυνος, δεν εχω προβλημα, να αλλαξουμε καφετερια.
Να προτεινω ομως, να γινουν δοκιμαστικες συναντησεις στα 2 ή τρια μαγαζια που θα προταθουν και να διαλεξουμε οποιο μας αρεσει πιο πολυ. ...

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bokostas (Μήνυμα 485609)
Προτείνω λοιπόν την επόμενη Κυριακή (είναι η επίσημη συνάντηση) να μαζευτούμε στο sea-to-sea, αντί του Βennigans, αν βέβαια συμφωνήσετε
οι περισσότεροι και αν το εγκρίνει και ο mikenuke εκ μέρους του Συλλόγου, σε μια δοκιμαστική απόπειρα ...

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από christsos (Μήνυμα 485672)
Στο φινάλε (όπως είπε και πιο πάνω ο Κώστας),μπορούμε να κάνουμε μια δοκιμή (πάντα φυσικά με την σύμφωνη γνώμη του mikenouk,από πλευράς συλλόγου).

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bokostas (Μήνυμα 485890)
Καλό θα είναι μέχρι Πέμπτη-Παρασκευή να αποφασίσουμε κι αν συμφωνεί κι ο Σύλλογος, να το αναρτήσουμε επίσημα.

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bokostas (Μήνυμα 486407)
Μιχάλη (mikenuke) τι λες, να την κάνουμε δοκιμαστικά αυτή την Κυριακή στο Sea to see, αφού υπάρχει καθολική απόρριψη του Βennigans??

bokostas 29-09-10 03:19

3 Συνημμένο(α)
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από mentor50 (Μήνυμα 486899)
Παιδια αν μας λεγατε και που ειναι αυτο τα μαγαζι θα ειμασταν ευγνωμονες (καθοτι επαρχεια ξερεται) Περιμενουμε πληροφορειες.

Δημήτρη δες το ποστ #894 στην προηγούμενη σελίδα με 2 κοντινούς χάρτες κι άλλους 3 εδώ:

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bokostas (Μήνυμα 486414)
Παραθέτω και 2 χάρτες για να το βρείτε πιο εύκολα. Είναι το πρώτο μαγαζί επί της οδού Μαρίας Κάλλας, στο Νο1. Η οδός Μ. Κάλλας είναι η συνέχεια
της παραλιακής, αν δεν στρίψετε αριστερά στην οδό Γ. Παπανδρέου (πρώην Ανθέων) και περνάει μπροστά από την Γενική Κλινική, το Μέγαρο Μουσικής
και το Ποσειδώνιο Αθλητικό κέντρο, ενώ ένα μικρό πάρκινγκ υπάρχει πριν το SEA TO SEE κι ένα μεγαλύτερο μπροστά στο Μέγαρο Μουσικής, στα 150μ.

Αν θέλεις κι άλλες οδηγίες, πες μας να σου δώσουμε.

Και ξαναρωτάω: Γιώργο (george) και Μιχάλη (mikenuke) συμφωνείτε να την κάνουμε δοκιμαστικά εκεί την συνάντηση της Κυριακής??

drbig 29-09-10 08:17

Γιατί έχω την εντύπωση οτι δεν το βλέπουν???

george 29-09-10 08:38

Υπάρχει ένα θέμα με όσους ήδη ξέρουν ότι οι συναντήσεις γίνονται στο Benningans και για κάποιους λόγους δεν μπαίνουν στο ίντερνετ και να παρακολουθούν τις συζητήσεις και τις ανακοινώσεις στα φόρα.

Εγώ συμφωνώ να γίνει η συνάντηση της Κυριακής στο Sea to see.

bokostas 29-09-10 09:52

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από george (Μήνυμα 487045)
Υπάρχει ένα θέμα με όσους ήδη ξέρουν ότι οι συναντήσεις γίνονται στο Benningans και για κάποιους λόγους δεν μπαίνουν στο ίντερνετ και να παρακολουθούν τις συζητήσεις και τις ανακοινώσεις στα φόρα.
Nαι, αυτό το είχαμε ξανασυζητήσει και μπορεί όντως 1-2 άτομα να ταλαιπωρηθούν, αλλά εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια λύση.

Εγώ συμφωνώ να γίνει η συνάντηση της Κυριακής στο Sea to see.

