καθαρισμα και καθαρη βαζελινη μπολικη..και ψαξε να το αλλαξεις συντομα το oring κεφαλης.
|
Oring κεφαλής?
|
http://www.ebay.com/p/Tetratec-Ex120...ter/1341927075
λογικα απο εκει χανει. |
Μάλλον σίγουρα από εκεί....δεν έχει τέτοιο...:):)
|
δεν μπορει να μην εχει:confused:και πως δουλευε?
|
Δουλευε φίλε μου...με διαρροή...
|
και που πηγε το ορινγκ του?μεταχειρο το πηρες?θα ηταν αρκετα μεγαλη η διαρροη αν δεν εχει καθολου.αν ειναι μικρη σημαινει οτι απλα ηρθε η ωρα για αντικατασταση.οπως κι αν εχει πρεπει να αγορασεις ενα!πηρα κι εγω σημερα ενα για το φλουβαλ 4.5 ευρω..
|
Ναι ηταν μεταχειρισμενο.
Πρσγματι μεγσλη διαρροή... Από που παίρνω? ------------------------- Κωσταααα από που παίρνω φίλος?? |
Κάνε μια ερώτηση στην αντιπροσωπεία http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=89774
|
βρηκα κλεοβουλε μου, ευχαριστω.
ερχεται... |
αγοραστηκε ένα fluval 406 (μαγαζι) , και επίσης ενα fx6, και ενα 2215 και ενα 2217.
έρχεται και το oring για το ex1200 έχουν αρχίσει να κινούνται τα νερά, και αύριο θα μπεί μέσα λίγη βιολογία. μάλλον μέχρι την παρασκευή θα φτάσει η πρώτη φυλή της malawi... ------------------------- έχω σκεφτεί καταλήξει στα... 1) tropheus chilumba 2) metria clima 3) red numbi 4) dactari τί λετε? |
Παράθεση:
το 1) είναι δύσκολο ψάρι για αρχάριο το 2) αν είναι το Metriaclima estherae να το αποφύγεις γιατί υβριδίζει και με τη σωλήνα του φίλτρου |
Κλεοβουλε μου ευχαριστω πολυ για την υπομονή σου.
Οπότε έκλεισαν τα 3 και 4...να επιχειρήσω για το 1? Μου λέτε ακόμα 1 φυλή για να μπεί μαζί? |
Από υπομονή, γκατζόλι http://sr.photos1.fotosearch.com/bth.../k21241995.jpg :D
Το Tropheops εκτός του ότι είναι "ζόρικο" είδος έχει και θηλυκά κίτρινου χρώματος όπως τα daktari και θα έχεις πρόβλημα. Προτίμησε (όπως ξαναείπα αλλά δεν θα ξαναπώ γιατί γίνομαι κουραστικός) πιο "ήρεμα" είδη που είναι συμβατά και απροβλημάτιστα, πχ Labidochromis Chisumulae Pseudotropheus Acei Iodotropheus Labidochromis sp. perlmutt |
Φωτισμό το ενυδρείο έχει 2χ35βατ λευκο φθορίου...βάζω κάτι άλλο?
Τί μου προτείνετε? |
αυτά είναι θέμα γούστου
με λάμπες (Τ5/Τ8 ) ή led θα είσαι; Με τα ψάρια κατέληξες; |
Ρωταω για να μου πειτε τι λαμπες να βαλω...ειναι πολλα τα ενυδρεια...μπορω να δοκιμασω συνδιασμους...πειτε μου λοιπόν....
Για ψαρακια μαλαουι....έρχονται.. Labidochromis Chisumulae 1+3 Pseudotropheus Acei 1+3 Labeotropheus trewavasae 1+4 |
Ευχαριστω πολυ τον φιλο πασχαλη για τα ψαρια που μου εστειλε.
Φωτο συντομα... |
Ποιος ειναι ο Πασχάλης ρε παιδια;;;;
|
ενα μελος (pas4)αν θυμαμαι καλα.εχει παντα ωραια ψαρια απο αναπαραγωγες.
|
Μπραβο του, αυτα είναι!!!!!!
|
ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ
ΝΗ4 0 ΝΟ2 1.5MG/LT NΟ3 25MG/LT ΘΑ κανω αλλαγή 50% και θα σηκωσω φώτο |
Ποσο πρεπει να ταίζω?
Πόσο ειναι το λίγο? Πόσο το πολύ? Πόσο πρεπει να τρωει καθε ψαρακι? |
2 Συνημμένο(α)
2 foto
|
Θα βγαλω καλυτερες φωτο..
|
Φόντο θα βάλεις στα ενυδρεία;
Ειδικά σε αυτό αν πέφτει πάνω του φυσικό φως και ήλιος ... |
Ναι φιλε μου, ετοιμάζονται σκουροχρωμα φοντα για όλα τα ενυδρεια...εχουν φτασει 8 τον αριθμο...που τρεχουν...
Τα ψαρακια της μαλαουι εχουν αρχισει να ξεθαρευουν... Εχουμε αρχισει να εχουμε οπτική αναγνωριση μεσα και έξω από τη γυαλα...:) Ταιζω 2 φορες τη μερα (09.00 και 15.00) Σπιρουλινα και φυλαρακια σε τριμμένη και ατριφτη μορφη( για μικρα και μεγαλα) όλα δειχνουν να βαινουν καλώς...εχουν αρχισει να φαινονται και χρωματα. Παραγγελθηκαν και φωτα... Μετρησεις Nh4 0 No2 0 No3 10 |
Κατι που πρεπει να κοιταω...να ψαχνω ...να περιμένω??
|
τιποτα συγκεκριμενο.εφοσον εχεις σωστες συνθηκες μη φοβασαι τιποτα.
θελουν και καποιο καιρο τα ψαρακια μεχρι να συνηθισουν να κυκλοφορουν ανετα. |
Ευχαριστω...αυριο θα ετοιμασω τα νερα για αλλαγες τη κυριακή...θα γινει χαμός...
|
Μπορειτε να μου προτεινετε βιβλία για κιχλίδες?
Και μαλαουι και ταγκανικα και βικτωρια?? |
Το καλύτερο βιβλίο είναι το GAB :)
αλλά υπάρχουν κι αυτά πχ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=66500 |
Λογω ηλικιας θέλω βιβλίο για να διαβασω...δε μπορω σπο οθόνες...
------------------------- Χθες και σημερα έπαθα πλάκα.....ήταν μέρες αλλαγες νερού στα ενυδρεία... Εχουν φτασει τα 8... Η μαλάουι αλλάχθηκε κατά 170λιτρα ήτοι 50% Όλα καλά...προσθεσα και μερικές πέτρες... Αφησα ψαρόνια ατάιστα....θα τα τσίσω αυριο πρωί.. |
Σημερα παρατηρησα ενα μεγαλο αρσενικο να κανει κατι κοντα στα βραγχια μιας θυληκιας η οποια καθοταν σχεδον ακίνητη?
Ναεχει παθει κατι το θυληκο? Η θα αρχισουν ερωτοτροπιες? |
Κανεις???
|
Ήταν σαν χορός ; Μάλλον φλερτ.
|
Ακριβώς Ηλία, είναι κάτι πολύ φυσιολογικά για τα αρσενικά ώστε να προσελκύσουν τα θηλυκά!
|
Ποτέ υποψιαζόμαστε ότι θα έχουμε γέννες....? Και τι κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση?
|
αν βλεπεις χορους το περιμενεις.καποια θα δεις μπουκωμενη συντομα.
δεν χρειαζεται να κανεις κατι εκτος απο το να εχεις χαμηλα νιτρικα. |
1 Συνημμένο(α)
φωτο
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:17. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board