:smt041 Ωραία, αν συμφωνήσει λοιπόν κι ο Μιχάλης, είμαστε εντάξει? Τι άλλο πρέπει να κάνουμε? Μήπως να το ανακοινώσουμε και στο site του Συλλόγου?
Μπορεί να αλλάξει η πρώτη σελίδα με τις ημερομηνίες των συναντήσεων και ν' αναφέρει ότι η συγκεκριμένη εκτάκτως θα γίνει αλλού?

maikl 29-09-10 09:58

...και μια που αναφερθηκε δεν μπορουμε να μπουμε και στο φορουμ του συλλογου..:(

george 29-09-10 10:24

Το φόρουμ του συλλόγου έχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα και δεν λειτουργεί προσωρινά.
Όσο για τις ανακοινώσεις στα φόρα θα το κάνω εγώ όταν κλείσει το θέμα.

halvas69 29-09-10 10:26

Χμμμ εγώ μόλις μπήκα στο site και πόσταρα πριν 1 λεπτό, κοίτα τι γίνεται αν έχεις βύσμα !!!

maikl 29-09-10 10:49

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από halvas69 (Μήνυμα 487087)
Χμμμ εγώ μόλις μπήκα στο site και πόσταρα πριν 1 λεπτό, κοίτα τι γίνεται αν έχεις βύσμα !!!

...και οπως θα ελεγε καποιος ¨γνωστος" ΟΟΥΥΥΥΡΡΡΡΤΤΤ ΡΕΕΕ :D

bokostas 29-09-10 11:04

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από george (Μήνυμα 487045)
... Εγώ συμφωνώ να γίνει η συνάντηση της Κυριακής στο Sea to see.

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bokostas (Μήνυμα 487069)
:smt041 Ωραία, αν συμφωνήσει λοιπόν κι ο Μιχάλης, είμαστε εντάξει? ...

Άντε βρε Μιχάλη, πες το ναι κι έχω ετοιμάσει ήδη και το μπανεράκι...:D

http://www.aquatek.gr/vb/picture.php...pictureid=2834

zipo 29-09-10 11:08

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bokostas (Μήνυμα 487100)
Άντε βρε Μιχάλη, πες το ναι κι έχω ετοιμάσει ήδη και το μπανεράκι...:D

http://www.aquatek.gr/vb/picture.php...pictureid=2834

Το βάζω... :grin::grin::grin:

bokostas 29-09-10 11:11

:)Όχι ακόμη Δημήτρη, κάτσε πρώτα να κλείσει το θέμα, να μην παραπληροφορούμε τον κόσμο και γίνει κανένα μπέρδεμα.

zipo 29-09-10 11:12

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bokostas (Μήνυμα 487109)
:)Όχι ακόμη Δημήτρη, κάτσε πρώτα να κλείσει το θέμα, να μην παραπληροφορούμε τον κόσμο και γίνει κανένα μπέρδεμα.

Σωστό. ;)

halvas69 29-09-10 11:16

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bokostas (Μήνυμα 485864)
'Οχι βέβαια, ξεχνιέσαι εσύ???:) Απλώς ανέφερα αυτούς που έρχονται στις συναντήσεις μας και ο λόγος τους πρέπει να έχει μια αυξημένη βαρύτητα
ως προς την επιλογή του τόπου συνάντησης, αφού συμμετείχαν στις άτυπες επιτροπές αξιολόγησης. Σιγά να μη ρωτήσουμε και τον Χαλβά.:D

Και μιας και ο Bokostaκης μου, ζήτησε την γνώμη μου, θα πω και εγώ ναι για το Sea to Sea :p:p:p
Μ'αρέσει το όνομα ;)

maikl 29-09-10 11:21

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από halvas69 (Μήνυμα 487116)
Και μιας και ο Bokostaκης μου, ζήτησε την γνώμη μου, θα πω και εγώ ναι για το Sea to Sea :p:p:p
Μ'αρέσει το όνομα ;)

...θα το μετονομασουμε σε see to see εμεις
:smt119 :smt103 :smt118

http://www.facebook.com/group.php?gi...45645&v=photos

bokostas 29-09-10 11:25

1 Συνημμένο(α)
Ε τότε Χαλβαδούκο σου αφιερώνω μια φωτό από την κοπέλλα της "υποδοχής" του μαγαζιού: http://www.facebook.com/people/Anna-...nou/1401739544
Αυτή είναι η Άννα...

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 02:33.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,05703 seconds with 10 queries